Wyjazd do Krosna-OSTATNIA SZANSA
-
Gość
Snys pisze:NO DOBRA, kiedy zapisy ?
Kurde ludzie wyluzujcie, dajcie troche czasu ludziom z FK żeby sie dogadali kiedy mają czas robic zapisy,raptem kilka minut temu ukazała sie wiadomość o terminie meczu a Wy już chcecie mieć wszystko na raz. Spokojnie, zapisy napewno będą.
Ostatnio zmieniony 7 kwietnia 2005, o 15:14 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
A no rzeczywiście, ale 15 minut temu jeszcze nie było tej informacji
Zapisy po meczu z Rzeszowem na stadionie (będziemy stać koło Tesco
)
UWAGA
Istnieje możliwość, że wyjazd będzie o kilka złotych droższy niż ten do którego nie doszło
Nie ma pewności, że uda nam się załatwić autokar(y) na tak atrakcyjnych warunkach jak poprzednio. Na pewno jednak nie będzie to więcej niż 30 zł... Szczegóły pojawią się pewnie dziś wieczorem na forum bo na razie to data wyjazdu spadła na nas jak grom z jasnego nieba 
Zapisy po meczu z Rzeszowem na stadionie (będziemy stać koło Tesco
UWAGA
Istnieje możliwość, że wyjazd będzie o kilka złotych droższy niż ten do którego nie doszło
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Gość
No dobra, ogłaszamy nowe zapisy na wyjazd do Krosna
Zapisy (=pieniążki
) zbieramy jutro od godz. 19 w Pubie Tequilla na ul. Zachodniej (tam gdzie poprzednio - mapka na którejś z wcześniejszych stron tego wątku) oraz - jeśli będą jeszcze wolne miejsca - na stadionie przy budzie po meczu w niedzielę. Wyjazd w piątek, 15 kwietnia rano. Dokładna godzina zbiórki będzie podawana zainteresowanym po zapisaniu na listę wyjazdową. Ze złych wiadomości - z przyczyn od nas niezależnych koszt wyjazdu nieco wzrósł i wynosi 30 zł Sami wiecie, że poprzednia cena była podejrzanie niska, ale obecną chyba da się "przełknąć"
Kilka osób wciąż nie odebrało pieniędzy za niedoszły wyjazd w niedzielę. Można je odebrać w tych samych miejscach i godzinach, które wymieniłem wyżej. Jeśli są osoby, które nie odebrały pieniędzy a wciąż są zainteresowane wyjazdem - proszę o kontakt [602 537 414]
Ponieważ mecz odbywa się "na tygodniu" to jedzie tylko jeden autokar. Więc ilość miejsc jest mocno ograniczona
Nie prowadzimy telefonicznych ani "forumowych" rezerwacji
Wpłacasz pieniądze - masz miejsce - jedziesz...
Pozdrawiam i zapraszam jutro
Kilka osób wciąż nie odebrało pieniędzy za niedoszły wyjazd w niedzielę. Można je odebrać w tych samych miejscach i godzinach, które wymieniłem wyżej. Jeśli są osoby, które nie odebrały pieniędzy a wciąż są zainteresowane wyjazdem - proszę o kontakt [602 537 414]
Ponieważ mecz odbywa się "na tygodniu" to jedzie tylko jeden autokar. Więc ilość miejsc jest mocno ograniczona
Pozdrawiam i zapraszam jutro
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Zobaczcie jak jeździ Peter...http://speedwayupdates.proboard ... 63Niestety obco z Krosna tysz
meesha pisze:Kilka osób wciąż nie odebrało pieniędzy za niedoszły wyjazd w niedzielę. Można je odebrać w tych samych miejscach i godzinach, które wymieniłem wyżej. Jeśli są osoby, które nie odebrały pieniędzy a wciąż są zainteresowane wyjazdem - proszę o kontakt [602 537 414]
Jestem jedna z osob, ktora nie odebrala pieniedzy (z braku czasu
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
luCas pisze:Jestem jedna z osob, ktora nie odebrala pieniedzy (z braku czasu) Jutro oczywiscie sie pojawie i doplace te 5 zl
Ja też jeszcze nie odebrałem pieniędzy (za 2 osoby). Niestety będę to mógł zrobić dopiero na meczu (lub po meczu)
Ar2rB pisze:luCas pisze:Jestem jedna z osob, ktora nie odebrala pieniedzy (z braku czasu) Jutro oczywiscie sie pojawie i doplace te 5 zl
Ja też jeszcze nie odebrałem pieniędzy (za 2 osoby). Niestety będę to mógł zrobić dopiero na meczu (lub po meczu). Mam nadzieje, że gótówka jest bezpieczna jak w banku
![]()
podobno rozeszla sie na oprawe i te plakaty, ktore niektorzy brali po 500 naraz
A to była już jakaś oprawapapi pisze:Ar2rB pisze:Mam nadzieje, że gótówka jest bezpieczna jak w banku![]()
podobno rozeszla sie na oprawe i te plakaty, ktore niektorzy brali po 500 naraz![]()
Są jeszcze miejsca w autokarze do Krosna - zapisy jutro od 16 do 18 na stadionie (tzn. w barku lub jego pobliżu
). Zapraszamy serdecznie - to może być mecz, który "prawdę nam powie" 
-
rumburaque
- Szkółkowicz
-
Gość
Mecz się zaczyna o 16 o ile się nic nie zmieniło. Jeśli zagląda tu ktoś z Krosna to proszę o potwierdzenie lub sprostowanie tej informacji