Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic - SZALE i KOSZULKI
A mógłbyś wstawić zdjęcie tej smyczy?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Lista na smycze (ok. 10 szt. ) w cenie 5 zł:
1. michal5555
2. EdgeQuee 2szt.
1. michal5555
2. EdgeQuee 2szt.
1. michal5555
2. EdgeQuee 2szt.
3. GeloG89
1. michal5555
2. EdgeQuee 2szt.
3. GeloG89
1. michal5555
2. EdgeQuee 2szt.
3. GeloG89
4. NervGal 2szt.
1. michal5555
2. EdgeQuee 2szt.
3. GeloG89
4. NervGal 2szt.
1. michal5555
2. EdgeQuee 2szt.
3. GeloG89
4. NervGal 2szt.
5. Daniel88 3szt.
1. michal5555
2. EdgeQuee 2szt.
3. GeloG89
4. NervGal 2szt.
5. Daniel88 3szt.
1. michal5555
2. EdgeQuee 2szt.
3. GeloG89
4. NervGal 2szt.
5. Daniel88 3szt.
6. agu87 1 szt.
1. michal5555
2. EdgeQuee 2szt.
3. GeloG89
4. NervGal 2szt.
5. Daniel88 3szt.
6. agu87 1 szt.
Dzięki. Bardzo fajna.
1. michal5555
2. EdgeQuee 2szt.
3. GeloG89
4. NervGal 2szt.
5. Daniel88 3szt.
6. agu87 1 szt.
7. Kargolo 1 szt.
1. michal5555
2. EdgeQuee 2szt.
3. GeloG89
4. NervGal 2szt.
5. Daniel88 3szt.
6. agu87 1 szt.
7. Kargolo 1 szt.
- Egon
- Zawodowiec
Koszulki właśnie do mnie dotarły, więc zapraszam po odbiór szali i koszulek na stadion o godzinie 17
P.S. Ludzie opanujcie się. NIE WIEM KIEDY będzie drugi termin odbioru. Jeszcze nie było pierwszego a już 20 osób pyta o drugi. Wszystko zależy od tego, ile osób odbierze sobie dziś, dlatego zachęcam żeby wysyłać znajomych lub kogoś z rodziny jeśli się nie może osobiście. Dziś będzie bez problemu, a później to różnie z tym jest. Drugi termin będzie, ale kiedy to nie jestem w stanie powiedzieć, bo terminarza nie układam pod szaliki, a raczej odwrotnie. Pewnie przed następnym meczem. Jeśli ktoś nie odbierze w drugim terminie będzie musiał za mną gdzieś ganiać po prostu, bo nie będę co dzień stał pod stadionem z szalikami.
P.S. Ludzie opanujcie się. NIE WIEM KIEDY będzie drugi termin odbioru. Jeszcze nie było pierwszego a już 20 osób pyta o drugi. Wszystko zależy od tego, ile osób odbierze sobie dziś, dlatego zachęcam żeby wysyłać znajomych lub kogoś z rodziny jeśli się nie może osobiście. Dziś będzie bez problemu, a później to różnie z tym jest. Drugi termin będzie, ale kiedy to nie jestem w stanie powiedzieć, bo terminarza nie układam pod szaliki, a raczej odwrotnie. Pewnie przed następnym meczem. Jeśli ktoś nie odbierze w drugim terminie będzie musiał za mną gdzieś ganiać po prostu, bo nie będę co dzień stał pod stadionem z szalikami.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Oj ktoś ma problemy z liczeniem na palcach 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Kargolo pisze:Dzięki. Bardzo fajna.
1. michal5555
2. EdgeQuee 2szt.
3. GeloG89
4. NervGal 2szt.
5. Daniel88 3szt.
6. agu87 1 szt.
7. Kargolo 1 szt.
8. olien 2 szt jesli beda jeszcze jakies wolne
Ja właśnie odebrałem przesyłkę. Muszę przyznać ,że szalik prezentuje się całkiem okazale. Co prawda wykonanie wygląda na nieco mniej solidne niż tych czarnych ale napis Motor Lublin to wynagradza. Wielkie dzięki Egon
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
- Egon
- Zawodowiec
Panowie i panie już pewnie każdy rozpakował swoją koszulkę. Mam pytanie więc, czy ktoś nie wziął przez przypadek koszulki z napisem PAULINA? Koszulka w pudełku była, lecz kiedy podeszła pani Paulina koszulki w pudełku już nie było. Mam nadzieję, że to tylko nieporozumienie. Proszę osoby, które koszulek w pudełku szukały i są pewne, że taką koszulkę tam widziały o potwierdzenie, ze rzeczywiście była w pudle. Jeśli ktoś tą koszulkę ma również proszę o kontakt..lub osobę która przez przypadek coś zobaczyła, czego ja nie widziałem. Mam nadzieję, że nam się ta sprawa wyjaśni.
Dzięki za akcję Egon! Szale dobrze się prezentują.
Szaliki bardzo fajne a poza tym cieszę się że udało mi się załapać na smycz 
Niestety nie każdemu było dane przeczytać post (pracowałem w piątek 10-18 i nie miałem połączenia z netem) więc i szans na odbiór żadnych niestety nie miałem... (zapewne nie jestem jedyny)
Pytanko do Egona.
Jest szansa dzisiaj przed zawodami koło np. 18 odebrać przy 2 wejsciu (przy głównym bedzie zapewne tłoczno) koszulki i szaliki?
Pytanko do Egona.
Jest szansa dzisiaj przed zawodami koło np. 18 odebrać przy 2 wejsciu (przy głównym bedzie zapewne tłoczno) koszulki i szaliki?
- Egon
- Zawodowiec
Koszulka z napisem PAULINA odnaleziona
Ktoś wziął przez pomyłkę zamiast innej..zdarza się.
Co do odbioru to pisałem, że przed meczem nie będę mógł, bo o 19.17 mam pociąg z Torunia. Niestety "pech" chciał, że pociąg spóźnił się o jedyne 140 minut i na mecz nie dotarłem. Kiedy będzie kolejny termin jeszcze nie wiem, muszę zajrzeć do kalendarza.
Co do odbioru to pisałem, że przed meczem nie będę mógł, bo o 19.17 mam pociąg z Torunia. Niestety "pech" chciał, że pociąg spóźnił się o jedyne 140 minut i na mecz nie dotarłem. Kiedy będzie kolejny termin jeszcze nie wiem, muszę zajrzeć do kalendarza.
Ja sie zgłosze napewno po ten szalik !
pytanko kiedy będzie można zamówić koszulki lub szaliki ?? w ramach przypomnienia jaki jest koszt wymienionych towarów ?? z góry dzięki za info
hehehe obudził sie kolega:)
Post nr 1
kiedy będą robione kolejne koszulki ??
Egon pisze:Koszulka z napisem PAULINA odnalezionaKtoś wziął przez pomyłkę zamiast innej..zdarza się.
Dzięki Egon za efektywnie przeprowadzoną akcję poszukiwawczą i wielkie dzięki dla uczciwego znalazcy
- Egon
- Zawodowiec
Paulina mi też ulżyło
Trzymam go dla Ciebie
Jeszcze nie zakończyliśmy jednej akcji a już pytasz o następną. Jeśli znajdzie się 15 chętnych na koszulki akcję można przeprowadzić w każdej chwili. Szaliki na pewno nie w najbliższym czasie, chyba że dogadam się, że zrobią nam je w tej samej cenie tylko mniej sztuk (w co nie wierzę
).
Koszulka 85zł
Szalik ok 20zł.
Fantys pisze:Ja sie zgłosze napewno po ten szalik !
Trzymam go dla Ciebie
Karolek82 pisze:pytanko kiedy będzie można zamówić koszulki lub szaliki ?? w ramach przypomnienia jaki jest koszt wymienionych towarów ?? z góry dzięki za info
Jeszcze nie zakończyliśmy jednej akcji a już pytasz o następną. Jeśli znajdzie się 15 chętnych na koszulki akcję można przeprowadzić w każdej chwili. Szaliki na pewno nie w najbliższym czasie, chyba że dogadam się, że zrobią nam je w tej samej cenie tylko mniej sztuk (w co nie wierzę
Koszulka 85zł
Szalik ok 20zł.
Witam, ja jestem szczęśliwą em.. znalazczynią Pauliny ;D. Wiec bardzo chętnie ją oddam i odbiorę swoją Primę ; )