Jak dla mnie to mozemy jechac samymi zagranicznymi, a Polakow tylko tylu co by regulaminowi zrobic dobrze
Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Nie wiem z czym dyskutujesz, bo ja nigdzie nie twierdzilem, ze jest inaczej. Napisales, ze ankiety z tego i zeszlego roku wygladaja podobnie, to odpowiedzialem, ze poziom polskich seniorow tez moze byc podobny ze wzgledu na zmiany regulaminu.
Jak dla mnie to mozemy jechac samymi zagranicznymi, a Polakow tylko tylu co by regulaminowi zrobic dobrze
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
niespokojny pisze:
Powaznie wierzycie, ze Chrzanowski nie bedzie wolal zostac w Grudziadzu z zona?
niektorzy najwyrazniej w to wierza, ja akurat nie, ale wola ludu byla taka zeby Chrzanowski znalazl sie w ankiecie
zreszta o czym tu gadac, w tym temacie pojawialy sie juz nazwiska typu Jonsson, Holta czy Gapinski, wiec Chrzanowski przy nich to praktycznie 100% pewne info KMO
METHANOL ADVENTURE TEAM
dlaczego tylko 3 można wybierać w ankiecie?? z 5 to minimum powinno byc
a może siedmiu? w sumie 9 też by uzbierał na I ligę co by szeroka kadra była...
to tylko zabawa i nie napinaj się za bardzo. GKSŻ zaraz pierd.lnie takiego babola w postaci regulaminu, że wszystkie typy pójdą w d...
to tylko zabawa i nie napinaj się za bardzo. GKSŻ zaraz pierd.lnie takiego babola w postaci regulaminu, że wszystkie typy pójdą w d...
ja sie nie napinam ale chcialbym moc wybrac wiecej niz 3 :p
A ja tylko apeluje o nie poszukiwanie na sile "wynalazkow" - na cholere nam eksperymenty typu Hlib? Koles ma nierowna forme, mial powazne problemy w przeszlosci - wtf? po co nam takie eksperymenty?
Po tylu latach poszukiwania zawodnikow i eksperymentow powinnismy sie chyba nauczyc jednego - bierze sie pewniakow i swoich. Jasne byly wyjatki - ale ile bylo wtop?
Jak mamy szukac krajowych przecietniakow szukajmy ich w obecnym i poprzednich skladach. Jak mamy szukac obcokrajowcow to wezmy kogos z GP i kogos solidnego, z wynikami.
I zostac musi trener - to podstawa.
ps. Jablonski na liscie zyczen.... dzizas a jak sobie przypomne co sie wyrabialo w internecie za czasow Sipmy
Ile tu na Jablonskich na forum wrzucano 
Po tylu latach poszukiwania zawodnikow i eksperymentow powinnismy sie chyba nauczyc jednego - bierze sie pewniakow i swoich. Jasne byly wyjatki - ale ile bylo wtop?
Jak mamy szukac krajowych przecietniakow szukajmy ich w obecnym i poprzednich skladach. Jak mamy szukac obcokrajowcow to wezmy kogos z GP i kogos solidnego, z wynikami.
I zostac musi trener - to podstawa.
ps. Jablonski na liscie zyczen.... dzizas a jak sobie przypomne co sie wyrabialo w internecie za czasow Sipmy
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
O to to to. Zaczynamy od pewniaków: Misiek, Chrzan, Jabol, Szczepaniak, Kuciapa, Zorro, GPRajder, Jeleń, a później będzie się sztukować wg regulaminu.
A ja nowy skład widzę tak:
1. Jeleniewski (wydaje się być pewniejszym od Stachyry)
2. Baran (z zajawką)
3. Woodward
4. Miesiąc/Jabłoński/Kuciapa
5. B. Pedersen/A.Lindbaeck (obaj wystartują w GP, w związku z nowymi przepisami w e-lidze raczej nie dostaną tam angażu)
6. Kostro
7. Malitowski (byłoby super)
I co najważniejsze: Dzikowski!
Na Karlssona i Richardsona bym nie liczył, obaj nie będą startować w GP, ogórkami nie są i pewnie zostaną w e-lidze.
Ogólnie rzecz biorąc możemy z obecnym sponsorem atakować e-ligę (wiem, że pieniądze nie jeżdżą
). Bydgoszczy i Gdańska już nie ma, zostało tylko Gniezno, ewentualnie Grudziądz, więc może być szansa.
btw. witam na forum ;]
1. Jeleniewski (wydaje się być pewniejszym od Stachyry)
2. Baran (z zajawką)
3. Woodward
4. Miesiąc/Jabłoński/Kuciapa
5. B. Pedersen/A.Lindbaeck (obaj wystartują w GP, w związku z nowymi przepisami w e-lidze raczej nie dostaną tam angażu)
6. Kostro
7. Malitowski (byłoby super)
I co najważniejsze: Dzikowski!
Na Karlssona i Richardsona bym nie liczył, obaj nie będą startować w GP, ogórkami nie są i pewnie zostaną w e-lidze.
Ogólnie rzecz biorąc możemy z obecnym sponsorem atakować e-ligę (wiem, że pieniądze nie jeżdżą
btw. witam na forum ;]
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Moja wizja składu wygląda tak:
Jeleniewski
Michał Szczepaniak
Chrzanowski
Zetterstroem/Schlein
Lindbaeck
Tobiasz Musielak
Adamczewski (obaj jeżeli do Leszna wrócą Pawliccy)
W obwodzie Baran, Stachyra i jakiś obcokrajowiec oraz dwóch polskich juniorów
Jeleniewski
Michał Szczepaniak
Chrzanowski
Zetterstroem/Schlein
Lindbaeck
Tobiasz Musielak
Adamczewski (obaj jeżeli do Leszna wrócą Pawliccy)
W obwodzie Baran, Stachyra i jakiś obcokrajowiec oraz dwóch polskich juniorów
Ostatnio zmieniony 30 września 2011, o 17:36 przez bAsE, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmm tak sobie teraz właśnie pomyślałem, że jeśli Pawliccy dogadają się z Lesznem, to priorytetem powinno być dla nas jak najszybsze dogadanie się z Tobiaszem i Adamczewskim - czy to na wypożyczenie, czy na zasadzie gościa (dwóch naraz nie puszczą raczej na wypożyczenie, bo ten rok ich nauczył się strzec przed kontuzjami). Para juniorska kozak na I ligę.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Ajjj, mea culpa. No to przynajmniej jednego wypożyczyć 
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Wg mnie, to z obecnych powinni zostać K.Baran i C.Woodward bez gwarancji startów, reszta zawodników 1 ligowcy którzy znają 1 ligowe tory i dobrze wypadli w tym sezonie (po zmianie tłumików) i tyle w tym temacie!!!
Motor mocny
A ja bym widział z wielką chęcią Tomka Lorka

To jak każdy ma wizję to ja też:
Mój skład marzeń:
Kilokarpi
Chrzanowski
Lindgren
Lampart
Mi. Szczepaniak
Adamczewski/Musielak
J. Jensen
W szerokim Woodward, Baran, Wodjakow,
ale obawiam się że będzie wyglądał tak:
Baran
Miesiąc
Chrzanowski
Woodward
Watt/Ljung/Zorro
Łukaszewski
Mikkel B. Jensen
w klubie zostanie Suchecki,
Zapomniał bym o Jeleniewskim i Stachyrze (pod warunkiem ze Wybrzeże z niego zrezygnuje)
Mój skład marzeń:
Kilokarpi
Chrzanowski
Lindgren
Lampart
Mi. Szczepaniak
Adamczewski/Musielak
J. Jensen
W szerokim Woodward, Baran, Wodjakow,
ale obawiam się że będzie wyglądał tak:
Baran
Miesiąc
Chrzanowski
Woodward
Watt/Ljung/Zorro
Łukaszewski
Mikkel B. Jensen
Zapomniał bym o Jeleniewskim i Stachyrze (pod warunkiem ze Wybrzeże z niego zrezygnuje)
GeloG89 pisze:ale obawiam się że będzie wyglądał tak:
Baran
Miesiąc
Chrzanowski
Woodward
Watt/Ljung/Zorro
Łukaszewski
Mikkel B. Jensen
lol OBAWIASZ sie? ja taki sklad biore w ciemno, Chrzanek, Zorro/Ljung i Jensen to zawodnicy na 10+ w I lidze i baaaaaaardzo chetnie wszystkich trzech widzialbym w naszych barwach w nastepnym sezonie, szkoda tylko, ze szansa jest tylko na Ljunga/Zorro :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Szansa jest na każdego zawodnika. Jesteśmy klubem wypłacalnym i oferty będą do klubu wpływać ciekawe. Ale biorąc pod uwagę proces negocjacji to może być różnie. Najważniejsze to dowiedzieć się o co jedziemy:
O utrzymanie? wg mnie głupota i psucie atmosfery i nawet nie biorę tego pod uwagę
O czwórkę? najbardziej prawdopodobne i chyba pożądane
O awans? Chyba by było za szybko i spadlibyśmy w następnym roku z wielkim hukiem
O utrzymanie? wg mnie głupota i psucie atmosfery i nawet nie biorę tego pod uwagę
O czwórkę? najbardziej prawdopodobne i chyba pożądane
O awans? Chyba by było za szybko i spadlibyśmy w następnym roku z wielkim hukiem
Ale dałeś wybór w tej ankiecie.. 
Gapiński do wzięcia, Kościuch do wzięcia... o nich nikt nie pomyślał a według mnie ... oni chyba... raczej powinni być dostępni...
Ja bym chciał mimo wszystko Malitowskiego także zobaczyć obok Kostra na juniorce u nas, ani jednego zagranicznego wynalazku typu Sweetman czy inne Apsgreny...
In' ena horto magico, dhoste mou ligho ghia na pio, ton PAO mou na onirefto ke na fonaks' os to Theo: Panatha mou, se aghapo, san heroini, sa skliro narcotico, san to hashish, to lsd! ghia sena PAO mastouroni ol' i ghi, ol' i ghi!
Jeszcze troche i w pierwszej trojce chcianych zawodnikow bedzie Jelen, Miesiac i Baran. Szał
.
Przed takimi zawodnikami jak Chrzanowski, Skornicki czy Kosciuch.
Richie Faulkner:
Ktos napisal wczesniej, ze rozmawial z Wojciechowskim i ten stwierdzil, ze trzon druzyny zostaje i narazie nie walczymy o ekstralige, bo brakuje na to pieniedzy. Dla mnie to troche bez sensu. Po co siedziec w 1 lidze 2 sezony lub dluzej, przeciez bardziej sie oplaca raz wylozyc te 2 banki wiecej
i szybko awansowac.
Moja propozycja skladu:
1.Kosciecha/Chrzanowski
2.Jeleniewski
3.Lampart
4.Miesiac/Baran
5.Zorro/Lindback/B.Pedersen
6.Adamczewski
7.Kostro
Moja propozycja skladu:
1.Kosciecha/Chrzanowski
2.Jeleniewski
3.Lampart
4.Miesiac/Baran
5.Zorro/Lindback/B.Pedersen
6.Adamczewski
7.Kostro
RadeKas pisze:Jeszcze troche i w pierwszej trojce chcianych zawodnikow bedzie Jelen, Miesiac i Baran. Szał.
dowodzi to tak naprawde jednego, nie zuzlowej niewiedzy, ale checi ogladania 'swoich', oczywiscie wiem, ze Miesiac i Baran to 100% Jozefy, ale jak widac tlum sie do nich przyzwyczail i powoli zaczyna traktowac jak swoich
METHANOL ADVENTURE TEAM
Da sie namowic dobrych zawodnikow do startu w 1 lidze, vide Walasek czy Emil. Wystarczy tylko odpowiednia ilosc biletow NBP. 
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski