Żużel w TV
- tezetomaniak
- Trener
Re: Żużel w TV
Bo miał za miękki deflektor.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Nigdy nie byłem i w sumie wciąż nie jestem szczególnym fanem Zmarzlika, no ale jest "przekocur". Tym bardziej cieszy, że od takiego gościa łapie nauki Mateusz :)
SGP2 + SGP = Motor + Motor :D
SGP2 + SGP = Motor + Motor :D
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Ach ten Bartek i jego potwór między nogami (^_-)
Podnieciłem się, że sędzia podjął dobrą decyzję, a zapomniałem, że chwilę wcześniej Freddie powinien wylecieć za upadek w pierwszym łuku.
5 SGP - 15 miejsc na podium - 10 zajętych przez zawodników Motoru. Utrzymujemy się na poziomie 66% :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Zabrałeś nam 0,6666666666666667! No Panie Excel, nie przystoi! :D
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
- tezetomaniak
- Trener
RadeKas pisze:Bo miał za miękki deflektor.
Chodziło mi oczywiście o upadek w 1 łuku ;)
Bo to finał i sędzia pewnie nawet przez jedną sekundę nie analizował sytuacji tylko od razu powtórzył w 4.
Richie Faulkner:
Zmarzlik to jest kocur jakich malo. Jeden z lepszych finalow GP jakie widzialem. Ten atak na ostatnim luku to jakis ''kosmos''. Ciesze sie ze wzial pod opieke Cierniaka.Tylko lepiej dla nas.
- Dragon_Juventino
- Junior
Ale to było dobreeee :) Brawo Bartek. Robot. Piękny weekend, piękna generalka GP. No poezja żużla!

Nie rozumiem tych rzekomych kłopotów z oceną morderczego deflektora, domagania się ścisłych interpretacji. Przecież sprawa jest bardzo prosta - wystarczy obserwować, w momencie kontaktu, przednie koło gościa, który się wywrócił. Jeśli nawet nie drgnęło w momencie kontaktu z deflektorem, wywalać leżącego na zbity pysk. Jeśli zaś koło drgnęło, to znaczy, że zostało uderzone, a przez to motocykl musiał mieć zachwiany balans i wykluczenie wyprzedzającego najczęściej będzie uzasadnione - mimo, że zahaczył "tylko" deflektorem.
Moim zdaniem, wszystkie dzisiejsze decyzje były prawidłowe, łącznie z powtórką w czterech w finale.
A jeśli mowa o agresywnej jeździe Bartka, to atak na Madsena był w awangardzie. Było to wejście z gatunku "albo robisz miejsce, albo obaj leżymy". Szczęśliwie trafił na przeciwnika, który woli srebro i całe kości.
Moim zdaniem, wszystkie dzisiejsze decyzje były prawidłowe, łącznie z powtórką w czterech w finale.
A jeśli mowa o agresywnej jeździe Bartka, to atak na Madsena był w awangardzie. Było to wejście z gatunku "albo robisz miejsce, albo obaj leżymy". Szczęśliwie trafił na przeciwnika, który woli srebro i całe kości.
A ja myślę, że Madsen popełnił gruby błąd. Zostawił tyle miejsca, a wydawało się, że już powinien się składać w łuk, jak Zmarzlik był jeszcze w połowie prostej i zbliżał się z kosmiczną prędkością. Wystarczyło pojechać metr bliżej kredy albo złożyć się w odpowiednim momencie. Dla mnie wielbłąd z gatunku lampartowych. Szacun, że się nie wywrócił, bo pusiaki w stylu Wozniaczka albo Doyla, już by leżeli pod balotami.
Strasznie frajersko oddała Bydgoszcz ten mecz.
Richie Faulkner:
Czy macie też problem ze nie widzicie meczu Krosna w c+ online?
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Na Elevenach jest.
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Transmisje z eleven zawsze byly tez na c+ online a teraz nie ma. Też mi się nie pojawia niestety
Lebedev nadaje do Ekstraligi jak ja do baletu. A w gębie pierwszy. Cienias.
Patrząc dzisiaj na Wilki to ta drużyna nie ma kompletnie kim się utrzymać. Doyle oraz nieźli juniorzy to zdecydowanie za mało. Patrząc na jazdę Kasprzaka i Lebiediewa aż oczy bolą…
- niespokojny
- Trener
Najgorszy to ten tor na ktorym wyprzedzanie jest zakazane.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
"Nie wolno szukać kontaktu jak się jest z tyłu"
Te słowa Kasprzaka powinny zostać zapisane w regulaminie.
Te słowa Kasprzaka powinny zostać zapisane w regulaminie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Czy Lampart zawsze tak zaciągał ręczny? W tym sezonie gdy pojawia się nawet oddalone widmo kontaktu, chłopak wbija nogę w tor po samo kolano.
Już pisaliśmy o tym kilka razy. Od zeszłego roku hamuje jak tylko zbliży się do rywala
MA to chyba drugi ulubiony tor Michelsena w Polsce, a kaleczy narazie niemiłosiernie
MA to chyba drugi ulubiony tor Michelsena w Polsce, a kaleczy narazie niemiłosiernie
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
No i pytanie, czy MM wyciągnie teraz 3:3? ;-)