Lubelski klub w sezonie 2017
- niespokojny
- Trener
Re: Lubelski klub w sezonie 2017
Grubo. W 2013, 2014 roku porobilibysmy w majtki po takim kontrakcie i to w I lidze. Jeżeli dojdzie Jelen to na torze w Lublinie mamy już 24-26 pkt. Przynajmniej na papierze. Taka mocna seniora potrzebna jest nam jeśli mamy jechac wychowankami na juniorce.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Jakby udało się zakontraktować pozostałych zawodników wymienionych w artykule to skład naprawdę zapowiada się bardzo ciekawy jak na drugoligowe warunki.
Bjarne z Jeleniem drugoligowe armaty, a Miesiąc z Baranem, co jak co, ale swojaki - zawodnicy którzy dostarczą nam trochę widowiska w Lublinie.
Do tego dać jeszcze Puzona, czy Watta i walka o pierwszą ligę staje się oczywista.
Ciekaw jestem tylko kto za to zapłaci...
Bjarne z Jeleniem drugoligowe armaty, a Miesiąc z Baranem, co jak co, ale swojaki - zawodnicy którzy dostarczą nam trochę widowiska w Lublinie.
Do tego dać jeszcze Puzona, czy Watta i walka o pierwszą ligę staje się oczywista.
Ciekaw jestem tylko kto za to zapłaci...
najwierniejszy sponsor czyli kibic:)
Dementuje na chwilę obecną transfer Karola do Lublina 
- Łoptymista
- Trener
Mlody... ale rozumiem, że sprawa nie jest jeszcze przesądzona?
Raczej przesądzona. Coś by się musiało zmienić o 180 stopni, żeby wrócić do tematu.
No to się Darek wygadal w magazynie sportowym:)
Że Jelen dogadany
Ale sklad ma być ogłoszony 15go
bjarne,jelen i bober na gosciu - juz mi sie zaczyna podobac
zawodnicy 1 ligowi w 2 lidze ? hm...
zawodnicy 1 ligowi w 2 lidze ? hm...
never ride faster than your angel can fly
- tezetomaniak
- Trener
9. Jeleniewski
10. brak zawodnika
11. Stachyra
12. Piszcz
13. Śledź (trener)
Biore karnet na taki skład
10. brak zawodnika
11. Stachyra
12. Piszcz
13. Śledź (trener)
Biore karnet na taki skład
Przypominam że Bober będzie mógł jechać tylko jako senior więc na regularne starty bym nie liczył
Do tego Kuciapa, Miesiąc, Puzon i gra gitara. Grajczonek to ogórek. To juz młodego Jabola lepiej wyrwać z Krosna.
- niespokojny
- Trener
Czarek pisze:niespokojny pisze:Wiem że to nie ten sam Bjarne który nas pogrążył 4 lata temu zdobywając na naszym torze komplet ale w 2 lidze w Lublinie powinien i tak być nielapany.
natomiast sprawa drugiego zagranicznego zawodnika jest wg mnie bardzo kontrowersyjna.
Kto może być w Lublinie z obco kontrowersyjny. Tylko Porsing mi przychodzi do głowy.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
To na pewno ma być skład na drugą ligę czy liczą na jakieś zaproszenie z PLŻ ?
Skąd pieniądze na taki skład w drugiej lidze, mamy sponsora czy miasto daje na 100% -owy awans ?
Czytałem że Pedersena nikt z Piły nie wyganiał, a teraz się zrobiło luźniej w drużynie bo Świst skończył.
Bjarne ma chyba nawet menagera z Gniezna o ile wiem i jeśli już druga liga to stawiałem na Gniezno.
Skoro decyduje się na Lublin, a spokojnie mógłby jeszcze w PLŻ pojeździć to znaczy że musimy oferować naprawdę dobre warunki.
Kierunek który obrano jest najlepszy z możliwych (o ile ich stać), czyli 38-letni pewniak który już niekoniecznie ma ambicję jeździć wyżej. Watt jest w podobnym wieku i sytuacji, warto z nim rozmawiać. Co do Daniela to duże zdziwienie że już odpuścił PLŻ, ale w dłuższej perspektywie może mu sie opłacić ten powrót. Tak naprawdę to zaskoczyłby mnie kontrakt Miesiąca. Dobra średnia nabita u siebie, ale jest, kiedy jak nie teraz szukać dobrego kontraktu w PLŻ.
Żeby tylko nie było tak że każdy mecz będą rozwalać do 30 i zrobią się zaległości.
Inne drużyny nawet jeśli chciały się bić o awans to po takich umowach w Lublinie, mogą poczekać .
To co się szykuje tu to nie jest skład na PLŻ 2. Sam Bjarne z Jeleniem wsparci jakimś sredniakami pokonają Polonię Bydgoszcz...
Teraz nie obawiam się o awans tylko to żeby nie było demolki 60-30 co mecz, a przynajmniej u siebie tak może być.
Niby siedem drużyn a z tego co słychać z przeciwników nikt poza Startem nie skleci nic porządnego
Ale nie będę narzekać, najważniejsze że porzucono jakie chore wizję objeżdżania crossowców bo trybuny byłyby puste.
Skąd pieniądze na taki skład w drugiej lidze, mamy sponsora czy miasto daje na 100% -owy awans ?
Czytałem że Pedersena nikt z Piły nie wyganiał, a teraz się zrobiło luźniej w drużynie bo Świst skończył.
Bjarne ma chyba nawet menagera z Gniezna o ile wiem i jeśli już druga liga to stawiałem na Gniezno.
Skoro decyduje się na Lublin, a spokojnie mógłby jeszcze w PLŻ pojeździć to znaczy że musimy oferować naprawdę dobre warunki.
Kierunek który obrano jest najlepszy z możliwych (o ile ich stać), czyli 38-letni pewniak który już niekoniecznie ma ambicję jeździć wyżej. Watt jest w podobnym wieku i sytuacji, warto z nim rozmawiać. Co do Daniela to duże zdziwienie że już odpuścił PLŻ, ale w dłuższej perspektywie może mu sie opłacić ten powrót. Tak naprawdę to zaskoczyłby mnie kontrakt Miesiąca. Dobra średnia nabita u siebie, ale jest, kiedy jak nie teraz szukać dobrego kontraktu w PLŻ.
Żeby tylko nie było tak że każdy mecz będą rozwalać do 30 i zrobią się zaległości.
Inne drużyny nawet jeśli chciały się bić o awans to po takich umowach w Lublinie, mogą poczekać .
To co się szykuje tu to nie jest skład na PLŻ 2. Sam Bjarne z Jeleniem wsparci jakimś sredniakami pokonają Polonię Bydgoszcz...
Teraz nie obawiam się o awans tylko to żeby nie było demolki 60-30 co mecz, a przynajmniej u siebie tak może być.
Niby siedem drużyn a z tego co słychać z przeciwników nikt poza Startem nie skleci nic porządnego
Ale nie będę narzekać, najważniejsze że porzucono jakie chore wizję objeżdżania crossowców bo trybuny byłyby puste.
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze
mlody26 pisze:Dementuje na chwilę obecną transfer Karola do Lublina
....ufff
mlody26 pisze:Raczej przesądzona. Coś by się musiało zmienić o 180 stopni, żeby wrócić do tematu.
Mlody to "cos" jest wykonalne ? Czy to jest cos z serii .. zmiana trenera albo zmiana poziomu ligowego ?
Nie ma Dzikowskiego, więc o kwasy w drużynie sie nie rozchodzi
Raczej poziom rozgrywek. Karol jest juz dogadany w pewnym klubie i tam musiałby nastąpić jakiś zwrot.
Nie badzmy pazerni. Sklad: Pedersen,Kuciapa,Jelen,Miesiac,Grajczonek/Watt i tak wyglada mega. Karol nie jest tu na gwalt potrzebny. Przyda sie jak awansujemy 
Ale czy ktos moze mi powiedziec, kim jest Grajczonek i w oparciu o co ma byc zakontraktowany?? Skoro juz podobno mamy trojce Bjarne-Jelen-Miesiac to po co eksperymentowac jak mozemy sobie wziac takiego Gizatulina albo Nichollsa ? bez sensu kompletnie.
- tezetomaniak
- Trener
Jonsson jeszcze chyba nie podpisał nigdzie 
tezetomaniak pisze:Jonsson jeszcze chyba nie podpisał nigdzie
Chyba w trzeciej lidze nie pojedzie w przyszłym sezonie Jonsson raczej
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.