30 kwietnia 2006: Stal Gorzów-TŻ Motor Lublin
Dajcie spokoj z tymi Louisami i innymi Norrisami, jest sens ich sciagac i placic za to nie mala kase po to zeby obaj uzbierali lacznie z 12 pkt ? Ani jeden ani drugi nie gwarantuja wiecej niz Knapp czy Swist. Dajmy szanse Swistowi w Gorzowie, moze 4 tysiace gwizdow zmotywuje go do jazdy
? Ja bym postawil mu ultimatum, 10 pkt w Gorzowie albo zegnamy sie na jakis czas. Nie wiem na prawde co z Jeleniem, widac bylo z Gnieznem ze ma na prawde mocne maszyny. Jezeli dzisiaj mialbym wystawiac sklad ulozyl bym to tak :
Brhel
Jeleniewski
Rempala
Knapp
Swist
Michaluk(pavlic)
Tomicek
Sklad owszem, dosc ryzykowny ale mam przeczucie ze Swist pojedzie w Gorzowie tak jak od niego oczekujemy, nie licze na replay Focusa, ale niech zrobi te 10-12 pkt i chyba wszyscy bedziemy zadowoleni ?
Brhel
Jeleniewski
Rempala
Knapp
Swist
Michaluk(pavlic)
Tomicek
Sklad owszem, dosc ryzykowny ale mam przeczucie ze Swist pojedzie w Gorzowie tak jak od niego oczekujemy, nie licze na replay Focusa, ale niech zrobi te 10-12 pkt i chyba wszyscy bedziemy zadowoleni ?
-
Piotrbaz
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Jeżeli wierzyć w wygraną to tylko minimalną bo gorzów u siebie jest mocny ( jak każda drużyna ) a w niedziele "prawie" pokonał Zieloną .
Mój skład :
1.Swist/Louis chociaż bardziej postawiłbym na Śwista - wychowanek Gorzowa może coś wreszcie zaskoczy
2.Rempala
3.Knapp
4.Norris
5.Brhel
6.Michaluk/Pavlic
7.Tomicek
8.Jeleniewski
Mój skład :
1.Swist/Louis chociaż bardziej postawiłbym na Śwista - wychowanek Gorzowa może coś wreszcie zaskoczy
2.Rempala
3.Knapp
4.Norris
5.Brhel
6.Michaluk/Pavlic
7.Tomicek
8.Jeleniewski
dilucio pisze:Jurica will ride:
21.5. Zielona Gora ? Lublin
28.5. Lublin-Zielona Gora
25.6. Lublin- Gorzow
14.7. Lublin-Grudziadz
27.8. ?
Messing wraca podobno już na Zieloną u nas. To po cholere nam ten Pavlic, no chyba że Messing bedzie świerzo po kontuzji i nie bedzie nic pokazywał. Trzeba Pavlica ściągnąć z raz przed meczem z Zieloną i sprawdzić. Najlepiej na Gorzów, bo tylko tu możemy cokolwiek powalczyć w następnych 3 meczach. Nie może sobie chłopaczyna odpuścić jednego z tych żałosnych południowych turniejów gdzie nie ma z kim się scigać?
-
Dabram
Dj_Korgi pisze:Jeżeli wierzyć w wygraną to tylko minimalną bo gorzów u siebie jest mocny ( jak każda drużyna ) a w niedziele "prawie" pokonał Zieloną .
Mój skład :
1.Swist/Louis chociaż bardziej postawiłbym na Śwista - wychowanek Gorzowa może coś wreszcie zaskoczy![]()
2.Rempala
3.Knapp
4.Norris
5.Brhel
6.Michaluk/Pavlic
7.Tomicek
8.Jeleniewski
Witam.
Zejdźcie chłopy na ziemię odnośnie Pavlica.Ma zakontraktowane konkretne mecze i nie ma tam Gorzowa.Siostrzyczka Darija wam już przecież odpisała.I to właśnie jest pies pogrzebany bo juniorzy nas położą totalnie.Tomicek nie da rady z lepszym przeciwnikiem co pokazał w ostatnią niedzielę.Michaluk tym bardziej.
Co do seniorów to uważam, że nie ma co zbytnio eksperymentować i trzeba wystawić ten skład co w niedzielę.Z Piotrkiem Świstem na czele bo nawet ze swoim kiepskim sprzętem pojedzie na byłym swoim torze bardzo dobrze.Jestem o tym przekonany.Z Anglikami jest jeszcze większa niewiadoma pomimo iż też jeżdżą na krótkich torach.Ale jakoś nawet w Anglii ich wyniki do mnie absolutnie nie przemawiają.Tak więc w Gorzowie stawiam na Śwista,Brhela,Jelenia i Jacka Rępałę,Oni pociągną wynik i wierzę, że będzie to wynik korzystny dla nas.Tegoroczna liga jest nieobliczalna na co mieliśmy już parę przykładów.I głowa do góry!!!Wiara czyni cuda !
... dla lubiących statystyki, występy w Gorzowie z ub.sezonu
Brhel (3,2,3,0,3) 11
Knapp(1,1 na swoim juniorze, 2,2) 6
Jeleniewski (d?,0,1,2,d?,d?,1) 4
to nie jest tor dla Knappa czy Jelenia więc Norris musi być a z wymienionej dwójki bedzie jechał lepszy, dobrze jednak jak byłby też Louis no i koniecznie Pavlic
Brhel (3,2,3,0,3) 11
to nie jest tor dla Knappa czy Jelenia więc Norris musi być a z wymienionej dwójki bedzie jechał lepszy, dobrze jednak jak byłby też Louis no i koniecznie Pavlic
-
Dabram
rob7 pisze:... dla lubiących statystyki, występy w Gorzowie z ub.sezonu
Brhel (3,2,3,0,3) 11
Ta statystyka nic nie mówi i nie odzwierciedla realiów.W zeszłym roku na początku sezonu też wywieźliśmy na butach Pulpeta Jensena a on na koniec sezonu zdobył Mistrzowstwo Europy.
-
Dabram
max3 pisze:Sklad na Ostrow:
1.P.Swist
2.Norris
3.J.Rempala
4.G.Knapp
5.Brhel moze jednak da sie go namowic
6.Koniecznie Pavliva koniecznie!!!!!!!!
7.Michaluk
8.Jeleniewski
Moimm zdaniem jest szansa powalczyc Ostow zapewnie bedzie tez w okrojonym skladzie.
Przecie my w temacie Gorzowa!!!!
Ja nie za bardzo wiem o czym piszą ci znawcy, którzy nie chcą Śwista w Gorzowie. Pomijając już aspekt potężnej motywacji ( jeżeli to poniektórym coś mówi) to z rozeznania obecnych naszych możliwości kadrowych wynika jasno, że w składzie:
JAK NIE ÅšWIST TO POLAK.
Dotarło w końcu?
Oczywiście Knapp jedzie również.
JAK NIE ÅšWIST TO POLAK.
Dotarło w końcu?
Oczywiście Knapp jedzie również.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
I nie za bardzo są inne możliwościSpeedway pisze:Dosyć tych domysłów czy Knapp czy Świst. Zapewne zobaczymy i jednego i drugiego a na dokładkę jeszcze Michaluka![]()
Mój skład:
1. Åšwist
2. Norris
3. Brhel
4. Knapp
5. Rempała
6. Polak
7. Tomicek
8. Jeleniewski
Daniel może zmieniać słabe ogniwa a tych prawdobodobnie nie zabraknie
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
sledzio
Koniecznie na Gorzow trzeba sciagnac Pavlice .Zapewne ten mecz bedzie na styku i kazdy punkcik bedzie sie liczyc.
1.P.Swist
2.Norris
3.Brhel
4.Knapp
5.Rempala
6Tomicek
7.Pavlica
8.D.Jeleniewski
Zastanawialbym sie nad Louisem tylko za kogo mialby jechac ,tor krotki przyczpeny raczej powinien powyzej 10 zrobic .Moze dyrektor zorganizuje sparing z Norrisem i Louisem.
1.P.Swist
2.Norris
3.Brhel
4.Knapp
5.Rempala
6Tomicek
7.Pavlica
8.D.Jeleniewski
Zastanawialbym sie nad Louisem tylko za kogo mialby jechac ,tor krotki przyczpeny raczej powinien powyzej 10 zrobic .Moze dyrektor zorganizuje sparing z Norrisem i Louisem.
max3 pisze:Koniecznie na Gorzow trzeba sciagnac Pavlice .
Prawie nie ma szans.
Moze dyrektor zorganizuje sparing z Norrisem i Louisem.
Prawie na 100% nie zorganizuje takiego sparingu. Gdzie i po co???