Oprawa i doping na meczach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Torsen
Trener

Re: Oprawa i doping na meczach

#2401 Postautor: Torsen » 5 czerwca 2012, o 13:53

Cooper pisze:Mecz przerwy powinnien pomoc mu pozbierac sie do kupy 8)
No i wreszcie ją zrobić, oczywiście.
Gelo pisze:to największe naciągnięcie teorii w historii ludzkości obok teorii, że rozmiar nie ma znaczenia. To na co wydał zawodnik pieniądze które dostał przed sezonem nie jest jego prywatną sprawą i proponowałbym raz na zawsze skończyć już powielanie tego kłamstwa.
:)
@istred - nic dodać, nic ująć.

Sledzio
Trener
Kontakt:

#2402 Postautor: Sledzio » 5 czerwca 2012, o 14:00

Cooper pisze:
Sledzio pisze:A Gomólski co Ci zawinił ?

polozyl sie jak pipa na torze, chcial nam zabic kierownika parku maszyn, prowokowal nas w zeszlym sezonie w Ostrowie. Czego chciec wiecej? 8)
No dobra niech będzie. Ale jednym uchem można wpuścić, a drugim wypuścić :) Takie rzeczy się zdarzają :)

BR
Senior

#2403 Postautor: BR » 5 czerwca 2012, o 14:04

to gwiżdżemy na tego Jeleniewskiego czy nie? ;)

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#2404 Postautor: maestro76 » 5 czerwca 2012, o 15:38

gwizdzemy ale machamy przy tym szalikami 8)
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
Piocze
Senior

#2405 Postautor: Piocze » 5 czerwca 2012, o 16:50

niespokojny pisze:Chlopczyku, g@#$% wiesz w takim razie o kibicowaniu. Czy na pilce noznej jak druzyna przegrywa to na nich gwizdza? Nie.

Nie. Wbijają się na trening i zdzierają z nich koszulki. Śpiewają, że piłkarze to k**wy bez honoru. Drą japę, owszem - sporo o ich matkach i siostrach ;) Niedawno było tak we Włoszech, wcześniej choćby na naszym podwórku w Zabrzu. No i pamiętny spektakl Staruch-Rzeźniczak.
Nie chcę demonizować kibiców piłkarskich. Podałem skrajne przykłady, bo po prostu piszesz bzdury.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."

Davv
Kadrowicz

#2406 Postautor: Davv » 5 czerwca 2012, o 19:51

jerry78 pisze:Gość już zarobił poza torem tyle ile większość z nas może tylko pomarzyć. Podejrzewam, że u większości z nas roczny PIT nie wykazuje nawet 1/3 dochodów, tyle co Jeleń wziął za przygotowanie do sezonu.

No poza oczywiście naszym prezesem klubu łubu dubu. To dopiero jest przykład jak się dorobić, a się nie narobić. Jak wiesz ile Jeleń wziął "za podpis" to pewnie i wiesz ile zarabia łubu dubu prezes nasz. Na pewno też wiesz skąd z nikąd wziął się Dariusz Sprawka na czele klubu naszego - na pewno wiesz jak dużo pomógł w tym pan wywierający naciski. Daniel wziął tyle ile mu dali z klubu - widocznie na tyle wycenił go Dariusz Sprawka łubu dubu prezes klubu. Taki już jest ten klub LWSKMŻ i nic na to nie poradzisz.

jerry78 pisze:Jeleń jawnie sobie zrobił z nas jaja i jeśli ktoś zna więcej szczegółów to nie ma żadnych wątpliwości. Po co go bronić? Jakby miał więcej honoru i szacunku do sam by powiedział stop i by przyznał, że nie jest przygotowany sprzętowo do meczu. Ale panienka woli poskarżyć się sponsorowi, ten wymusi zmianę trenera i u Jelenia mordka uśmiechnięta od ucha do ucha. A potem znowu klops, 3 punkciki i przegrany wygrany mecz. I za co mu dodawać otuchy?

Tu nie chodzi o bronienie kogokolwiek. Jak jedzie Jeleń każdy widzi, ale perspektywy za bardzo innej nie ma. Nie można wywalać ze składu faceta za to, że wziął za dużo za podpis i nie jedzie. Pewnie, że wszyscy więcej oczekiwali od Jelenia, ale najsłabszy jest Miesiąc. Owszem, jeśli na treningu pojawi się Mads, Karol, Łełek i Daniel i ewidentnie Mads z Karolem będą lepsi to oni powinni jechać. Kryterium ustalania składu nie może być kwota otrzymana przed sezonem. Jeśli chodzi o wymuszenia zmiany trenera to tylko i wyłącznie świadczy to źle o Dariuszu prezesie łubu dubu Sprawce naszym, że na wniosek sponsora klubu zmienia trenera. Wyobraź sobie, że w Tarnowie przychodzi Okoński z Czarkamu i mówi, żeby wywalić Cieślaka bo mu Lamparta nie puszcza. Chyba coś nie teges?

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#2407 Postautor: niespokojny » 5 czerwca 2012, o 20:56

Piocze pisze:Podałem skrajne przykłady, bo po prostu piszesz bzdury.

Sam piszesz bzdury wyjezdzajac mi tu z kiepska groteska. Ja rozmawiam o kibicach a nie kibolach z Koziej Wolki, a polska pilka to jest 3 swiat. Zobacz na mecze w Anglii, Champions League. A jak juz chcesz taki krystaliczny przyklad wsparcia swoich to zobacz na siatkowke. Tam nikt nikogo nie bije i doping jest do konca, nawet jak sa baty. Wiec zastanow sie z kogo czerpac wzor. Upodlenie zawodnika przed meczem moze tylko zaszkodzic. Zreszta dla mnie gwizdanie i wyzywanie swoich zawodnikow jest chore. Pozniej w skrajnych przypadkach konczy sie jak z Kurmanskim, czy Richardsonem. Albo gwizdanie na Golloba. Zenada. Od tego jest trener aby wybral sklad. Dla mnie moze sobie Jelen odpoczac, ale jesli juz pojedzie w meczu to trzeba dopingowac swoich a nie stwarzac chora atmosfere. Tez mi sie nie podoba jego postawa, ale resztki kultury potrfie zachowac. A skoro gosc ma chody u kierownictwa, to pretensje kierowac do Sprawki i na niego gwizdac.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
Piocze
Senior

#2408 Postautor: Piocze » 6 czerwca 2012, o 17:58

niespokojny pisze:
Piocze pisze:Podałem skrajne przykłady, bo po prostu piszesz bzdury.

Sam piszesz bzdury wyjezdzajac mi tu z kiepska groteska. Ja rozmawiam o kibicach a nie kibolach z Koziej Wolki, a polska pilka to jest 3 swiat. Zobacz na mecze w Anglii, Champions League. A jak juz chcesz taki krystaliczny przyklad wsparcia swoich to zobacz na siatkowke. Tam nikt nikogo nie bije i doping jest do konca, nawet jak sa baty. Wiec zastanow sie z kogo czerpac wzor.

Ja nie czerpię wzorów, tylko wytykam bzdury z Twojego poprzedniego posta, w którym napisałeś, że kibice piłkarscy nie gwiżdzą na swoich. NIe odwracaj kota ogonem 8)
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."

speedwayowiec
Szkółkowicz

#2409 Postautor: speedwayowiec » 10 czerwca 2012, o 20:08

Kurde, powiem wam, że w drugiej połowie przeniosłem się na 1 łuk i niestety doping tam był ledwie słyszalny. Gdyby nie muzyka z głośników to momentami panowałaby wręcz nienormalna cisza. Ponad 5k ludzi na trybunach, a nawet nazwiska zawodników ledwie słyszalne. Wątpie czy cokolwiek dotarło do zawodników w parkingu. Szkocja nierówna, ogólnie nie zbyt dobre wrażenie. Wizualnie trybuna wygląda dośc dobrze, ale wokalnie niestety tragedia...

Awatar użytkownika
olien

#2410 Postautor: olien » 10 czerwca 2012, o 20:22

Większość z nas stara się jak może, ale jak na połowie sektora siedzą same pikniki. Jest nas za mało, żeby było słychać. Chciałabym się z Tobą nie zgodzić w pewnej sprawie, dzisiaj szkocja wyglądała nawet spoko, biorąc pod uwagę, że faktycznie cały stadion stał.
Bez obrazy, ale zawsze możesz Ty spróbować porwać tłumy do dopingu. :)

speedwayowiec
Szkółkowicz

#2411 Postautor: speedwayowiec » 10 czerwca 2012, o 20:31

Nie obrażam sie :wink: , ale nie garnę sie do tego, bo podejrzewam, że nie sprawdziłbym się. Poprostu piszę co widzę, a pomysłów na wy***anie pikników z młyna nie mam (no może oprócz jednego, ale jest on zbyt radykalny :twisted: ). Ciekawe jak sprawa będzie wyglądała, jak przyjedzie do nas jakaś ekipa, licze na Start i GKM.

GeloG89
Szkółkowicz

#2412 Postautor: GeloG89 » 10 czerwca 2012, o 20:39

Z lubelskim dopingiem jest trochę tak, że jest on uzależniony od postawy przeciwnika i sytuacji na torze. Dla pikników jest łuk i niech tam idą a nie zajmują miejsca na przeciwległej. bo to oni poniekąd rozpier***ją doping.

Awatar użytkownika
stefanzdzialek
Senior

#2413 Postautor: stefanzdzialek » 10 czerwca 2012, o 21:33

Przepraszam, że pytam.
Czy jak ja nie jestem fanem robienia pajacyków, to mogę siadać na wyjściu z pierwszego łuku, czy po kilkunastu latach piknikowania muszę się przesiąść na łuk? :?

Ge(L)o
Trener

#2414 Postautor: Ge(L)o » 10 czerwca 2012, o 21:37

Najlepiej przesiąść się na itvl.

Awatar użytkownika
stefanzdzialek
Senior

#2415 Postautor: stefanzdzialek » 10 czerwca 2012, o 21:53

Jak ktoś obok mnie robi pajacyki, to go nie wyganiam, więc dlaczego jak ja nie mam ochoty podskakiwać to mam się przesiadać.
Też mógłbym mu powiedzieć, żeby zapisał się na aerobik, a nie na żużel idzie pajacować.

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#2416 Postautor: maestro76 » 10 czerwca 2012, o 21:54

stefanzdzialek pisze:Przepraszam, że pytam.
Czy jak ja nie jestem fanem robienia pajacyków, to mogę siadać na wyjściu z pierwszego łuku, czy po kilkunastu latach piknikowania muszę się przesiąść na łuk? :?

szkocja cie nie porwala?

:lol: :lol: :lol: :lol:
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
stefanzdzialek
Senior

#2417 Postautor: stefanzdzialek » 10 czerwca 2012, o 22:00

No jakoś nie.
Aha, bym zapomniał. Na mecz z Grudziądzem biorę słonecznik. Mogę, czy wygonicie mnie do Rzeszowa? 8) :lol:

jagermaister

#2418 Postautor: jagermaister » 10 czerwca 2012, o 22:30

Ktoś mógłby mi napisać, jaka nuta leciała przed powtórką 11 biegu? I nie chodzi mi o mix "Hej sokoły" ale o tą wcześniejszą:)

stiffler

#2419 Postautor: stiffler » 10 czerwca 2012, o 23:55

speedwayowiec pisze:Nie obrażam sie :wink: , ale nie garnę sie do tego, bo podejrzewam, że nie sprawdziłbym się. Poprostu piszę co widzę, a pomysłów na wy***anie pikników z młyna nie mam (no może oprócz jednego, ale jest on zbyt radykalny :twisted: ). Ciekawe jak sprawa będzie wyglądała, jak przyjedzie do nas jakaś ekipa, licze na Start i GKM.

Niestety GKM nie przyjedzie, bo prowadzą protest przeciwko swojemu zarządowi i zawiesili wyjazdy.

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#2420 Postautor: KosaRKS » 11 czerwca 2012, o 00:02

nawet nie prowadzą dopingu na meczach u siebie ;)

a u nas jest płacz jak ktoś gwizdnie sobie :lol: :lol:
Naczelny obrońca Karola Barana.

meesha
Trener
Kontakt:

#2421 Postautor: meesha » 11 czerwca 2012, o 00:03

Niestety GKM nie przyjedzie

No ale może przyjedzie GTŻ :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2422 Postautor: sadychor » 11 czerwca 2012, o 00:07

Gniezna tez nie ma co sie bac, ichniego fanklubu nie slychac w domu. Widac owszem, ale co tam spiewaja to cholera wie.
Gwizdze caly stadion, a jak wygrywaja dostaja orgastycznego szalu i robia "jeeee". Tyle kojarze.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#2423 Postautor: Torsen » 11 czerwca 2012, o 00:30

Jakość nagłośnienia jest obecnie znowu beznadziejna (dlaczego?), więc muzyka powinna być odtwarzana ciszej, bo brzmi to żałośnie. Zero basu, charczenie i tylko bardziej wk*wia równanie toru.

Awatar użytkownika
Blinki
Junior

#2424 Postautor: Blinki » 11 czerwca 2012, o 16:19

Torsen pisze:Jakość nagłośnienia jest obecnie znowu beznadziejna (dlaczego?), więc muzyka powinna być odtwarzana ciszej, bo brzmi to żałośnie. Zero basu, charczenie i tylko bardziej wk*wia równanie toru.

Zgadzam się z powyższym, I mam taka prośbę do opiekunów latających między kratami dzieciaków, rozumiem że żużel to sport dla całej rodziny. Ale Nie daj boże żeby się jakaś tragedia stała. A tak po za tym to troszkę rozprasza jak ci jakiś łepek skacze przed oczami w trakcie biegu.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"

Shack
Administrator

#2425 Postautor: Shack » 11 czerwca 2012, o 16:26

Torsen pisze:Jakość nagłośnienia jest obecnie znowu beznadziejna (dlaczego?), więc muzyka powinna być odtwarzana ciszej, bo brzmi to żałośnie. Zero basu, charczenie i tylko bardziej wk*wia równanie toru.

ile to już lat te głośniki wiszą na zimie i mrozie, deszczu. Nawet nikomu nie chce się ich zdemontować w listopadzie i powiesić w marcu.