Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
W sumie to teraz w najczarniejszej d.. są Ci, co kupili u kucy. Ani zwrócić nie mogą, ani wymienić w Klubie na bluzę z pierwszeństwem zakupu. Współczuję.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Zwrócić nie, bo to trzeba robić przez Eventim ale bluzy to wg mnie jak najbardziej.
Zastanawia mnie jak będzie wyglądało po ewentualnym zdjęciu zakazów- dystrybucja jednorazowych?
Zastanawia mnie jak będzie wyglądało po ewentualnym zdjęciu zakazów- dystrybucja jednorazowych?
No ale co z tego, że ktoś chce wziąć bluzę jak konik wcześniej kliknie zwrot na Eventimie?
blajar pisze:W sumie to teraz w najczarniejszej d.. są Ci, co kupili u kucy. Ani zwrócić nie mogą, ani wymienić w Klubie na bluzę z pierwszeństwem zakupu. Współczuję.
A ja nie współczuję. Może wyciągną wnioski i nie będą brali udział w tej hucpie z januszami biznesu, którzy na karnetach chcieli biznes robić.
istred pisze:A ja nie współczuję. Może wyciągną wnioski i nie będą brali udział w tej hucpie z januszami biznesu, którzy na karnetach chcieli biznes robić.
Ja jednak współczuję bo spora ilość nie dała rady kupić samemu i czy to w akcie desperacji czy innych powodów jednak zdecydowali się na zakup. 100% racji, że działalność tych typów to sk...two ale ludzi jednak mi szkoda.
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Też nie kupiłem.
I nie przyszłoby mi do głowy kupować na OLX. Nie dlatego, że cena była wygórowana, a dlatego, żeby nie dokładać cegiełki do tego złodziejstwa. Nastawiałem się w tym roku po prostu na wyjazdy.
I nie przyszłoby mi do głowy kupować na OLX. Nie dlatego, że cena była wygórowana, a dlatego, żeby nie dokładać cegiełki do tego złodziejstwa. Nastawiałem się w tym roku po prostu na wyjazdy.
Ja tez bez w tym roku. Miałem możliwość kupienia w normalnej cenie ale jeden, czy max. 2 szt., i nie obok siebie więc odpuściłem. Dalej trzyma mnie wk...w na Klub za sposób załatwienia tematu więc nastawiłem się już albo na wyjazdy albo domową strefę kibica. Od kuca w życiu nie wezmę.
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
tck pisze:Zwrócić nie, bo to trzeba robić przez Eventim ale bluzy to wg mnie jak najbardziej.
Tak, jeśli zostaniemy wpuszczeni na trybuny w tym sezonie to będą spotkania biletowane. Klub na Facebooku o tym informował.
Najważniejsze chyba czy na przyszły rok będą fizycznie obowiązywały te karnety. W sensie czy to będzie ten sam kawałek plastiku czy będą wymieniać na nowy. Bo jeżeli jest to ten sam to wszyscy, którzy się wymieniali nie będą mieli problemu.
W innym przypadku trzeba już koordynować pomiędzy sobą.
W innym przypadku trzeba już koordynować pomiędzy sobą.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
rumburaque
- Szkółkowicz
Czyli:
1) tak czy siak w tym roku na karnet nie wejdziemy i tutaj mamy 3 opcje z karnetem ?
2) karnety dziecięce, ulgowe z automatu przechodzą na następny sezon bo nic nie jest wspomniane co z takowymi ?
1) tak czy siak w tym roku na karnet nie wejdziemy i tutaj mamy 3 opcje z karnetem ?
2) karnety dziecięce, ulgowe z automatu przechodzą na następny sezon bo nic nie jest wspomniane co z takowymi ?
Ja rozumiem, że normalne, ulgowe i dziecięce można również zwrócić, a wymienić na bluzę - tylko normalne i ulgowe, z wyłączeniem dziecięcych.
Motor mocnyj!
Skoro nie ma rozróżnienia na rodzaje karnetów to te zasady stosuje się do wszystkich karnetów bez względu na rodzaj.
"Drugi wariant polega na otrzymaniu w zamian za zakupiony karnet (nie dotyczy karnetów dziecięcych) oficjalnej bluzy teamowej 2020, która nigdy nie trafi do regularnej sprzedaży, oraz otrzymaniu 10% rabatu wraz z pierwokupem karnetu na to samo miejsce w sezonie 2021."
Dla mnie to dość oczywiste stwierdzenie.
Dla mnie to dość oczywiste stwierdzenie.
Motor mocnyj!
Tego nie doczytałem (wydaje mi się, że jak wczoraj czytałem komunikat, to tego nie było).
Zgodzę się natomiast, że przekaz jest oczywisty.
Zgodzę się natomiast, że przekaz jest oczywisty.
- niespokojny
- Trener
Te bluzy to chyba Lacoste bedzie szył albo TH 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Nie posiadam karnetu ale chętnie wsparłbym klub kupując taką bluzę...ale to ma być chyba tylko dla karnetowców czy tak?
niespokojny pisze:Te bluzy to chyba Lacoste bedzie szył albo TH
byleby się nie zbiegła po pierwszym praniu
Dla mni ten wariant jest jak najbardziej do przyjęcia; podbuduję własne ego, że podsponsorowałem swój klub (koszt karnetu - koszt bluzy - 10% rabatu na przyszły rok i pewność, że dostanę karnet = zysk klubu.
Wilk syty i owca w ciąży :)
nic
Mi się propozycja klubu bardzo podoba. Przynajmniej będą jakieś karnety dostępne w przyszłym roku i druga szansa dla tych, którym nie udało się kupić karnetu ostatnio. O ile oczywiście wrócimy do normalności przed sezonem 2021... czy można gdzieś zobaczyć jak wyglada ta bluza czy zamawiamy w ciemno?
Witam
Pewnie też to było już tu pisane ale nie chce mi się szukać , a co w przypadku jak przez zakład pracy był kupowany karnet ? Bo mi mój karnet kupiła moja siostra , ona może też dostać bluzę ??
Pewnie też to było już tu pisane ale nie chce mi się szukać , a co w przypadku jak przez zakład pracy był kupowany karnet ? Bo mi mój karnet kupiła moja siostra , ona może też dostać bluzę ??
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/88025 ... e-karnetow
Nie cierpię go jak psa. Ale tu popieram i współczuję.
Sam bym wolał żreć gruz i popijać wodą przez miesiąc niż dać upaść ukochanemu klubowi. "Jakbym mógł bez żużla żyć ?"
Sam bym wolał żreć gruz i popijać wodą przez miesiąc niż dać upaść ukochanemu klubowi. "Jakbym mógł bez żużla żyć ?"
- niespokojny
- Trener
Szkoda że u nas nie ma opcji wirtualnego kibica. Chętnie bym postawił swoją makietę na stadionie na cały sezon na moim miejscu i w ten sposób wsparł klub. W Dortmundzie taka opcja to koszt 19 euro.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:Szkoda że u nas nie ma opcji wirtualnego kibica. Chętnie bym postawił swoją makietę na stadionie na cały sezon na moim miejscu i w ten sposób wsparł klub. W Dortmundzie taka opcja to koszt 19 euro.
To jeszcze chyba nic straconego. Mała sugestia w kierunku klubu. Myślę ,że takich wirtualnych kibiców znalazłoby się naprawdę sporo. Zgłaszam się.
Nasz klub upadał w ciągu ostatnich15 lat dwukrotnie i świat się nie zawalił. ROW jest w dokładnie takiej samej sytuacji jak każdy inny ekstraligowy klub w Polsce. Nie bardzo widzę powód żeby akurat im współczuć jakoś szczególnie. Bardziej mi szkoda przedsiębiorcy, który zainwestował duże pieniądze w firmę i teraz nie ma z czego kredytu spłacać i pensji pracownikom wypłacić. To jest prawdziwy dramat, a nie żale prezesa ROWu.Ge(L)o pisze:https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/880258/zuzel-dramatyczny-apel-prezesa-row-u-prosi-kibicow-nie-oddawajcie-karnetow
odkupię 2 karnety (1 normalny i 1 ulgowy lub 2 normalne)
Ale na ten czy na przyszły rok ?? ;)