Wyrazy sympatii dla tzw. "Klubu Kibica" Marmy

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
papi
Trener

#201 Postautor: papi » 21 sierpnia 2005, o 17:28

Jasiek_Sydney pisze:Co to znaczy apel o zdjecie transparentu? Ze jak sie jest na wyjezdzie, to
nie wolno wywieszac transparentow? Czy Wam ktos w Lublinie czy innym
miescie kazal zdejmowac transparenty?

no im nikt nie kazał, za to oni się tego głośno domagali w Lublinie :lol: Na sektorze (pseudo)kibiców z Rzeszowa miała wisieć reklama sponsora. Wydaje mi się, że chodziło o Mars RTV AGD, choć nie wiem dlaczego właśnie ten :roll: Jednak Rzeszowiacy się oburzyli że to jest sektor kibica a nie sektor sponsora i musiała się pojawić ochrona i załagodzić spór :P

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#202 Postautor: ravajas » 21 sierpnia 2005, o 18:36

wojteko pisze:
Przestancie juz Rzeszowiaki piepszyc glupoty i adorowac sie wzajemnie......dzisiaj juz w dupsko dostaniecie (bez szamponu) od RKM-u i skonczy sie zabawa w speedway :!: :!: jebać rzeszuf

idź sprawdź lepiej wyniki meczu

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#203 Postautor: ravajas » 21 sierpnia 2005, o 18:38

Cooper pisze:
Polan pisze:Owszem do sektoru gosci weszlo ok. 8 osobowa grupa, ale 1 osoba zrywala transparent

No ja pierdole :D A w ile osob chcecie ciemniaki sciagac transparent 1,5x2 m? Ilu parchatych Jozkow do tego potrzeba?

Przypomina mi sie stary dobry dowcip, powszechnie znany w calej Polsce:

Ilu parchatych Jozkow potrzeba do wkrecenia zarowki?...... :D

ADMIN!!!!!!! ten tu przeklina a na dodatek obraża Rzeszowiaków

pozdrawia:
Rafał Borowski

"NIe ma na tym forum miejsca na chamstwo. Czy to w stosunku do kogoś z Rzeszowa czy z Lublina. Jeszcze raz ustawisz obrażającą kogoś sygnaturę, to niestety stracisz mozliwość pisania i czytania forum" - Gawrzyk

go!
Trener

#204 Postautor: go! » 21 sierpnia 2005, o 19:08

ravajas pisze:
ADMIN!!!!!!! ten tu przeklina a na dodatek obraża Rzeszowiaków

A ty co :?: Adwokat pokrzywdzonych Józefów :?:
Szkoda ci że masz ostrzeżenie a on nie :?:
Działasz na zasadzie:
- Prose Pani a on tez nie ma pracy domowej a dwóji nie dostał...

wojteko
Senior

#205 Postautor: wojteko » 21 sierpnia 2005, o 19:15

ravajas pisze:.....idź sprawdź lepiej wyniki meczu
Rafał Borowski

juz wiem ze mecz skonczyl sie 57-33 ale to nieswiadczy o tym aby dalej nie jebać rzeszuff to sprawa honorowa i tak prosto napewno sie nieskonczy :!: :!:.... przynajmniej z mojej strony :!:

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#206 Postautor: Smirnek » 21 sierpnia 2005, o 19:58

Coś tak czuje że rzeszów chce za wszelką cenę się dostać teraz do e-ligi bo nie chcą się z nami spotkać za rok :mrgreen:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#207 Postautor: kilar » 21 sierpnia 2005, o 20:53

go! pisze:A ty co Adwokat pokrzywdzonych Józefów
Szkoda ci że masz ostrzeżenie a on nie
Działasz na zasadzie:
- Prose Pani a on tez nie ma pracy domowej a dwóji nie dostał...

Za to Ty powinienes dostac dwoje :twisted:
Albo jest regulamin i dotyczy on wszystkich, albo nie bawimy sie w ostrzezenia i wszystkie tego typu pierdoły.

A do tematu:
Teraz pewnie kazdy Jozek jest przekonany, ze extraliga jest juz 100%-owa. Jezeli wejda, to trzeba bedzie sie przyszykowac na tzw.nalot na forum i wymadrzanie, napinanie...chociaz ja mam nadzieje, ze w finale, czy to z Gorzowem, czy to z Ostrowem, przegraja i na barazach sie skonczy ich sen :wink: :)

wojteko
Senior

#208 Postautor: wojteko » 21 sierpnia 2005, o 21:07

kilar pisze:......Albo jest regulamin i dotyczy on wszystkich, albo nie bawimy sie w ostrzezenia i wszystkie tego typu pierdoły.

pierdziel dalej te swoje madrosci.....a nim sie ockniesz-a pisac juz niebedziesz mógł wcale .....ciekaw jestem czy te dwa ostrzezenia dostales jako przykladny Forumowicz :?: :wink: a zeby niebylo OT to rzeszuf i tak trzeba jebać za to co nam zrobiły te rude bydlaki :evil: :!:

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#209 Postautor: KubuÅ› » 21 sierpnia 2005, o 23:56

Rzeszow ma dosc duza zaliczke z pierwszego meczu wiec moze byc raczej pewny udzialu w finale , a Gorzow raczej odrobi 10 pkt u siebie. Wiec bardzo mozliwe ze kibice z Lublina jeszcze w tym sezonie zawitaja do Rzeszowa :mrgreen:

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#210 Postautor: Jaga » 22 sierpnia 2005, o 01:10

KubuÅ› pisze:Rzeszow ma dosc duza zaliczke z pierwszego meczu wiec moze byc raczej pewny udzialu w finale , a Gorzow raczej odrobi 10 pkt u siebie. Wiec bardzo mozliwe ze kibice z Lublina jeszcze w tym sezonie zawitaja do Rzeszowa :mrgreen:

Jezeli bedzie finał w Żeszofie a u nas nie bedzie meczu to pewnie nie jeden kibic z Tarnowa który nie pojedzie do Czewy/Bydzi zjawi się u mojrzeszowskich psów!
Tym bardziej jeśli w finale będa jeździć z Gorzowem :!:

"Płonie ognisko na Hetmańskiej
Stadion Stali pali sie
Stal plonie nigdy nie zgaśnie
kibice Unii cieszÄ… sie
CieszÄ… siÄ™ bo to oni podpalili
caly Żeszuf doszczetnie zniszczyli
O Jaskólko Jaskółko Jaskółko
Tyś najlepsza w świecie jest!"

Może mały replay w wykonaniu kibiców z Lublina ? ;)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#212 Postautor: Manitou » 22 sierpnia 2005, o 02:32

ravajas pisze:ADMIN!!!!!!! ten tu przeklina a na dodatek obraża Rzeszowiaków
W podtytule tematu stoi jak wół, że temat dla osób powyżej 18 lat. Więc:
1) Tu wolno przeklinać
2) Nikt józków nie obraża tylko zgodnie z tematem wyraża sympatię dla kololowych kledek
3) Pokaż dowód osobisty

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#214 Postautor: mikas » 22 sierpnia 2005, o 09:49

Ja tylko taką ciekawostke napisze z wczorajszego meczu. Najpierw kibice z Rzeszowa krzyczeli wczoraj "Rzeszów wita Rybnik" bratali sie z Rybolami itp. A na koniec meczu jakis józek wpadł do sektora gości zaczął wszczynać jakąs awanture i do tego skroił szalik jednemu z Rybniczan, co potwierdza teze Proboszcza Dobrodzieja ze józki to zdradzieckie nasienie. Tak samo zachowywali sie w tym roku w stosunku do Krosna i Lublina gdy najpierw próbowali sie bratać a następnie wszczynali kłotnie. Jak takich ludzi można lubic i szanować??
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Carter#15
Szkółkowicz

#215 Postautor: Carter#15 » 22 sierpnia 2005, o 10:32

Ludzie ja mam pytanie. Czy wy jesteście naprawde tacy komuniści i sprzedawczyki? Ej no bo to normalne nie jest jak każdy odrazu po 1 słowie "niezgodnym z regulaminem" skacze odrazu do Moda. No przepraszam bardzo, ale myślałem, że tu osób poniżej 10 roku życia nie ma, a się okazuję, że mamy duzo mami synków. Oj przepraszam powinienem napisać dużo.

PS. Jak można było oddać transparent? :x

Awatar użytkownika
cheeroke_re

#216 Postautor: cheeroke_re » 22 sierpnia 2005, o 11:08

sting126 pisze:Czas chyba zamknac ten temat bo atmosfera na forum coraz gorsza...

Z tym zamykaniem to nie ma co się śpieszyć bo może jeszcze z jeden mecz będzie w rzeszowie więc będzie co pisać o ich zachowaniu...

pozdrawiam
"che"
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#217 Postautor: grzesieck » 22 sierpnia 2005, o 11:27

Carter#15 pisze:Ludzie ja mam pytanie. Czy wy jesteście naprawde tacy komuniści i sprzedawczyki? Ej no bo to normalne nie jest jak każdy odrazu po 1 słowie "niezgodnym z regulaminem" skacze odrazu do Moda. No przepraszam bardzo, ale myślałem, że tu osób poniżej 10 roku życia nie ma, a się okazuję, że mamy duzo mami synków. Oj przepraszam powinienem napisać dużo.

Carter, masz 18 lat? Wyraznie napisane, ze temat dla osob powyzej 18-tego roku zycia.

Oddali transparent, bo pewnie brakowalo im jakiegos fightera, ktory moglby bez problemu rozpierdolic 10 kibicow rzeszowskich...brakowalo im Ciebie - 200cm wzrostu i 100kg wagi.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Złoty
Kontakt:

#218 Postautor: ZÅ‚oty » 22 sierpnia 2005, o 12:01

Carter#15 pisze:

A co prezentow nie mozna robic?Dostali go zeby mieli na czym w szkole pisac, a jak taki mÄ…dry jestes to czego Cie nie bylo w rzeszowie i sie nie szarpales z rzeszowiakami o kawalek materialu?
Obrazek

wojteko
Senior

#220 Postautor: wojteko » 22 sierpnia 2005, o 12:40

Jaga pisze:"Płonie ognisko na Hetmańskiej
Stadion Stali pali sie
Stal plonie nigdy nie zgaśnie
kibice Unii cieszÄ… sie .............

No to widze ze poszlo w Polske zachowanie rudych jebanych szeszowiakuf..........i taki mial byc miedzyinnymi tego cel, teraz to gdzieby sie niepokazali to maja przejebane :!: i bardzo dobrze......
Obrazek
Obrazek
Obrazek

P.S czy mogly ktos z obecnych na wczorajszym meczu opisac w kilku slowach to zdazenie :?: thx

wojteko
Senior

#221 Postautor: wojteko » 22 sierpnia 2005, o 12:43

Gawrzyk pisze:Józki nas chyba tak lubią, że aż nas namierzyli na meczu wczorajszym :shock: :shock:

Obrazek
I domniemaja ze ten po prawej w ciemnych okularach to mikas :wink: :mrgreen: chyba Mu chca wpierdolic :?: :mrgreen: :wink:

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#223 Postautor: Kiry » 22 sierpnia 2005, o 12:59

blues brothers 8)

Shack
Administrator

#224 Postautor: Shack » 22 sierpnia 2005, o 13:03

no tak do nich ani Majdan, ani Cugowski, ani Kabaret "Ani Mru Mru" na mecze nie przychodzi to musza fotografować VIPów z Lublina 8) 8)

info z ostatniej chwili dla parchatych jozkow i ich parchatego fotografa: Na Gorzowie też będziemy 8)

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#225 Postautor: Jaga » 22 sierpnia 2005, o 14:00

No więc widze że józki się dobrze bawią hehe i szczwane lisy wciąż kombinuja jak by tu w kulki polecieć i skroić szaliki !! Typowe dla nich !!

A i niestety nasz "tarnowski" Marcin R. brata się z Żeszofiakami i wiadomo juz dlaczego Rybnik przegrał a u nas na meczu Marcin zdobył tak mało punktow
....
Marcin Rempała - Jesteśmy w komfortowej sytuacji przed meczem w Toruniu. Ja ze swojego występu nie jestem zadowolony. Widać było, że już ten silnik nie jedzie tak jak ostatnio i trzeba przed kolejnymi startami zrobić remont.
....

Obrazek

Tak to jest jak zawodnik w którego sie inwestuje fure pieniedzy zaczyna olewac klub w którym jeździ i powoli się pewnie przygotowuje to przejścia do kolorowych kledek
No srom i hańba !!
Rozumiem że są braćmi ale kurde bez przesady !!!
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN