Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
Kilokarpi w Rybolu podpisal.
Jest w Rybniku Kylmakorpi.
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Z tego co czytałem(na SF) to jeszcze Batchelor z Lesznie to może chce się u nas spróbować druga liga komplet co mecz to było by coś ponoć chłopak z dziwną mentalnością jak to nasz Narodowy powiedział może sobie ubzdurał ze za pół darmo fajnie było by pojeździć tam gdzie kiedyś Adams
żarty oczywiście pomarzyć można ale coś się może ruszy
Sipma Lublin

rAdEk23 pisze:Z tego co czytałem(na SF) to jeszcze Batchelor z Lesznie to może chce się u nas spróbować druga liga komplet co mecz to było by coś ponoć chłopak z dziwną mentalnością jak to nasz Narodowy powiedział może sobie ubzdurał ze za pół darmo fajnie było by pojeździć tam gdzie kiedyś Adams![]()
żarty oczywiście pomarzyć można ale coś się może ruszy
. oraz ,
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
asid pisze:Niestety chyba to sciema bo to moga byc tylko te nazwiska:
Shields
Pavlic
Hansior
Lee
Pulpet (w zeszlym roku jezdzil w 1)
Jeszcze do tego Darek Sledz pasuje:D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:asid pisze:Niestety chyba to sciema bo to moga byc tylko te nazwiska:
Shields
Pavlic
Hansior
Lee
Pulpet (w zeszlym roku jezdzil w 1)
Jeszcze do tego Darek Sledz pasuje:D
Przecież Darek to 100% Stalowiec.
Ale pasuje do ryspoisu - byly zawodnik TZ, a ostatnio w e-lidze.
Jeszcze nie jestem pewien, ale czy po odejsciu z TZ Krzysiu Dominiczak nie mial jakiegos warszawskiego w Zielonce, np. w 2007 roku (bo w 2006 szalal w Krosnie, a i Zielonka byla w I lidze)
Jeszcze nie jestem pewien, ale czy po odejsciu z TZ Krzysiu Dominiczak nie mial jakiegos warszawskiego w Zielonce, np. w 2007 roku (bo w 2006 szalal w Krosnie, a i Zielonka byla w I lidze)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Wiem, że wszyscy już czekamy na w końcu jakichś przyzwoity transfer ale ja bym jeszcze się wstrzymał z hurraoptymizm. Z moich doświadczeń wynika, że jak nie ma podpisu na papierze to nie ma nic. Nie ma kontraktu na 90%. Jest albo 0 albo 100%. Szczególnie z takimi zawodnikami jak Karol. W tamtym roku czekali na jego podpis, po uzgodnieniu wszystkich warunków w Krośnie a on podpisał dzień wcześniej u nas...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Łoptymista
- Trener
ten szlaban to wbrew pozorom dobra wiadomosc
widac, ze ktos wyciagnal wnioski ze szkodliwosci wczesniej polityki medialnej. moze na innych plaszczyznach dzialalnosci klubu takze dostrzezemy oznaki korzystnych zmian
widac, ze ktos wyciagnal wnioski ze szkodliwosci wczesniej polityki medialnej. moze na innych plaszczyznach dzialalnosci klubu takze dostrzezemy oznaki korzystnych zmian
Gawrzyk pisze:Paweł pisze:Nie zdziwiłbym się, gdyby po wczorajszych postach na forum prasa sama się zainteresowała i postanowiła dowiedziec jak jest.![]()
A co do tamtego komentarza na syfach, nie należy go pewnie brac na poważnie. A jeśli należy, to powoli witajmy u siebie kogoś z trójki: Smoliński, Madsen, McGovan.
jest szlaban na info do prasy. podobno tak ustalili na spotkaniu zarzadu.
Karol ma podpisac poniedzialek/wtorek.
rozmawiaja z kilkoma innymi i podobno jakis dobry junior ktory "ma robic mase punktow' tez juz tuz tuz..
Madsen do wziecia? Bez zartow..
Smolinski jest bardzo drogim zawodnikiem i skoro nie udalo sie dogadac w zeszlym roku to w tym raczej tez skorozostala przyjeta polityka oszczednosci.
To Smolinski byl u nas kiedys podpisany?
asid
a czy Gawrzyk napisal, że Smolinski u nas kiedys podpisal kontrakt:)?
a czy Gawrzyk napisal, że Smolinski u nas kiedys podpisal kontrakt:)?
Z Miesiącem, Baranem i Puszakowskim również Miskolc rozmawia.
ten junior to moze Tabaka? Podobno nie moze sie dogadac u siebie, chcialby w 1 lidze startowac ale czas leci...nie wykluczyl startow w 2 lidze.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... zsefem-ta/
A na ogólnopolskim forum taki oto wpis na temat 2 ligi znalazlem:
Najmocniejsza, nie pierwszy już zresztą raz, będzie pewnie Łódź, a system play-off, który będzie obowiązywał w przyszłym roku powinien im sprzyjać. Generalnie ciężko przewidzieć, kogo na co będzie stać, bo np. Lublin jeszcze nie skompletował składu, jak zostanie tam Karol Baran, dojdzie jakiś Klingberg, Sitera, czy Vissing to też będą mieli ciekawy skład. Nie wiadomo co z Ostrowem i Krakowem, chociaż z Wandą wiąże się kilka ciekawych nazwisk.
Liga na pewno będzie mocna i ciekawa. Ja mam nadzieję, że moje Wilki nie pojadą gorzej niż w tym roku. Myślę, że każdy będzie mocny zwłaszcza u siebie, a my w Krośnie z pewnością mamy atut swojego toru i dlatego wierzę, że będzie dobrze. Czarnym koniem bym nas nie nazywał, ale zobaczymy jak to będzie. Grunt to załapać się do pierwszej czwórki, to powinno być naszym celem, a później to różnie już może być
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... zsefem-ta/
A na ogólnopolskim forum taki oto wpis na temat 2 ligi znalazlem:
Najmocniejsza, nie pierwszy już zresztą raz, będzie pewnie Łódź, a system play-off, który będzie obowiązywał w przyszłym roku powinien im sprzyjać. Generalnie ciężko przewidzieć, kogo na co będzie stać, bo np. Lublin jeszcze nie skompletował składu, jak zostanie tam Karol Baran, dojdzie jakiś Klingberg, Sitera, czy Vissing to też będą mieli ciekawy skład. Nie wiadomo co z Ostrowem i Krakowem, chociaż z Wandą wiąże się kilka ciekawych nazwisk.
Liga na pewno będzie mocna i ciekawa. Ja mam nadzieję, że moje Wilki nie pojadą gorzej niż w tym roku. Myślę, że każdy będzie mocny zwłaszcza u siebie, a my w Krośnie z pewnością mamy atut swojego toru i dlatego wierzę, że będzie dobrze. Czarnym koniem bym nas nie nazywał, ale zobaczymy jak to będzie. Grunt to załapać się do pierwszej czwórki, to powinno być naszym celem, a później to różnie już może być
Gawrzyk pisze:rozmawiaja z kilkoma innymi i podobno jakis dobry junior ktory "ma robic mase punktow' tez juz tuz tuz..
Na "mase punktow" pasuja mi tylko 2 nazwiska - Linus Ekloef (Szwecja) i Kenni Larsen (Dania).
Gawrzyk pisze:Smolinski jest bardzo drogim zawodnikiem
A Hefenbrock tanszy?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Gawrzyk pisze:nie wiem, nie rozmawialem nigdy z nim. Ale ogolnie Niemcy sie cenia.
A z tego co rozmawialem jakis czase temu z menago Hefe to jemu najblizej do Gniezna jest/bylo.
Mogę to potwierdzić. W Krośnie też kilka lat temu ofertę przysłał bodajże właśnie Smolinski, ale kwota za podpis powalała. Chociaż po ostatnim sezonie to chyba powinien zejść w dół z wymaganiami.
Mam wrazenie, ze z tym podpisem Barana, bedzie jak z kontraktami w "przyszlym tygodniu".
Richie Faulkner:
W poniedziałek miały być kontrakty, ale który poniedziałek ...
Po co ta cała propaganda Sprawki z niepodpisanym kontraktem Barana?
Po co ta cała propaganda Sprawki z niepodpisanym kontraktem Barana?
janek
a czy Sprawka w ostatnich wypowiedziach gdzie pokazała się notka w prasie o dogadaniu niektórych kwestii finansowych z Baranem powiedział, że podpiszą kontrakt w poniedziałek?
a czy Sprawka w ostatnich wypowiedziach gdzie pokazała się notka w prasie o dogadaniu niektórych kwestii finansowych z Baranem powiedział, że podpiszą kontrakt w poniedziałek?
Ktoś może mi wytłumaczyć w jakim celu informuje się w prasie, że "prawie" zakontraktowało się kogoś? Przecież tym można sobie tylko narobić szkody.
Tak jak pisał Harry - albo kontrakt jest, albo go nie ma. Nie ma kontraktów na 90%.
Tak jak pisał Harry - albo kontrakt jest, albo go nie ma. Nie ma kontraktów na 90%.
Radzio pisze:janek
Tu nie chodzi o Barana, ogólnie podobno miały być jakieś kontrakty w poniedziałek.
A reszta to tak jak napisał istred.
istred pisze:Ktoś może mi wytłumaczyć w jakim celu informuje się w prasie, że "prawie" zakontraktowało się kogoś? Przecież tym można sobie tylko narobić szkody.
Ale przecież cała "afera" zaczęła się tu na forum,a nie w prasie
Napisane: 1 stycznia 2010, o 16:27
WBA pisze:Baran w Lublinie
Napisane: 1 stycznia 2010, o 16:30
bartosch pisze:tez jestem w szoku ale to prawda.
Napisane: 1 stycznia 2010, o 18:06
Gawrzyk pisze:noooo to super jak udalo sie zatrzymac Karola. Gratulacje ! Do tego Miesiac i jeszcze bedzie mozna cos ugrac.
... i lawina poszła dalej
Napisane: 1 stycznia 2010, o 18:20 w odpowiedzi do Turka
Gawrzyk pisze:Pare razy podkreslales ze jestes z jakiegos portalu to wez zadzwon do Barana, Sprawki czy Wojciechowskiego i mozesz miec potwierdzenie, lub nie...
... więc Pan Dyrektor odpowiedział dla SF "- Ustaliliśmy warunki kontraktu z Karolem Baranem. Nie możemy powiedzieć, że mamy już podpisany kontrakt, ale niewiele brakuje, bo zostały do uzgodnienia tylko drobne szczegóły"
ot i cała historyja
janek pisze:Radzio pisze:janek
Tu nie chodzi o Barana, ogólnie podobno miały być jakieś kontrakty w poniedziałek.
A reszta to tak jak napisał istred.
Ale jeszcze poniedzialek się nieskończył
karolo pisze:Ale jeszcze poniedzialek się nieskończył.
Sam Karol(o) Baran potwierdza
Richie Faulkner:
Akurat, to co ktoś wypisuje na tym forum czy w komentarzach pod artykułami syfów średnio mnie interesuje, bo każdy może sobie wszystko napisać i nie najczęściej nie ma to nic wspólnego z faktami.
Dla mnie wszystko zaczęło się od wywiadu dyrektora Sprawki, w którym informuje, że 'kontrakt uzgodniony, choć wcale nie jest uzgodniony'. Uważam, że takie komentarze nie powinny się pojawiać. Informować powinno się jeżeli ma się podpis pod kontraktem. ...szczególnie jeśli się negocjuje z takim zawodnikiem jak Baran.
Dla mnie wszystko zaczęło się od wywiadu dyrektora Sprawki, w którym informuje, że 'kontrakt uzgodniony, choć wcale nie jest uzgodniony'. Uważam, że takie komentarze nie powinny się pojawiać. Informować powinno się jeżeli ma się podpis pod kontraktem. ...szczególnie jeśli się negocjuje z takim zawodnikiem jak Baran.