#213 Postautor: grzesieck » 26 maja 2011, o 20:02
jezu obejrzalem tylko tych kilka biegow, ale mam ochote zabic tego goscia komentujacego z Kwiekiem, nie spotkalem sie jeszcze nigdy z tak irytujacym glosem i sposobem komentowania jakiejkolwiek dyscypliny sportowej, juz zdecydowanie wole tego goscia z telewizji bydgoskiej, ktory komentowal mecze Polonii na poczatku lat 90-tych i jego komentarz ograniczal sie do 'Ermolenko, Nielsen, Nielsen i Ermolenko, teraz Ermolenko, drugi Nielsen, Ermolenko i Nielsen, Ermolenko pierwszy, drugi Nielsen, trzeci Mordel, czwarty Cieślewicz'
niespokojny, podgryza to nic, slyszales w biegu 11 co ten gosc powiedzial jak nasi wyprzedzili Celmera? 'i juz teraz ladna paroweczka na czele' <sciana>
naprawde nie pamietam kiedy ktokolwiek lub cokolwiek tak mnie zdenerwowalo jak ten gosc, jestem przekonany ze ktostam z itvl czytuje to forum, moze nawet ow wspanialy komentator, wiec prosze, blagam Cie czlowieku, daj sobie spokoj z komentowaniem zuzla, nic mnie nie obchodzi, ze nie ma kto komentowac, wole sluchac pierdzenia nowych tlumikow niz Ciebie, masz irytujacy glos, uzywasz denerwujach zwrotow i slow, a wiedze o zuzlu masz na poziomie osoby, ktora zuzlem interesuje sie od roku
Andrzej Kwiek tez moglby juz sobie raz na zawsze odpuscic temat lubelskiego zuzla, spiker z niego byl marny, komentator jeszcze gorszy
METHANOL ADVENTURE TEAM