Perez pisze:Pani ex Madsenowa podobno jest na zawodach, była zgoda?
Z tego co komentatorzy mówili to jak ją zobaczył to podobno aż zbladł ;)
Perez pisze:Pani ex Madsenowa podobno jest na zawodach, była zgoda?
kibicLBN pisze:Najlepiej władający motocyklem człowiek na ziemi. brawo Freddie
kibicLBN pisze:Najlepiej władający motocyklem człowiek na ziemi. brawo Freddie
tezetomaniak pisze:kibicLBN pisze:Najlepiej władający motocyklem człowiek na ziemi. brawo Freddie
O jakim przedziale czasowym mówisz? Dzisiaj? Bo w ostatnich latach to do Zmarzlika nie ma podjazdu, a wcześniej do Warda.
Jedyny kto mógł by przeszkodzić Bartkowi w zdobyciu mistrza to Gała z dziką kartą
Kargolo pisze: Mi również bardzo źle z tym, że Fred nigdy nie zdobył indywidualnego mistrzostwa świata.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Kargolo pisze: Mi również bardzo źle z tym, że Fred nigdy nie zdobył indywidualnego mistrzostwa świata.
Jestem fanem jego jazdy, szczególnie w GP, ale jeśli miałby coś zdobyć kosztem Zmarzlika to dopiero byłoby mi źle ;)
Choć za wczorajszy finał trudno było nie bić brawo, zasłużone zwycięstwo bez dwóch zdań.
Phil Morris trochę przegiął z torem na początku ale ogólnie i tak był to chyba najlepszy gorzowski tor od dawna, a w ogólnym rozrachunku to wszyscy komisarze powinni się od pana Morrisa uczyć.

Czarek pisze:Cooper pisze:Kargolo pisze: Mi również bardzo źle z tym, że Fred nigdy nie zdobył indywidualnego mistrzostwa świata.
Jestem fanem jego jazdy, szczególnie w GP, ale jeśli miałby coś zdobyć kosztem Zmarzlika to dopiero byłoby mi źle ;)
Choć za wczorajszy finał trudno było nie bić brawo, zasłużone zwycięstwo bez dwóch zdań.
Phil Morris trochę przegiął z torem na początku ale ogólnie i tak był to chyba najlepszy gorzowski tor od dawna, a w ogólnym rozrachunku to wszyscy komisarze powinni się od pana Morrisa uczyć.
Stałoby się coś złego gdyby tor był mniej polewany od pierwszej serii i zawody były lepsze od początku?
kibicLBN pisze:A skąd wiemy jakby było, jakby lali mniej wody? Serio pytam.
tezetomaniak pisze:Kryminał sędziego w Łodzi. Powinien zakończyć karierę na wieżyczce.