Jacek Rempała

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
BR
Senior

#26 Postautor: BR » 3 grudnia 2005, o 17:47

Joonasowi daleko do Lublina, do Gorzowa jest blizej ze Szwecji i Niemiec... chociaz mam nadzieje ze jeszcze sie rozmysli i podpisze u nas.

A co do nowych 2 nabytkow to jestem zadowolony poki co, ale wszystko okaze sie na torze :)

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#27 Postautor: Mars » 3 grudnia 2005, o 17:54

Fork pisze:no to ciekawie nam sie robi w Lublinie...
1.G.Knapp
2.
3.
4.A.Shields
5. J.Rempała
6.M.Michaluk
7.K.Polak

kto pod numerem 2 i 3 ?? ciekawe...
od dawna mówi się że Daniel J. napewno będzie jezdził w Lublinie tymczasem nie podpisał jeszcze kontraktu i jest o nim cicho... Miejmy nadzieje że się to zmnieni.
W następny weekend czas na podpisy przyszłorocznych liderów :)
Adam będzie faktycznie uzupełnieniem składu.
pozdrawiam.

Michaluk i Pacholak nie no znowu by bylo od 1-5 czas to zmienic..;)
czekam na kolejne kontrakty..jezeli mamy walczyc o awans to mam nadzieje ze klub zbuduje sklad na tyle silny aby podjal walke Zielona Gora..

P.S moze zakosic im przed nosa Hamilla;)

sledzio

#28 Postautor: sledzio » 3 grudnia 2005, o 22:49

Co wy tak czepiliście się tego Adama ? najlepiej niech bałabuchy czy wrony podpiszą i będzie wtedy awans na 200% , jak dlamnie Adam będzie solidnym zawodnikiem i te 8-10 pkt będzie przywoził , jeszcze sie zdziwicie jak na pierwszym występie Jonnasa w Lublinie !
Co do Jacka będzie solidnym zawodnikiem jak u siebie czy i na wyjeżdzie ! Napewno w tym roku znowu pozwiedzamy troszke Polski jak to miało miejsce w 2004 roku Pozdro !

Awatar użytkownika
kaczka

#29 Postautor: kaczka » 3 grudnia 2005, o 22:51

Mars pisze:Michaluk i Pacholak nie no znowu by bylo od 1-5 czas to zmienic..;)

Nie, no myslmy perspektywicznie. Nie odrazu Rzym zbudowano. :wink:
Fakt faktem ze na początku może być 5-1 w plecy. Ale jak sie chłopaki rozjeżdża, przyzwyczają (a na to chyba nie trzeba bedzie dlugo czekac..), to bedzie 5-1 dla nas :lol:
Przecież każdy lepszy klub w polsce szkoli swoich junorów. My też ich wyszkolmy :!: :!: :P