Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic - SZALE i KOSZULKI
Egon poproszę o przyniesienie na mecz koszulki
Zamawiający Agencik - napis MAX i daj jakiś numer kontaktowy w piątek byliśmy w Lesznie na parach więc nie było możliwości odbioru
Zamawiający Agencik - napis MAX i daj jakiś numer kontaktowy w piątek byliśmy w Lesznie na parach więc nie było możliwości odbioru
I ja również chciałabym odebrać koszulkę dzisiaj
jeżeli jest taka możliwość.
Edytha - koszulka z napisem JUNIOR
Edytha - koszulka z napisem JUNIOR
Jeśli jest taka możliwość to ja też poproszę o przyniesienie koszulek i szalików na mecz. Nie jestem z Lublina dlatego trudno mi się dopasować do terminów odbioru.
Ja bym odebrał przed meczem szalik 1 szt. Proszę o nr telefonu na priv jeśli jest taka możliwość. Pzdr
Więc jak będzie możliwość odebrania koszulki przed meczem ?? Jeżeli tak top bardzo proszę o informacje mniej więcej o której i gdzie 
- Egon
- Zawodowiec
Proszę o potwierdzenie chęci odbioru szalika na meczu sms-em bądź telefonicznie. W innym wypadku nie biorę, nie siedzę cały czas na forum bo mam inne swoje zajęcia i bardzo mi to ułatwi sprawę. Zresztą praktykuję to od jakiegoś czasu i zdaje egzamin. Także jak chcecie odebrać na meczu to proszę dzwonić/pisać na 511911989 a nie bazgrać na forum 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
- Egon
- Zawodowiec
Wychodzę z domu, biorę tylko to, co zostało potwierdzone. Zresztą plecak już wypchany po brzegi więc ciężko wziąć więcej 
Egon. Mam pytanie. Nie masz może na zbyciu jednego szalika (MOTOR LUBLIN)?
Dołączam się do pytania kolegi, oraz chcę zapytać o smycz speedway Euphoria miałbyś do odsprzedania.
Ja mam jeszcze jedną sztukę w domu z mojego drugiego projektu. Atakuj na pw 
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
nowi użtkownicy nie mają możliwości pisania pw ;f
Naczelny obrońca Karola Barana.
Odsprzedasz smycz? Za ile ?
Jak ktos ma na zbyciu jeden szalik to proszę o kontakt na PW.
Wzór obojętnie jaki, lecz najlepeij ten żólto-biało-niebieski z napisem Speedway Euphoria bądź Motor Lublin.
Wzór obojętnie jaki, lecz najlepeij ten żólto-biało-niebieski z napisem Speedway Euphoria bądź Motor Lublin.
barteKMŻ pisze:Jak ktos ma na zbyciu jeden szalik to proszę o kontakt na PW.
Tak samo jak kolega wyżej. Najlepiej Speedway Euphoria:)!!
- Egon
- Zawodowiec
Ja już nie mam niczego wolnego w swoich zbiorach, jedynie tylko rzeczy do oddania.
Ja mógłbym odstąpić swój , jakże doświadczony przez los , szaliczek , jeszcze pamiętający czasy TŻ-u
Jest to ten . . . yyy . . . po lewej koziołek , napis "NAJWIERNIEJSI ---------- TŻ --------- Lublin Speedway Team"
I po prawej żużlok wchodzący w łuk
Cena? Symboliczne piwerko ;P
Btw(Edit): Szaliczek ten zwiedził pół Polski, w zielonej był, Gorzowie, GP Polski we Wrocku, całą drugą obecnie ligę... całą 1szą także więc . . . piwerko musi być dobre
Jest to ten . . . yyy . . . po lewej koziołek , napis "NAJWIERNIEJSI ---------- TŻ --------- Lublin Speedway Team"
I po prawej żużlok wchodzący w łuk
Cena? Symboliczne piwerko ;P
Btw(Edit): Szaliczek ten zwiedził pół Polski, w zielonej był, Gorzowie, GP Polski we Wrocku, całą drugą obecnie ligę... całą 1szą także więc . . . piwerko musi być dobre
In' ena horto magico, dhoste mou ligho ghia na pio, ton PAO mou na onirefto ke na fonaks' os to Theo: Panatha mou, se aghapo, san heroini, sa skliro narcotico, san to hashish, to lsd! ghia sena PAO mastouroni ol' i ghi, ol' i ghi!
Taki szalik posiadam, więc może kolega SioBi się zainteresuję.
Trudno, jak nikt nie będzie miał żólto-biało-niebieskiego na zbyciu to na początku następnego sezonu powinna być akcja na szaliki i koszulki
Trudno, jak nikt nie będzie miał żólto-biało-niebieskiego na zbyciu to na początku następnego sezonu powinna być akcja na szaliki i koszulki
Hie hie
No ja niestety nie jestem w posiadaniu jakiegokolwiek innego , mimo że z wielkim żalem byłbym się rozstał z tymże szaliczkiem ( Kwestia uczuciowa ) lecz ja sam osobiście z niego z braku czasu ( szkoła , praca ) nie korzystam więc sie marnuje tylko i pora najwyższa by ktoś bardziej aktywny mu dawał możliwość świętowania i radowania się z sukcesów naszej drużyny w jakże to zacnym gronie naszych "kiboli" oraz podbijał coraz to kolejne miasta . . . 
In' ena horto magico, dhoste mou ligho ghia na pio, ton PAO mou na onirefto ke na fonaks' os to Theo: Panatha mou, se aghapo, san heroini, sa skliro narcotico, san to hashish, to lsd! ghia sena PAO mastouroni ol' i ghi, ol' i ghi!
Egon czy będziesz jutro pod globusem? Chciałabym odebrać koszulkę?
Veniek, bardzo chętnie odkupię od ciebie ten szalik i zapewnię mu powrót na tor aby się znów zaprezentował. Proszę o kontakt na PW
Czy jest szansa na aukcję takich koszulek z wzorem plastronu? Jeśli jest - jaki byłby mniej więcej koszt koszulki?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Egon, mam pytanie, nie mogę do Ciebie napisać PW, bo nowy jestem, a za szalik zapłaciłem i zastanawiam się, czy da się go jakoś odebrać
w razie czego, proszę o kontakt: karol.gileta@drb.pl albo 506194735
Witam Egon, chciałbym odebrać szalik? Jak mógłbym to zrobić? Bardzo proszę o kontakt, tel. 513747676.
Chyba nikt jeszcze o tym nie pisal :
Ciekawa inicjatywa(konkurencja dla Egona).
Facebook pisze:Uwaga! Jako że chcemy założyć internetowy sklep klubowy mamy do Was ogromną prośbę! Wysyłajcie nam projekty koszulek, szalików, bluz, czapeczek i innych gadżetów jakie chcielibyście mieć! Projekty przyjmujemy do 1 stycznia, potem zostaną one opracowane i wystawione do głosowania (like) najlepsze będą produkowane. Projekty w barwach klubowych (żółto biało niebieskie) bądź z ich elementami! To wy mowicie nam co chcecie!
mail: skmzl@wp.pl
Redakcja wraz z Zarządem LW KMŻ
Ciekawa inicjatywa(konkurencja dla Egona).