Skład na sezon 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#26 Postautor: Łoptymista » 7 lipca 2004, o 08:44

Piotrek pisze:sorry ale teraz to dowaliłes.. napisałes ze sledzia nie widzisz w skłądzie a dajesz do walczącego o skłąd mordela?? przeciez mordel nei umywa sie do śledzia.. wystarczy porównac jego zdobycze punktowe i jakbym nei wiedział kim jest mordel to pomyslałbym ze dopiero co zdał licencje!!
niech sie na mnie nie obrazają fani "ojca" ale to jest prawda.. dla mnie najlepiej by było aby dał sobie spokój z żużlem...

Śledzio może talent ma, ale od połowy ubiegłego sezonu mam wątpliwości czy ma też serce do żużla. Jeździ bo jeździ. Złośliwi mówią, że bardziej dba o busa niż motory... :evil:
Mordel w TŻ? Też wielokrotnie byłem zdania, że jako zawodnik powinien przejść na emeryturę. Ale z tego co słyszałem o meczu w Grudziądzu to jemu przynajmniej nie można było odmówić woli walki.

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#27 Postautor: Scream » 7 lipca 2004, o 09:00

jak na sklad marzenie to raczej srednie nazwiska tutaj padaja, a niektore wrecz sensacyjne jesli chodzi o mozliwosc walki w ekstraklasie.

Mordel w TŻ? Też wielokrotnie byłem zdania, że jako zawodnik powinien przejść na emeryturę

Mordela wszyscy rok po roku wysylaja na emeryture a pozniej jak trzeba ratowac dupe druzyny to i tak nie ma lepszego strazaka niz Jurek
:twisted:

Piotrbaz

#28 Postautor: Piotrbaz » 7 lipca 2004, o 10:23

Czarek pisze:
Hollywood pisze:Skład na e-lige !

1.Max
2.Karlsson
3.Richardson
4.Norris
5.B.Pedersen
6.K.Kępa
7.Lindbeak

Ten skład to byłby koniec NASZEJ drużyny. Nie mam zamiaru kibicować jakiejś międzynarodowej zbieraninie.

czarek nei wiem czy załuwazyles ale to jest chyba pisane "na zarty" .. mam racje holly ?? :D

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#29 Postautor: $korzen$ » 7 lipca 2004, o 10:41

Marzenie Obecnie to :

Hampel
Jonsson
Drabik
Piszcz
Crump
Kolodziej
jakis tam junior :P

Piotrbaz

#30 Postautor: Piotrbaz » 7 lipca 2004, o 11:14

Łoptymista pisze:
Piotrek pisze:sorry ale teraz to dowaliłes.. napisałes ze sledzia nie widzisz w skłądzie a dajesz do walczącego o skłąd mordela?? przeciez mordel nei umywa sie do śledzia.. wystarczy porównac jego zdobycze punktowe i jakbym nei wiedział kim jest mordel to pomyslałbym ze dopiero co zdał licencje!!
niech sie na mnie nie obrazają fani "ojca" ale to jest prawda.. dla mnie najlepiej by było aby dał sobie spokój z żużlem...

Śledzio może talent ma, ale od połowy ubiegłego sezonu mam wątpliwości czy ma też serce do żużla. Jeździ bo jeździ. Złośliwi mówią, że bardziej dba o busa niż motory... :evil:
Mordel w TŻ? Też wielokrotnie byłem zdania, że jako zawodnik powinien przejść na emeryturę. Ale z tego co słyszałem o meczu w Grudziądzu to jemu przynajmniej nie można było odmówić woli walki.

co niezmienia faktu ze sledz jest krajowym liderem zespołu.. a co do mordela to same checi nie wystarczą

P.S chciałęm zebyscie pisali relane marzenia tak jak jeden dobry obco np adams, a nie jonsson ,. crump hampel i drabik np jak korzen napisał.. bo skład marzenie prwadziwe to

1. Gollob
2. Rickardsson
3. Crump
4. Adams
5. Jonsson
6. Hancpock
7. MIskowiak

i wiadomo ze takeigo nei bedzie.. piszcie tu cos takiegogo jak było wczesniej .. taką "liste życzeń" :mrgreen: lubelskich kibiców ale bez przesady :D

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#31 Postautor: Łoptymista » 7 lipca 2004, o 11:22

Piotrek pisze:...
co niezmienia faktu ze sledz jest krajowym liderem zespołu.. a co do mordela to same checi nie wystarczą

Śledź liderem? Oj chyba nie. Do bycia liderem nie wystarczy sama średnia, trzeba mieć jaja, charakter umieć pociągnąc chłopaków za sobą, zachęcić na różne sposoby lepszej jazdy. Facet, który swoją postawą udowadnia, że daje z siebie zawsze wszystko, a nawet więcej. To jest lider. Czy Śledź jest takim zawodnikiem?

Piotrbaz

#32 Postautor: Piotrbaz » 7 lipca 2004, o 11:26

hmm moze sledz nei lata od boksu do boksu i klepie po tyłkach zuzlowców .... widocznie sledz ma na tyle zajęty czas podczas meczu ze nei jest w stanie .. a nawet jesli to:

kto według ciebie jest liderem zespołu??

i pytanie drugie.: jezeli śledziowi eni zalezy tak jak innym to pewnie przstawł by sie bawic w zuzel bo zuzel to nei zabawka .. i dlaczego jak mu nie zalezy tak bardzo ma takie wyniki.?? czyzby innym brakowało talentu?? motocykli?? co jest grane?? :?:
Ostatnio zmieniony 7 lipca 2004, o 11:32 przez Piotrbaz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#33 Postautor: Erwin » 7 lipca 2004, o 11:29

Najpierw postaraj się zrozumieć pojęcie lidera zespołu, wtedy bedziesz wiedział dlaczego Śledz takowym nie jest.

Piotrbaz

#34 Postautor: Piotrbaz » 7 lipca 2004, o 11:31

to ja zadaje proste pytanie.. kto wedlug was takowym 8) jest :?:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#35 Postautor: $korzen$ » 7 lipca 2004, o 11:48

Jurek :lol: :lol:

A na powaznie to predzej liderem nazwal bym Piszcza czy Grzesia niz Darka.

Piotrbaz

#36 Postautor: Piotrbaz » 7 lipca 2004, o 11:51

hmm..

Łoptymista pisze:...trzeba mieć jaja, charakter umieć pociągnąc chłopaków za sobą, zachęcić na różne sposoby lepszej jazdy. Facet, który swoją postawą udowadnia, że daje z siebie zawsze wszystko, a nawet więcej...

ale mi chodziło o lidera ( punktowego) ze ma srednią najwieszą ze zdobywa najwiecej punktów a ten opis łoptymisty bardziej mi pasuje do kapitana druzyny

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#37 Postautor: $korzen$ » 7 lipca 2004, o 12:03

To w takim razie tylko i wylacznie JELENIEWSKI !! :lol:

jotem

#38 Postautor: jotem » 7 lipca 2004, o 12:26

$korzen$ pisze:To w takim razie tylko i wylacznie JELENIEWSKI !! :lol:

Zgadzam się Daniel jeździ najrówniej z całej druzyny :twisted: , a tak poważnie to w naszym zespole nie ma niestety lidera(jeżeli chodzi o polskich zawodników) no może po za Petetrem.Chociaż przed kontuzją na takiego lidera miom zdaniem wyrastał Tomek.
A tak przedstawia się moja druzyna marzeń:
1)L.Adams/L. Richardson/P.Karlsson - może być ich trzech 8)
2)W.JaguÅ›/G.Walasek-bardzo lubiÄ™ tego zawodnika 8)
3)T.Piszcz
4)G.Knapp
5)R.Okonieski
6)M.JaguÅ›
7)D.Stachyra/A.Gomólski

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#39 Postautor: Gelo » 7 lipca 2004, o 12:29

Może nie jest to "skład marzeń" ale ja najchętniej widziałbym u nas jakiegoś walczącego juniora. Wciaż jestem pod wrażeniem jazdy Hliba. Ściągnięcie go do Lublinia uznałbym za sensację ale jak kiedyś mówili że w Motorze będzie jezdził mistrz świata tez myśleliśmy, że to żart na 1 kwietnia. A bardziej realnie to moze warto by się było zakręcić za Nowaczykiem? O juniorze trzeba myśleć już dzisiaj, bo niezależnie czy awansujemy czy nie, w przyszłym roku szykuje się pod tym względem straszna kicha. A dobry junior daje ogromne pole manewrów taktycznych. Paweł Hlib do TŻ-u!!!!!

max3
Zawodowiec

#40 Postautor: max3 » 7 lipca 2004, o 12:53

Zobaczymy co pokaza nasi seniorzy w meczach w Gdasnku w Gozowie ,czy nawet w Rzeszowie ,po takich meczach mozemy zobaczyc sile naszych seniorow .

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#41 Postautor: Erwin » 7 lipca 2004, o 13:05

Trzeba myśleć bardziej realistycznie, kto Ci sprzeda Hliba :shock: :?:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#42 Postautor: Gelo » 7 lipca 2004, o 13:11

Erwin pisze:Trzeba myśleć bardziej realistycznie, kto Ci sprzeda Hliba :shock: :?:

Temat jest skład marzeń - prawda?

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#43 Postautor: Erwin » 7 lipca 2004, o 13:21

Racja, ale lepiej dawać propozycję, które są w miarę możliwe. Równie dobrze możemy pisać o Nielsenie, który w parze z Hlibem doskonale by się rozumiał :?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#45 Postautor: Gelo » 7 lipca 2004, o 13:41

Erwin pisze:Racja, ale lepiej dawać propozycję, które są w miarę możliwe. Równie dobrze możemy pisać o Nielsenie, który w parze z Hlibem doskonale by się rozumiał :?

Dlatego podałem propozycję alternatywną - Nowaczyk. A Hlib? Właściwie dlaczego nie? Wszystko jest kwestią kasy. Pokaż mi kogoś w Tarnowie, kto przed sezonem wierzył w to, że w Unii startować będą Gollobowie i Rickardsson, albo kogoś w Lublinie, który wierzył realnie w przyjście Dadiego. A Gorzów powoli staje się drugim Rzeszowem - mocna drużyna która jeździ o nic. Dobre pieniądze i mamy go u siebie. A warto.

Shack
Administrator

#46 Postautor: Shack » 7 lipca 2004, o 17:14

jesli w tym roku kończy mu sie kontrakt, to Gorzów ma tyle do powiedzenia co żyd za okupacji.

łukasz

#47 Postautor: Å‚ukasz » 7 lipca 2004, o 19:30

Gelo pisze:Może nie jest to "skład marzeń" ale ja najchętniej widziałbym u nas jakiegoś walczącego juniora. Wciaż jestem pod wrażeniem jazdy Hliba. Ściągnięcie go do Lublinia uznałbym za sensację ale jak kiedyś mówili że w Motorze będzie jezdził mistrz świata tez myśleliśmy, że to żart na 1 kwietnia. A bardziej realnie to moze warto by się było zakręcić za Nowaczykiem? O juniorze trzeba myśleć już dzisiaj, bo niezależnie czy awansujemy czy nie, w przyszłym roku szykuje się pod tym względem straszna kicha. A dobry junior daje ogromne pole manewrów taktycznych. Paweł Hlib do TŻ-u!!!!!

...i podobnie jesli chodzi o Kacpra, w tym temacie tez wypada mi sie z toba zgodzic!

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#48 Postautor: $korzen$ » 8 lipca 2004, o 10:24

Jesli chodzi o Hliba, to watpie zeby chlopak chcial kisic sie nadal w 1 lidze,
mysle ze ma ambicje i jesli odejdzie z Gorzowa to tylko do e-ligi. Wyjscie jest wiec jedno, musimy awansowac :D

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#49 Postautor: Gelo » 8 lipca 2004, o 10:45

Jeszcze rozważyłbym kandydaturę Krzyśka Buczkowskiego - chłopak ma wielki talent (u nas ładnie śmigał) a jest rok młodszy od Dawida - perspektywiczna sprawa i myślę, że w naszym zasięgu.