Play Off: Stal Rzeszów - TŻ Sipma Lublin 48 : 41

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Michael

#26 Postautor: Michael » 18 lipca 2004, o 23:13

Od was nikoga chyba nie bylo ja nie widzialem:!: W rzeszowie moze wygramy moze przgramy.Ja jestem zawsze za nasza druzyna.Ale patrze w przyszlosc.Kto tu bedzie jezdzil? Gregory jest bardzo ambitny w lublinie byl zawze dobry obcokrajowiec Piszcyk ma problemy ze sprzetem ale jest zajebiscie waleczny.A reszta?Juniorzy pilnie poszukiwani :!:

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#27 Postautor: Metalliczny » 18 lipca 2004, o 23:13

Chłopak niewątpliwie ma talent, jest odważny nie boi się. Ale momentami jeździ za agresywnie, co sięmoże źle dla niego skończyć. Wpakuje się kiedyś w płot, pociągnie ze sobą kogoś jeszcze i będzie tragedia. Już to mówiłem kilku osobom - to jest zawodnik do pierwszego poważnego upadku - jak się kiedyś nie daj Boże połamie, to wątpie że wróci do dawnej jazdy. Sam Paweł nie ukrywa że bradzo odpowiada mu tor W Lublinie, więc nie ma co się dziwić że robi tyle punktów. BTW, ależ on ma sylwetkę na łukach, po prostu bombastycznie

Michael

#28 Postautor: Michael » 18 lipca 2004, o 23:16

Spoko ludzie.Jestem troche zdenerwowany.Nie odzywam sie ale powiedzcie sami :!: kto waszym zdaniem powinien za tydzien jezdzic w Rzeszowie? :!: Dobranoc, Pozdrowka dla wszystkich.

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#29 Postautor: KubuÅ› » 18 lipca 2004, o 23:17

W Rzeszowie bedzie ciezko wygrac, sadze ze wynik bedzie gdzies w granicach 51-39 dla Marmy. Tylko ciekawe czy tam pojedziemy z Peterem czy bez, bo jak bez to przegramy jeszcze wyzej.

Michael

#30 Postautor: Michael » 18 lipca 2004, o 23:18

zapomnialem o kogo mi chodzi.Trumna czy Jurek? DOBRANOC, SPECJALNE POZDRO DLA METALICZNEGO

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#31 Postautor: Metalliczny » 18 lipca 2004, o 23:27

I DLA CIEBIE KOLEGO MICHAEL TEŻ GORĄCE POZDROWIONKA.

Awatar użytkownika
superman

#32 Postautor: superman » 19 lipca 2004, o 00:16

proponuje dla michaela nabijacza postow!!!!tyle postow wszystkie o jednnym!!!wygra rzeszow 51-39 pozdroofki
ZKS STAL RZESZÓW

sledzio

#33 Postautor: sledzio » 19 lipca 2004, o 01:51

44 - 45 dla teżetu !!! wie ktos może kiedy Tomek Piszcz wraca na tor ?????

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#34 Postautor: Gelo » 19 lipca 2004, o 09:09

Kolega Michael - to chyba jaka środzina Seby ;). Ale fakt - Jurkowi juz podziękujemy. Co do wyniku, jeżeli nie bedzie układzików, a jestem przekonany że nie - dostaniemy do 28 bez Petera, do 35 z Peterem. Ja uwazam, że Rzeszow ma drugi sklad po Wybrzezu i tylko kontuzje pozbawiły ich szans. Niemniej liczę na walkę naszych chłopaków i napiszę to co kibice rzeszowcy przed meczem u nas - to tylko sport i wszystko jest mozliwe.

rzeszowiak

#35 Postautor: rzeszowiak » 19 lipca 2004, o 11:44

Coz tu mozna powiedziec o meczu.W aktualnej dyspozycji wasi zawodnicy niestety nie maja wiekszych szans na powalczenie w Rzeszowie.Ktos dobrze napisał na forum Stali, ze wasze zarzuty do działaczy Stali oraz Kaczmarka moze były i słuszne, ale po meczu z Gorzowem sami przyznacie ze w aktualnej dyspozycji wasza druzyna jest naprawde srednia.Gorzów który przyjechał bez Rejkasa prawie sprawił wielka niespodzianke.Dlatego uwazam ze niestety nie macie wiekszych szans na torze w Rzeszowie chodz licze na dorby meczyk ;] Co do wyniku mysle ze bedzie on oscylował w granicach 53-37 dla Stali.

Ps.Mam nadzieje na podobny doping ze strony gosci jaki odbył sie wtedy kiedy mysmy do was przyjechali ;]

Ps.2. postaramy sie zebyscie dostali miejsca na I łuku cobysmy nie mieli za daleko do swoich sektorów :P

pozdrowionka

abi

#36 Postautor: abi » 19 lipca 2004, o 11:55

sledzio pisze:44 - 45 dla teżetu !!! wie ktos może kiedy Tomek Piszcz wraca na tor ?????

W tym sezonie nie wróci na pewno, nawet nie jest pewne, czy wystartuje wiosną.