Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
Zamiast Pytla niech rozmawia z Baranem co ten Sprawka wyprawia.
- Łoptymista
- Trener
Pytel jest chyba tanszy od Barana
Co nie zmienia faktu, ze wolalbym w KMZ kogos innego niz pan P. Facet sezon mial wiecej niz udany, ale kilka razy odstawial lipe po calosci. Do tego jeszcze dochodzi ten jego kosmiczny KSM
Co nie zmienia faktu, ze wolalbym w KMZ kogos innego niz pan P. Facet sezon mial wiecej niz udany, ale kilka razy odstawial lipe po calosci. Do tego jeszcze dochodzi ten jego kosmiczny KSM
Bardzo dziwny pomysł. KSM kosmiczny, a do pewnosci punktowej Barana - równie kosmiczna przepaść. Cos mi sie wydaje, ze takie informacje oznaczają tylko jedno - temat Carlosa w Lublinie jest już chyba odpuszczony przez klub.
Mówił Rafał Wilk w którymś z wywiadów, że nie będę czekać do stycznia czy się Baran zdecyduje czy nie na jazdę w Lublinie. Więc moim zdaniem to dobrze, że klub szuka innych rozwiązań.
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
wg mnie jeśli Sprawka powiedział, że z Pytelem (Pytlem) rozmawia to właśnie takich rozmów nie ma. i mam nadzieję, że temat Barana wciąż jest i być może dlatego wciąż nie ma żadnych innych konkretów. podpis Barana wszakże oznaczałby, że jeśli chodzi o KSM nie możemy sobie już pozwolić na szaleństwa.
motoru brum
Pytel ma niemal identyczny KSM - jego podpis rowniez oznacza, ze musimy szukać Sucheckich Słaboniów czy Piszczów.
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
ale Baran u nas jeździł, lepiej zna tor, kibice go lubią za styl jazdy i wg mnie gwarantuje więcej punktów niż Pytel.
motoru brum
Myślę że Pytel chyba nie zarobi w tym sezonie zbyt dużo, chyba, że będzie w świetnej formie. Niby negocjuje z nim I i II liga, ale wątpię żeby ktokolwiek dawał mu spore stawki, chyba że któryś z negocjującym z nich klubów z KSM nie będzie miał żadnych problemów.
Moim zdaniem głupotą Sprawki była wypowiedź że jeszcze w tym tygodniu będzie kontrakt i dowalił też prezes że miało podpisać dwóch czy trzech jeszcze tylko śnieg zaczął sypać
Po co było rzucać deklarację? Zrobili tylko z "gęby cholewę". Bez sensu jak dla mnie, wpływu to na klub nie ma, chociaaż przez to może zmienić się podejście zawodnika w negocjacjach.
Moim zdaniem głupotą Sprawki była wypowiedź że jeszcze w tym tygodniu będzie kontrakt i dowalił też prezes że miało podpisać dwóch czy trzech jeszcze tylko śnieg zaczął sypać
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Baran statystycznie lepiej wypada na wyjazdach... Chociaż w pierwszych meczach z drużynami z górnej półki(wyjazd), Pytel potrafił ciągnąć wynik.
Osobiście wole Karola, ale jeśli nie chce jeździć w II-giej, to może Daniel nie byłby taki najgorszy.
Tak z innej beczki, czy James Wright jest gdzieś zobowiązany kontraktem?
KSM ma coś kolo 7,70 ale wg. mnie to byłaby armata...
Osobiście wole Karola, ale jeśli nie chce jeździć w II-giej, to może Daniel nie byłby taki najgorszy.
Tak z innej beczki, czy James Wright jest gdzieś zobowiązany kontraktem?
KSM ma coś kolo 7,70 ale wg. mnie to byłaby armata...
- niespokojny
- Trener
Do tej pory Sprawka i reszta zarzadu mieli inna taktyke. Skad ta zmiana? Moze chca wywrzec presje na Karolu?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
W tym roku po raz pierwszy oficjalnie padło nazwisko zawodnika z którym tylko rozmawiamy. Czy to nie dziwne?
Myslę że tu chodzi o zupełnie kogo innego
a ta informacja miała tylko pomóc w zupełnie innych rozmowach. 
Myslę że tu chodzi o zupełnie kogo innego
Na espeedway to mają poczucie humoru:
- Rozmawiamy z wieloma zawodnikami, których chcielibyśmy mieć w naszym zespole. Wśród nich jest również Daniel Pytel. - mówi Dariusz Sprawka prezes lubelskiego zespołu
http://www.espeedway.pl/news,daniel_pyt ... 29,12.html
- Rozmawiamy z wieloma zawodnikami, których chcielibyśmy mieć w naszym zespole. Wśród nich jest również Daniel Pytel. - mówi Dariusz Sprawka prezes lubelskiego zespołu
http://www.espeedway.pl/news,daniel_pyt ... 29,12.html
No wiesz, chodzą słuchy ze nasz obecny prezes, porzuci stanowisko i przeniesie sie do ratusza. Moze dziennikarze espeedway dotarli do jakichś przecieków
?
PS I wcale bym się nie zdziwił, jesli nasz dyro wkrótce awansuje

PS I wcale bym się nie zdziwił, jesli nasz dyro wkrótce awansuje

Niemozliwe, Wojciechowski do Ratusza
Poza tym kurna znowu wklejacie linka do newsa, ktory jest juz omawiany...
Poza tym kurna znowu wklejacie linka do newsa, ktory jest juz omawiany...
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
jerry78 pisze:Na espeedway to mają poczucie humoru:
<span><a href="http://www.espeedway.pl/news,daniel_pytel_w_lublinie,42329,12.html" class="smarterwiki-linkify">http://www.espeedway.pl/news,daniel_pytel_w_lublinie,42329,12.html</a></span>
refleks szachisty ,
Widzę, że niektórzy mają problemy żeby zrozumieć o co w poście chodzi. Dla tych tłumaczę: tutaj nie chodziło o newsa odnośnie rozmowy z Pytelem, tylko o prezesa Sprawkę. Pozdrowienia dla kumatych.
Ostatnio zmieniony 11 grudnia 2010, o 21:57 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/12/11/k ... okniarzem/ pokarlssonowane. tak jesli ktos mial takie marzenie
Motor mocny
Poczekajmy parę dni a wszystko wyjdzie
Ja osobiście jestem jak najlepszej myśli 
chciałeś dobek napisać: ja coś wiem, ale nie powiem?
ok, to czekamy.
- Łoptymista
- Trener
wiesz, takie czekanie to pikus
ostatnio na skkad trzeba bylo czekac duzo dluzej
a teraz na pocz grudnia, jest juz trzon. milo byloby miec zebrana ekipe, tak do 15 grudnia. wtedy zostalaby juz tylko napinka przedmeczowa;)
ostatnio na skkad trzeba bylo czekac duzo dluzej
a teraz na pocz grudnia, jest juz trzon. milo byloby miec zebrana ekipe, tak do 15 grudnia. wtedy zostalaby juz tylko napinka przedmeczowa;)
Ale to meczace tak sie sie od grudnia do kwietnia napinac. Normalnie to trwalo tylko od lutego. A tu przez zarzad bedziemy musieli sie napinac prawie 5!!! miesiecy
.
Skandal.
Skandal.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
sadychor pisze:Niemozliwe, Wojciechowski do Ratusza![]()
Jako z-ca prezydenta ds. sportu i czegoś tam jeszcze. Chyba, że coś się zmieniło ?

Rozmowa zawodnika X z naszym klubem:
- Czy umowy sponsorskie podpisujecie na tych samych zasadach co przed poprzednim sezonem?
- Tak.
- Czyli wszystkie pieniążki dostanę dopiero w drugiej połowie stycznia 2012 r.?
- Hm...
- Zatem Wesołych Świąt, żegnam.
- Czy umowy sponsorskie podpisujecie na tych samych zasadach co przed poprzednim sezonem?
- Tak.
- Czyli wszystkie pieniążki dostanę dopiero w drugiej połowie stycznia 2012 r.?
- Hm...
- Zatem Wesołych Świąt, żegnam.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
widze, ze naginanie rzeczywistosci do wlasnych teorii to Twoja ulubiona forma rozrywki. Wyobrazasz sobie, ze jakikolwiek zawodnik przejedzie caly sezon bez wyplaty? Umowa sponsorska bedzie podpisana na sezon 2011 wiec kasa na wyplate sie znajdzie. Tak ciezko to zrozumiec?
Motor mocny
Hayden pisze:Wyobrazasz sobie, ze jakikolwiek zawodnik przejedzie caly sezon bez wyplaty?
Wszystkie pieniądze nie oznacza, że w styczniu będzie miała miejsce jednorazowa wypłata, ale tak jak teraz ostatnia zaległa wypłata.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.