Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Dobrze dobrze. Prędko nie wróci.
A co tam krzyczeli kibice gdy była rozmowa w mix zonie w magazynie ?
A co tam krzyczeli kibice gdy była rozmowa w mix zonie w magazynie ?
Nie bardzo wiem, do czego się odnosicie.
Ból dupy w środowisku jest zacny, gdzie człowiek nie zajrzy to lament i skowyt.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Torsen pisze:Nie bardzo wiem, do czego się odnosicie.
Podbijam.
Ale słowa Chomskiego o pseudo dziennikarzach na plus.
Chodziło mi o to. Podczas rozmowy w magazynie z Zmarzlikiem i Woźniakiem było słychać krzyki kibiców. Podejrzewam, że Stali. I być może ktoś ze sprawniejszym słuchem wyłapał co tam krzyczeli. Czy to na naszych, czy to na swoich tak krzyczeli ?
Chodziło mi o to. Podczas rozmowy w magazynie z Zmarzlikiem i Woźniakiem było słychać krzyki kibiców. Podejrzewam, że Stali. I być może ktoś ze sprawniejszym słuchem wyłapał co tam krzyczeli. Czy to na naszych, czy to na swoich tak krzyczeli ?
69:111 to 69 do Stali pasuje (jeśli wiecie o co mi chodzi :p) Piękny weekend Amator się kompromituje a my rozbijamy stal.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
papi pisze:Bańbor w 15, czyli już jutro w każdym portalu: Przyjemski odchodzi, Motor przestaje stawiać na wychowanka Polonii
Przyjemski i Holder poza zasięgiem Motoru w 2025. Na obu nie ma pieniędzy, także w tym roku. Bez SSP kontrakt Przyjemskiego został zredukowany przez zespół z Lublina do trzech startów w meczu. W 15 jedzie za free Bańbor , takie miał ustalenia z sztabem Koziołków. Holder żeby ratować atmosferę i finanse w klubie ,przystał na tak nieoczekiwaną zmianę.
Hayden pisze:Ej chłopaki pobudka, jeszcze kilka takich wyścigów a gorzowkie ogórki wyjadą z 35
no i nie wyszli
papi pisze:Bańbor w 15, czyli już jutro w każdym portalu: Przyjemski odchodzi, Motor przestaje stawiać na wychowanka Polonii
We wczorajszej audycji "Pięć jeden" chłopaki wrzucili krótką rozmowę z Wiktorem, m. in. na temat startu w biegu nominowanym:
https://www.youtube.com/live/2iuYTv4J5i ... Eog&t=3448
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Ale wszyscy już wiedzą, że Kępa spisał Wikora kosztem Bartka. Banda debili. Btw Stojanowki, który był taki zdolny do jazdy, ponoć następnego dnia udało się na SOR.
Dobrze, że na siłę go nie wsadzali na motocykl jak Sparta Taia i Artioma w zeszłorocznym finale.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Nie wiem czy ktoś z was ogląda mecz w Rzeszowie, ale tam sędzia Meyze to kryminał odstawia. Puszcza powtórkę w 4' po leżance Pedersena, puszcza bieg pomimo ewidentnych ruchów Kurtza na starcie...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Pół internetu się sra o to, że np. Dryła niezdrowo jara się komentując mecze Zmarzlika, ale ciekawe czy komuś będzie przeszkadzać jak dzisiaj Markowski niemal dochodzi mówiąc o Łagucie :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Nikomu bo to tylko Markowski z eleven który nie pisał listu odnośnie ruskich etc.
Taśma Galy w biegu ostatniej szansy to chyba idealne podsumowanie spadającego Wybrzeza
PS. Zasłużone
PS. Zasłużone
Decyzja sędziego kuriozalna.
A realizacja transmisji i biegów to jest dno. 30 lat temu lepiej żużel pokazywali.
A realizacja transmisji i biegów to jest dno. 30 lat temu lepiej żużel pokazywali.
Notu akurat była typowa sytuacja 1. łuku i braku miejsca dla Taia. Zaryzykuję stwierdzenie, że Lindgren by się zmieścił.
Nie była to typowa sytuacja z 1 łuku. Chyba, że to co zrobił Huckenbeck to standard co robi zawodnik z 1 pola na wyjściu z łuku. Nie wydaje mi się.
Nawet Huckenbeck potwierdził, że go podniosło i Tai wywalił się w wyniku kontaktu. Bezsensowna decyzja sędziego. Dużo zdrowia dla Woffindena. Strasznie przydzwonił, dawno nie widziałem tak makabrycznego wypadku.
Zawody dzisiaj imo kiepskie. Fajne akcje Freddiego, Bartosza i Martina to trochę mało jak na 3 serie. Żużlowcy robią co mogą, ale za dużo z tego nie wynika.
Zawody dzisiaj imo kiepskie. Fajne akcje Freddiego, Bartosza i Martina to trochę mało jak na 3 serie. Żużlowcy robią co mogą, ale za dużo z tego nie wynika.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Przeca na Jancarzu zawsze jest mało mijanek. To co miał zrobić ten Morris? Krawężniki wyciągać i przekładać? Moim zdaniem jak na ten tor - widowisko jest przyzwoite.
Pani ex Madsenowa podobno jest na zawodach, była zgoda? 
kibicLBN pisze:Przeca na Jancarzu zawsze jest mało mijanek. To co miał zrobić ten Morris? Krawężniki wyciągać i przekładać? Moim zdaniem jak na ten tor - widowisko jest przyzwoite.
IMO jedyna różnica miedzy dzisiejszym torem w Gorzowie, a innymi nudnymi torami jest taka, ze ta jedna jedyna ścieżka znajduje się pod bandą, a nie przy krawężniku. Wiec optycznie to wygląda ciekawej niż jazda gęsiego przy kredzie, ale nadal jest to jazda gęsiego.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Fajfer kroi Zmarzlika, Michelsen się tasuje z Frickiem, Lindgren mija jak tyczki, to wszystko w 1 serii startów. No faktycznie - żenada.
Oglądałem z nagrania i przewijałem tylko na wyścigi, dopiero teraz jestem live - wiadomo już co z Taiem? Mówili coś w studiu? Potężnie rąbnął w tor...
Huckenbeck tam był do wykluczenia. Tą decyzją byłem mocno zdziwiony.
No i szacun dla Fajfera. Jeszcze dwa lata temu spadał z 1 ligi, przed turniejem żużlowy świat nabijał się z dzikiej karty dla niego, a tu trafił mu się bieg życia na wielkiej scenie i pokonał szybkiego mistrza świata u niego w domu.
Fast Freddie - TOP. Gość bawi się jazdą.
Huckenbeck tam był do wykluczenia. Tą decyzją byłem mocno zdziwiony.
No i szacun dla Fajfera. Jeszcze dwa lata temu spadał z 1 ligi, przed turniejem żużlowy świat nabijał się z dzikiej karty dla niego, a tu trafił mu się bieg życia na wielkiej scenie i pokonał szybkiego mistrza świata u niego w domu.
Fast Freddie - TOP. Gość bawi się jazdą.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!