Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic - SZALE i KOSZULKI
To ja odgrzeję temat t-shirtów, była o nich mowa jakiś czas temu, że nawet jest projekt (albo 2), jakaś wzmianka o nich była stronę wcześniej, apropos 'datków na oprawę' wliczonych w cenę koszulki.

Były czapki zimowe to może teraz akcja związana np. z bejsbolówkami ???
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
-
Smirnek_
- Senior
To taka czapeczka już nie wystarcza ?

Ja bym chciał zamówić szalik - sztuk jeden
Egon - jak będziesz robił listę to pamiętaj o mnie 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Egon
- Zawodowiec
Będę pamiętał, a jakże
Nie ma czegoś takiego w planach. Żadna taka czaka nie będzie miała wyglądu i nadaje się imho tylko na traktor.
Będą razem ze smyczami
Blinki pisze:Były czapki zimowe to może teraz akcja związana np. z bejsbolówkami ???
Nie ma czegoś takiego w planach. Żadna taka czaka nie będzie miała wyglądu i nadaje się imho tylko na traktor.
smerf_997 pisze:To ja odgrzeję temat t-shirtów, była o nich mowa jakiś czas temu, że nawet jest projekt (albo 2), jakaś wzmianka o nich była stronę wcześniej, apropos 'datków na oprawę' wliczonych w cenę koszulki.
Będą razem ze smyczami
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
No ja tez bylbym chetny na szalik i koszulke... Jak bede kibicowac no to barwy trzeba miec (chociaz u was w sektorze widzialem osoby nie ubrane ani na bialo, ani na zolto ani na niebiesko, co mnie dosc mocno zdziwilo - barwy zgod????)
edit: jednak bylbym chetny na 2 koszulki i 2 szaliki
edit: jednak bylbym chetny na 2 koszulki i 2 szaliki
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2012, o 22:19 przez GBR, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakich znowu zgód?...
Barwy prywatne tzn. każdy zakłada co mu się podoba (niestety).
Barwy prywatne tzn. każdy zakłada co mu się podoba (niestety).
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Ach... No przykra sprawa. Chociaz dla pocieszenia dodam ze i na "Żylecie" sie tacy trafiaja (ale u was to niestety
nagminne, z tego co widzialem chocby na meczu z GTŻ-em). Sorry za offtop.
Egon - jakby byla mozliwosc to mnie takze wpisz na liste z szalikiem, no i smycz oczywiscie 
GBR pisze:(...)barwy zgod????)(...)
Istnieje dosyc silny oddzial warszawski, po wszelkie szczegoly uderzaj tam, bo blizej i latwiej sie kopnac na mecz itd. W Lublinie swiat pilkarski i zuzlowy sie nie zazebiaja poza nielicznymi incydentami i bezsensownymi, pogardliwymi komantarzami (wirtualnymi) niektorych zuzlofanow z zanikiem instynktu samozachowawaczego, wypowiadanymi pod adresem kibicow pilki, ktorzy sa takze nieraz kibicami speedwaya. Reszty dowiesz sie w praniu, moze nawet o szczegolach tej niby-zgody z Gorzowem, legendzie Majkela itp. itd.
Zeby nie bylo OT
Koszulki, szalika, smyczy czy t-shirta nie potrzebuje.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Mnie tam bardziej do gustu przypadło jakże sympatyczne określenie "żużloz*ebów". Bardziej oddaje stopień ześwirowania co niektórych znanych mi osobników na punkcie tego sportuniektorych zuzlofanow
A ja natomiast chcę jeden szalik. I żeby miał napis Speedway Motor. O
Egon -
zatem w nawiązaniu do wcześniejszego posta, proszę o wpisanie na listę odnośnie szalika i smyczy, gdy takowa powstanie
Pozdrawiam.
zatem w nawiązaniu do wcześniejszego posta, proszę o wpisanie na listę odnośnie szalika i smyczy, gdy takowa powstanie
Pozdrawiam.
Mam pytanie.Kiedy będą szaliki? A może ktoś chce odsprzedac?
Witam. Pisze się na szalik, koszulkę i smycz.
Rozmiar: L bądź XL zależy jaka jest różnica w długości.
Napis: Kamil
Rozmiar: L bądź XL zależy jaka jest różnica w długości.
Napis: Kamil
Ei człowiek powiedz mi co bardziej błyszczy złoto plus platyna czy wypowiadane myśli
meesha pisze:A ja natomiast chcę jeden szalik. I żeby miał napis Speedway Motor. O
Poproszę jednak dwa
meesha bede lepszy chce 3 !
Witam, ja zamawiam 3 szaliki 
-
speedway20
meesha pisze:A ja natomiast chcę jeden szalik. I żeby miał napis Speedway Motor. O
to będą zamawiane te wcześniejsze? bo z tego co wiem, te ostatnie miały SPEEDWAY EUPHORIA
ja chciałbym zamówić szalik
Może ktoś podać mi wymiary koszulek?
Ei człowiek powiedz mi co bardziej błyszczy złoto plus platyna czy wypowiadane myśli
-
mechanizator
- Junior
O ile nic się nie zmieniło, to jest tak.
> XS - 158 cm
> S - 164 cm
> M - 170 cm
> L - 176 cm
> XL - 182 cm
> XXL - 188 cm
> XXXL - 194 cm
> XS - 158 cm
> S - 164 cm
> M - 170 cm
> L - 176 cm
> XL - 182 cm
> XXL - 188 cm
> XXXL - 194 cm
Może ktos mi napisac jakie są ceny koszulek i szalików? 
Jak ktoś ma ochotę to mam "na zbyciu" kilka-kilkanaście szalików - odkryłem właśnie na dnie szafy karton z "naszymi" szalikami. Wieczorem zrobię foto i rzuce na forum. Jak ktoś będzie chętny to mogę mu podesłać szalik (oczywiście gratis).
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.