Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 10.06.2012r.godz. 15.00
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 6.05.2012r. godz. 1
Też nie wiem, stoją nadmuchane. Chyba, że chodziło o kolorystykę, że nie pasują 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Syfy sieją zamęt.
Jest meeeeeeega przyczepnie.
Peter Karlsson jest w Lublinie i jedzie.
Będzie dobry mecz.
Jest meeeeeeega przyczepnie.
Peter Karlsson jest w Lublinie i jedzie.
Będzie dobry mecz.
Okey może i sieją zamęt nie mówię że nie.
A tak a propos nie mogę być na stadionie mam zamiar wykupić sobie transmisję w itvl tylko może mi ktoś potwierdzić że mecz się na pewno odbędzie.
A tak a propos nie mogę być na stadionie mam zamiar wykupić sobie transmisję w itvl tylko może mi ktoś potwierdzić że mecz się na pewno odbędzie.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Blinki pisze:Okey może i sieją zamęt nie mówię że nie.
"Jest nam miło poinformować, że telewizja internetowa ostrow24.tv przeprowadzi bezpośrednią transmisję z niedzielnego pojedynku pomiędzy KMŻ Lublin i ŻKS Ostrovia. Jeśli złośliwość rzeczy martwych nie stanie na przeszkodzie, od 19:00 będziecie mogli śledzić na żywo zmagania ostrowskiej drużyny. Transmisja będzie bezpłatna. http://www.ostrow24.tv" Transmisja będzie audio+video chyba, że złośliwość rzeczy martwych to wtedy będzie tylko audio.
Nie wykupuj, mecz odwołanyA tak a propos nie mogę być na stadionie mam zamiar wykupić sobie transmisję w itvl tylko może mi ktoś potwierdzić że mecz się na pewno odbędzie.
Pięknie. Od 3 dni nadają deszcze, ani kropli nie spadło. Przychodzi mecz i zlewa jak cholera

Tak zeby uprzedzic fakty, zanim forum zamieni sie w niebieska linie dla chcacych wylac zale, jaki to swiat zly i sa nieszczesliwi; komentarz z SyFow lba o nicku "Lubawa Litex"
Teraz niech sie kazdy jeden zastanowi, czym sie rozni od tego agregata zanim napisze cos na "swoj" klub i miasto
PS Czwarte zawody w tym roku i trzecie w deszczu, kiedys musialo sie ze...c
Organizacja porazka, meczyli sie z banda jak w Krosnie rok temu.
Ukraincy sa w plecy po dzisiejszym dniu z 200-300tys, a to nie maloOrganizacja, bandy i oswietlenie znacznie uszczuplily budzet
Szkoda ze mecz sie nie odbyl.
Teraz niech sie kazdy jeden zastanowi, czym sie rozni od tego agregata zanim napisze cos na "swoj" klub i miasto
PS Czwarte zawody w tym roku i trzecie w deszczu, kiedys musialo sie ze...c
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
-
mariusz1987
- Junior
to wszystko przez sztuczne oświetlenie,jakby go nie było to mecz byłby o 15-16 i byłoby już po sprawie 
O 15/16 to chyba bandy z Krosna jeszcze nie bylo.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- tezetomaniak
- Trener
ja wiedzialem ze tak bedzie.. aha aha..

kurde ale dziś widziałem też pozytywny aspekt spotkania brak defektów Jeleniewskiego i dość ładna prezencja Korniszona
a na poważnie to ciekawe kiedy to odjadą
a na poważnie to ciekawe kiedy to odjadą
- tezetomaniak
- Trener
Na uwage zasługuje fakt, że gdyby nie upadki, to pewnie po 2 biegach byłoby 3:9. Starty mamy wręcz 4 ligowe.
to miało być takie uśpienie rywala to,że nasi chłopcy startowali o dwa motocykle z tyłu to gra taktyczna 
tylko nie piszcie ze Lukaszewski spoznil start...niezle wystrzelil 
GeloSMT pisze:a na poważnie to ciekawe kiedy to odjadą
Wolne pozostają terminy 10 i 24 czerwca z tego co mi się zdaje.

no właśnie więc aspekt finansowy mamy serio słabiutki teraz jedziemy do Dauga chciał nie chciał wygrać tam będzie mega ciężko więc na 3 kolejki jakie pojedziemy 3xwyjazd i boje się,że 3xporażka zatem ludzi w Lublinie w tym sezonie możemy już nie ujrzeć tyle co dziś
Jak dla mnie to najlepiej na jutro niech przekładają ostrów do hotelu i o 15 jazda
Jak dla mnie to najlepiej na jutro niech przekładają ostrów do hotelu i o 15 jazda
Szkoda tych zawodów jak cholera...Rekord frekwencji na trybunach,duży wysiłek organizacyjny przed zawodami,
a tu godzinny deszcz rozwalił wszystko
a tu godzinny deszcz rozwalił wszystko
Przełożyć zawody ma któryś wieczór w środku tego tygodnia i będzie dobrze.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Dziś już nie pada za 3 godziny spokojnie można zacząć jechać skoro wszyscy już i tak są w Lublinie to trzeba skorzystać, kurcze no też jestem za tym aby odjechali spotkanie jakoś w środku tygodnia tyle tylko,że zawodnicy mają inne zobowiązania wobec klubów z innych lig więc to pewnie dlatego nie takie łatwe jakby się nam kibicom mogło wydawać 
Szkoda, że mecz odwołany. Moja refleksja po 2 biegu, to, że Miesiąc starty ma ciągle tragiczne, bo przy wejściu w łuk był daleko z tyłu. Miśkowiak też zaspał tragicznie.
- michal5555
Wielka szkoda że znowu pogoda nie dopisała. Frekwencja bardzo ładna. Może ktoś ma nagraną prezentację, albo jakieś zdjęcia ?
Jamroży jest świetny! Poprawił mi chłopak humor tym tekstem

Kod: Zaznacz cały
Szkoda że nie zaczęło padać 5 minut przed moim biegiem, może byłbym teraz cały i zdrowy.
Ostatnio zmieniony 6 maja 2012, o 21:31 przez Kargolo, łącznie zmieniany 1 raz.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Dzikowski mówi w wywiadzie dwie poważne kontuzje obojczyk i ręka czyżby Robertowi coś się stało ?