TZ SIPMA LUBLIN - KM OSTRÓW WLKP 56:34
łukasz pisze:nikt nie przyjedzie do Lublina bo po co ogladac porazke swojej druzyny a po za tym od was to chyba trzeba najpierw dojsc z 10 km do najblizszego przystanku pks!!!
Jak pisale nie tylko ja sie wybieram do LUBLINA ale jeszcze kilka osob z ostrowa.
A co do przystanku PKS to wykozystam ten wyjazd zeby sobie to zjawisko zobaczyc w waszej czesci Polski.
Bo u nas juz dawno PKS zbankrutowa poniewaz kazdy jezdzi swoim autem.
I jeszcze jedno przesledzilem sobie wasze posty na temat meczu w Gorzowie widze ze ta porazki jeszcze was nie ostudzila.
A co do maszych typow to sie nie dziwcie ze sa jakie sa, skoro wasze przed tygodniem byly jeszcze lepsze.
My liczymy na skromne 47-43 albo i mniej a tam sie nawet pojawilo 55-35 wiec chyba jeszcze z nami nie jest tak zle.
Wychodzi na to ze Gorzowianie staja sie specjalistami od sprowadzania na ziemie
KM INTAR OSTROW WIELKOPOLSKI
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2004, o 21:08 przez marius, łącznie zmieniany 1 raz.
lemmy pisze:btw mam pytanko - jak dojechac u Was na stadion?
do zobaczenia w poniedzialek
tu masz mapke: http://www.tzlublin.com/info.php?PHPSES ... 617fb3d07a
może wszystkiego dobrze nie widać, ale zawsze to coś.
P.S. Kuki swoim ostatnim wpisem znów sie osmieszyłes, czytaj ze zrozumieniem!!!!!! i nie pisz bzdur.
-
nichollsowa
kuki pisze:Typie zawalisty z ciebie fan żużla napisaleś że w zeszłym roku przegraliśmy u siebie z Grudziadzem??hm jak się znam na żużlu to w tamtym roku Grudziądz w 2 lidze jeźdił a my w 1 i nie jeździliśmy ze sobą więc nie przegraliśmy z Grudziądzem u siebie!!lemmy pisze:CYTAT :
To,że wygraliście u siebie z Grudziądzem(praktycznie bez Hamilla) i Rzeszowem, który was walił po dwóch biegach 2:10 to nie jest powód do dumy.....
no coz, w zeszlym roku z Grudziadzem przegralismy nawet u siebie, teraz wygralismy, wiec sie mamy prawo cieszyc...
a to ze wygralismy z Rzeszowem mimo iz przegrywalismy 2-10 to chyba akurat dobrze swiadczy o druzynie, ze walczy mimo przeciwnosci...
Nie ulega watpliwosci ze jestescie faworytem...
Jezeli pojedziemy z obcokrajowcem mecz moze byc wyrownany...
jezeli bez wygracie zdecydowanie
btw mam pytanko - jak dojechac u Was na stadion?
do zobaczenia w poniedzialek
hehe myśle, że źle odczytales post Lemmiego jemu nie chodzilo o ot ze Lublin przegrał zGrudziadzem, lecz Ostrów...( o czym swiadcza slowa cyt.w zeszlym roku z Grudziadzem przegralismy nawet u siebie) podkreślam....PRZEGRALISMY, anie PRZEGRALISCIE.....
kuki pisze:Typie zawalisty z ciebie fan żużla napisaleś że w zeszłym roku przegraliśmy u siebie z Grudziadzem??hm jak się znam na żużlu to w tamtym roku Grudziądz w 2 lidze jeźdił a my w 1 i nie jeździliśmy ze sobą więc nie przegraliśmy z Grudziądzem u siebie!!
mam prosbe - czytaj ze zrozumieniem - jezeli pisze ze w zeszlym roku przegralismy u siebie z Grudziadzem a w tym roku z Rzeszowem mimo iz po 2 biegach przegrywalismy 2-10 to znaczy ze jestem z Lublina
Zacytowalem waszego kolege ktory nam wytykal wygrana z Grudziadzem i ze slabiutkim Rzeszowem - nie potrzeba duzo inteligencji zeby sie domyslic komu kibicuje, zwlaszcza jezeli sie pytam jak w Lublinie dojechac na stadion....
Demon Of The Fall
Widze, ze Lublinianie sa nader pewni zwyciestwa swoich ulubiencow. Chyba obie strony nie doceniaja przeciwnika. Zarowno Lublin jak i Ostrow to silne druzyny o sporych mozliwosciach i sadze, ze wynik bedzie oscylowal w granicach remisu (no moze poza pierwszym biegiem
) i ostatecznie wszystko rozstrzygnie sie w biegach nominowanych. Zapowiada sie naprawde ciekawe widowisko. Do zobaczenia w Lublinie
P.S. Niektorzy na tym forum mogliby troche przystopowac z pisaniem postow, kierujac sie emocjami. Mam na mysli ludzi, ktorzy obrazaja wzajemnie miasto przeciwnika i nie szanuja sie wzajemnie. Troche wiecej pokory z obu stron
P.S. Niektorzy na tym forum mogliby troche przystopowac z pisaniem postow, kierujac sie emocjami. Mam na mysli ludzi, ktorzy obrazaja wzajemnie miasto przeciwnika i nie szanuja sie wzajemnie. Troche wiecej pokory z obu stron
Aj... ciągle to samo. Jeden napisze jakieś brednie i dziesięciu 'forumowych twardzieli' zaraz się na niego rzuca i pokazuje mu swoją 'klasę'
Myślę, że takimi przypadkami powinien zająć się admin! Bana na nick założyć i spokój! A nie wchodzi jakiś gość, rzuca się na prawo i lewo a za chwilę pół forum staje na głowie, żeby wymyślić jeszcze większą głupotę... i dyskusja schodzi na poziom, o którym wstyd nawet wspomnieć
-----
Wracając do tematu - co do naszego składu - nie mam pewności, że pojedziemy w krajówce, ale mimo wszystko takie przesłanki są. Niklasowi nie bardzo pasuje ten termin, natomiast nie wiem co z Matejem. Niby miał jechać, później usłyszałem, że 'może jednak nie pojedzie'. Dlatego nie chcę Was wprowadzać w błąd już na samym początku
Chyba dopiero w parkingu okaże się kto tak naprawdę pojedzie w naszych barwach. Liczę przede wszystkim na ciekawe spotkanie, szczególnie dla Was, bo jeśli rzeczywiście pojedziemy osłabieni, to nasze szanse maleją do 1% (zawsze to lepsze niż 0
) a chodzi o to, żeby kibic miał co oglądać. Tym bardziej, że lepiej obejrzeć zwycięstwo powiedzmy 50:40 niż np. 60:30 albo więcej bo wierzcie mi, różne 'głupie' myśli po takich zwycięstwach przychodzą i niejeden pewnie uzna, że TŻ powinien walczyć o Mistrzostwo Polski a nie marnować się w 'jakiejś-tam' I lidze
ze sportowym pozdrowieniem
Marcin
----------
ps.
Lemmy, ja ciągle twierdzę, że 'Damnation' jest lepsze
-----
Wracając do tematu - co do naszego składu - nie mam pewności, że pojedziemy w krajówce, ale mimo wszystko takie przesłanki są. Niklasowi nie bardzo pasuje ten termin, natomiast nie wiem co z Matejem. Niby miał jechać, później usłyszałem, że 'może jednak nie pojedzie'. Dlatego nie chcę Was wprowadzać w błąd już na samym początku
ze sportowym pozdrowieniem
Marcin
----------
ps.
Blackwater Park
Lemmy, ja ciągle twierdzę, że 'Damnation' jest lepsze

czarny napisał:
"Jeden napisze jakieś brednie i dziesięciu 'forumowych twardzieli' zaraz się na niego rzuca i pokazuje mu swoją 'klasę' Myślę, że takimi przypadkami powinien zająć się admin! Bana na nick założyć i spokój! "
Uważaj! Wkraczasz w prerogatywy Gawrzyka i Shacka
!
A tak na poważnie, napisałeś:
"Niklasowi nie bardzo pasuje ten termin, natomiast nie wiem co z Matejem. Niby miał jechać, później usłyszałem, że 'może jednak nie pojedzie'."
Trochę to dziwne, ponieważ pomiędzy zainteresowanymi drużynami w zasadzie liczy się dwumecz i różnice małych punktów mogą być bardzo ważne, więc dla Ostrowa porażka rzędu 30 - 60 może być bardzo kosztowna i trudna do odrobienia. Również pozdrawiam.
"Jeden napisze jakieś brednie i dziesięciu 'forumowych twardzieli' zaraz się na niego rzuca i pokazuje mu swoją 'klasę' Myślę, że takimi przypadkami powinien zająć się admin! Bana na nick założyć i spokój! "
Uważaj! Wkraczasz w prerogatywy Gawrzyka i Shacka
A tak na poważnie, napisałeś:
"Niklasowi nie bardzo pasuje ten termin, natomiast nie wiem co z Matejem. Niby miał jechać, później usłyszałem, że 'może jednak nie pojedzie'."
Trochę to dziwne, ponieważ pomiędzy zainteresowanymi drużynami w zasadzie liczy się dwumecz i różnice małych punktów mogą być bardzo ważne, więc dla Ostrowa porażka rzędu 30 - 60 może być bardzo kosztowna i trudna do odrobienia. Również pozdrawiam.
Ostrów to nie są jacyś słabeusze do bicia, ale nie ma się co oszukiwać. Lublinianie dysponują znacznie silniejszą ekipą i w mojej ocenie każdy będzie miał z nami problemy na naszym torze.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Poole Pirates - 49
Jason Lyons - 5 (2,1,0,2)
Bjarne Pedersen - 7+2 (1',d,2',3,1)
Magnus Zetterstrom - 8 (1,3,2,2)
Davey Watt - 4+3 (0,2',1',1')
Tony Rickardsson - 10+2 (2,2',3,1',2)
Antonio Lindback - 8+1 (3,t,2',3)
Daniel Davidsson - 7 (1,0,3,3,0)
Belle Vue Aces - 42
Joe Screen - zastępstwo zawodnika
Tobias Johansson - 1 (d,1,0)
Toni Svab - 6+1 (3,0,0,1',2!)
Kenneth Bjerre - 8+1 (2',1,2,1,2,0)
Jason Crump - 18 (3,3,3,3,3,3)
Brent Werner - 8+1 (2,2',1,0,3,0)
Tomasz Jędrzejak - 1 (d,1,0,d)
za: http://www.przegladzuzlowy.pl
No widać, że łapie formę na Lublin
A tak na poważnie to czyżby jakieś problemy ze sprzętem
Pozdrawiam Lublin i Ostrów
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Tomasz Jędrzejak - 1 (d,1,0,d)
A tak na poważnie to czyżby jakieś problemy ze sprzętem
Pozdrawiam Lublin i Ostrów
Nawet jak mial problemy ze sprzętem to w Polsce z pewnością jezdzi na innym.
Talib pisze:Może założyli, że pojedziedzie nas u siebie do 20.
Ooo... w to chyba najwięksi optymiści nie wierzą
*gdzieś w Bydgoszczy usłyszałem hasło kibica żuzlowego: niech wygra lepszy, byleby to byli nasi
pozdrawiam!

czarny pisze:Talib pisze:Może założyli, że pojedziedzie nas u siebie do 20.
Ooo... w to chyba najwięksi optymiści nie wierząPoza tym lepiej się miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować
Dlatego mimo wszystko w rewanżu stawiam na 46:44... oczywiście dla lepszych*
pozdrawiam!
E tam dziwi mnie takie podejscie! Lepiej cale zycie zyc w pesymizmie i przezywac jedynie chwile radosci zwiazane z milym zaskoczeniem, czy tez lepiej byc cale zycie optymista i ewentualnie chwilowo sie rozczarowac ? hehehehe
Do meczu coraz blizej to i ja się włącze do "goracej" dyskusji.
Patrząc na składy i wyniki Ostrowa i Lublina w sezonie 2004 wynika,że liderami są Jędrzejak, Pietrzyk, Klingberg (Ostrów) natomiast w drużynie z Lublina Karlsson,Śledź i Knapp- porównujac obie "trójki" postawiłbym na remis (ze wskazaniem na Ostrów-byli zawodnicy z ekstraligi), ale biorąc pod uwage "drugą linię" oraz juniorów te porównanie wypada na korzyść Lublina.Dlatego wg. mnie wynik meczu może zależeć od postawy Fajfera,Tajcherta(Dyma), Liberskiego, Brucheisera ze strony Ostrowa oraz Piszcza,Frankowa, Stachyry i Jeleniewskiego-Lublin. Stawiam ma wynik w granicach 8-12 dla Lublina.
Patrząc na składy i wyniki Ostrowa i Lublina w sezonie 2004 wynika,że liderami są Jędrzejak, Pietrzyk, Klingberg (Ostrów) natomiast w drużynie z Lublina Karlsson,Śledź i Knapp- porównujac obie "trójki" postawiłbym na remis (ze wskazaniem na Ostrów-byli zawodnicy z ekstraligi), ale biorąc pod uwage "drugą linię" oraz juniorów te porównanie wypada na korzyść Lublina.Dlatego wg. mnie wynik meczu może zależeć od postawy Fajfera,Tajcherta(Dyma), Liberskiego, Brucheisera ze strony Ostrowa oraz Piszcza,Frankowa, Stachyry i Jeleniewskiego-Lublin. Stawiam ma wynik w granicach 8-12 dla Lublina.
Moim zdaniem wystep ogora (wczorajszy) to przypadek. On jest profesjonalista i na poniedzialkowym meczu to udowodni. Z reguly po slabszym wystepie nastepne Tomek ma o wiele lepsze.
Nie wierze w to by Km mial jezdzic w krajowym skladzie. Sadze ze zostanie sciagniety Matej Ferjan. Bedzie to jego naprawde powazny wystep od dawien dawna.
Posdro
Nie wierze w to by Km mial jezdzic w krajowym skladzie. Sadze ze zostanie sciagniety Matej Ferjan. Bedzie to jego naprawde powazny wystep od dawien dawna.
Posdro
KMO !!
czarny pisze:
Druga sprawa to kwestia wyniku. Najprawdopodobniej u nas pojedzie niejaki pan Ferjan
niestety tak nie bedzie
Intar reprezentowac w Lublinie beda: Pietrzyk, Dym (Latosi?), Tajchert, Fajfer, Jędrzejak, Liberski, Brucheiser