Skład na sezon 2005
-
sledzio
Bimmer pisze:Hmmm, widzę, że jak w smak, to w Klubie udowadnia się istnienie stosunku pracy (np. na okoliczność kontraktowania obcych), a jak nie, to już niekoniecznie. Każdy punkt jest wart tyle samo, niezależnie kto go zdobywa dla drużyny. A wynagrodzenie za taką samą pracę musi być takie samo, w przeciwnym wypadku mamy do czynienia z dyskryminacją![]()
![]()
I co teraz?
I tak i nie.
Widzisz praca tych zawodnikow nie jest taka sama.
Ta sama.
Ale nie taka sama.
I nie chodzi tylko o to kto ile punktow zdobywa.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
rob7 pisze:jaśniej, prosze bardzo, jak zawodostwo to zawodostwo płacimy za punkt tyle samo, bez znaczenia Karlsson czy Jeleniewski a zawodnik musi sam sobie zabezpieczyć wsztystko, a bzdurką jest chyba pisanie że zawodnicy polscy mają zawodowe kontrakty skoro mają inną kasę za te same osiągniecia, podobno "obco" zarabiają 1000zł - 2000zł za punkt więc 350E jest średnią, kwota jest bez znaczenia, jest przykładowa
Masz rację ale do połowy. Bo zawodowcy z Polski chcą mieć tyle samo za punky co obcy ale na przygotowanie do sezonu chcą 4 razy więcej. I wtedy hasło jak zawodowstwo to zawodowstwo jest dziwnie przez nich nie słyszalne. Jensen za podpis weźmie 6tys. Euro i to rozłożone na raty. Za punkt dostanie 190 E jak zrobi 13 i więcej bo jak mniej to 130E. Chciałbym zobaczyć polskich bohaterów jeżdżących na tych warunkach. Dlatego jak nie masz kompletnie pojęcia o takich sprawach to sie pytaj a nie stwierdzaj bo kompromitujesz się wybitnie.
harry pisze: Jensen za podpis weźmie 6tys. Euro i to rozłożone na raty. Za punkt dostanie 190 E jak zrobi 13 i więcej bo jak mniej to 130E. Chciałbym zobaczyć polskich bohaterów jeżdżących na tych warunkach. .
Trzeba przyznac ze niezle to wykombinowales. Tez myslalem, ze drozej to wychodzi.
PS. Trzeba by kogos ze Stanow - dolar tanieje
-
Danio
a Karol Baran chciał od nas dwa motory nowe!!! i klub prawdopodobnie zakończył z nim rozmowy podobnie jak Rzeszów!! Wiec Baranek chyba trafił do Zielonej G. czyli tego zawodnika mozemy skreślić z potencjalnego wzmocnienia naszego
ale spoko mamy podpis wstępny seniora do naszego TŻ Lublin
co jeżdził w zeszłym roku w Extralidze z niezłymi wynikami 
ale spoko mamy podpis wstępny seniora do naszego TŻ Lublin
-
Danio
Danio pisze:Wiem kto to jest - gdyż powiedział mi znajomy z pracy co walnie działa w klubie i bliski kontakt ma z działaczmi jak i samym p. Siwkiem.
Powiem, ze napewno większośc z kibiców powinna być zadowolona bo sam Siwek jest. Jest to wypożyczenie
no to skoro juz JEST to mozna zdradzic chociaz inicjały
Danio pisze:Wiem kto to jest - gdyż powiedział mi znajomy z pracy co walnie działa w klubie i bliski kontakt ma z działaczmi jak i samym p. Siwkiem.
Powiem, ze napewno większośc z kibiców powinna być zadowolona bo sam Siwek jest. Jest to wypożyczenie
niech zgadne robert miskowiak ?
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!
Kilok pisze:marcinza pisze:robert wardzała!!!!!
Jezeli ma to byc wypozyczony to raczej Wardzala nie pasuje bo on nie ma kontraktu podpisanego i jest za darmo na liscie transferowej
Tak samo jak Andy Smith... A zdaje sie ze punktowal lepiej:
Smith: 1,697
Wardzała: 1,103 wsrod niesklasyfikowanych.
A ktos nabÄ…knÄ…Å‚ ze jakis dobrze punktujacy w E-lidze, i o ktorym nie bylo mowy- Smith pasuje.
Chociaz dopoki nie bedzie oficjalnego info w nic nie wierze.

Gawrzyk pisze:a ja Wam mowie ze to kit, ale jak nie chcecie to nie wierzcie...
To powiedz w końcu o kogo chodzi i przestań denerwować innych ludzi - giermku Siwka
Ostatnio zmieniony 6 grudnia 2004, o 19:02 przez KrzyÅ›, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja Wam mowie ze to kit, ale jak nie chcecie to nie wierzcie...
no tak.... Kolega Danio puscil fame, a nasz ulubiony Admin temu negue. A wiec kółko się zamyka wokół spostrzeżenia: nic nie wiadomo... Więc może jednak zacznie nam się podobać opcja kontraktu z zawodnikiem z II ligi?? Bo na więcej liczyć nie radzę!!!
KrzyÅ› pisze:Gawrzyk pisze:a ja Wam mowie ze to kit, ale jak nie chcecie to nie wierzcie...
To powiedz w końcu o kogo chodzi i przestań denerwować innych ludzi Siwkowy pudlu...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...