Lubelski Węgiel KMŻ - Ostrovia Ostrów 19.09.2010
Re: Lubelski Węgiel KMŻ - Ostrovia Ostrów 19.09.2010
A to jakaś tajemnica ile płacili za ten mecz? Ja słyszałem z kilku ust że dwa i pol tysiąca złotych do reki.
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
dumbli pisze:A to jakaś tajemnica ile płacili za ten mecz? Ja słyszałem z kilku ust że dwa i pol tysiąca złotych do reki.
Ja nawet, że po 2 tysiące lekka paranoja
Co was to obchodzi ile dostali? W wiekszosci nasze zuzloki sie zgodzily, mecz wygrany malym kosztem a wy rozpaczacie jakbysmy przegrali majac do wyplacenia 2 razy tyle punktow...
Motor mocny
Również o tym słyszałem.$korzen$ pisze:Poza tym dochodza jeszcze inne, dosc niepokojace sytuacje na linii trener-zawodnicy.
Wszystko zaczyna sie pie*yć pod koniec sezonu, byla kraina miodu i mleka, kasy w bród, 10 czy nawet 11 meczów bez porażki.
A teraz problem za problemem, trener - zawodnicy, kasa, Piszcz ehh
A teraz problem za problemem, trener - zawodnicy, kasa, Piszcz ehh
Torsen pisze:Również o tym słyszałem.$korzen$ pisze:Poza tym dochodza jeszcze inne, dosc niepokojace sytuacje na linii trener-zawodnicy.
A ja nie.
Moze skonczycie juz z typowym "wiem ale nie powiem"? Albo mowcie wszystko, albo skonczcie temat i zachowajcie swoje "zaslyszenia" dla siebie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Ale nikt nie wyskoczył z "wiem, ale nie powiem". Jest konflikt między zawodnikami a trenerem. Szczegółów nie znam, ale to akurat mówi chyba wszystko, co trzeba. Wilk miesza.
To nic nie mowi. Nie wiesz nawet czy to prawda. Jezeli prawda to nie wiesz o co chodzi, kto wywolal konflikt, ani kto ma racje. Dlatego nie widze sensu dyskusji o "slyszalem, ze jest konflikt", chyba ze ktos przyblizy szczegoly.
Richie Faulkner:
Qtva! Przed najważniejszym meczem sezonu mamy wszelkie możliwe problemy.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Niestety nie jest ważne, kto ma rację. Ważne, że po jednej stronie są zawodnicy, a po drugiej Wilk - a więc to on robi problem. Nie wiem, czego dotyczy konflikt i właściwie w ogóle nie zamierzałem o tym pisać, ale zrobił to $korzen$, więc potwierdziłem, że i do mnie dobiegły takie informacje.
To możemy uznac, że teraz do wszystkich dotarła ta informacja. Czy to znaczy, że mamy ją traktować jako prawdę ? Fajnie, że postanowiliście zasiać ferment przed najważniejszym meczem sezonu, ale może poczekacie z tymi rewelacjami na sezon ogórkowy.
$korzen$ pisze:z roznych wzgledow
ja wiem o jednym
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
barteKMŻ pisze:Myślę,że ta wypowiedź na temat braku pieniędzy jest trochę nieprzemyślana.Jak można przed najważniejszym meczem w sezonie tak gadaćPodobno są winni Drymlowi 30 tysięcy.
O! To dobra wiadomość! Tylko za jeden dobry mecz
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Podobno, slyszalem gdzies, mozliwe ze, chodza sluchy, bla bla bla.
Myslalem, ze tylko baby lubia plotkowac...
Myslalem, ze tylko baby lubia plotkowac...
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Gelo pisze:no to sie wypiał spakowal i odjechał - krzyżyk na droge. Zachowuje sie jakby był Crumpem a tymczasem nie łapie sie do drugoligowego skladu. Pan Obrażalski powinien zejsc na Ziemie
słyszałem od kumpla że siedział na głównej i nie był jakoś szczególnie załamany
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
bobek7777 pisze:Gelo pisze:no to sie wypiał spakowal i odjechał - krzyżyk na droge. Zachowuje sie jakby był Crumpem a tymczasem nie łapie sie do drugoligowego skladu. Pan Obrażalski powinien zejsc na Ziemie
słyszałem od kumpla że siedział na głównej i nie był jakoś szczególnie załamany
Siedział pod dawnym barkiem. Jak się pakował to rzeczywiście specjalnie spokojny to nie był, ale potem już nie było tak po nim widać.

pewnie był już rozluźniony
;)
- Egon
- Zawodowiec
Tak mi się właśnie przypomniało, że nie napisałem jednej rzeczy odnośnie tego spotkania. Mianowicie tego, że jestem bardzo zawiedziony postawą sponsorów..oraz postawą wszystkich
Biegłem przez cały stadion, żeby odebrać swoją urodzinową nagrodę, tak wyczekiwaną, wpadam do budki spikera no i dostaję siatę. Wychodzę szczęśliwy, zaglądam do środka a tam: wiadro śledzi po kaszubsku, paprykarze, sałatki śledziowe, jarzynowe, pasty rybne, konserwy, wszystko to łagodne, pikantne, czosnkowe, salsowe i przeróżne..
i jem to już do niedzieli..dziś na śniadanie sałatka pikantna z makreli..wymiękam
dziękuję sponsorowi - hurtowni rybnej..
to tak na odstres przed niedzielnym meczem 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
-
Smirnek_
- Senior
Dostałeś darmowe żarcie i jeszcze narzekasz? No nieładnie 
A to pewnie zdrowie dopisuje Egonku 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Trzeba to było zostawić na najbliższą niedzielę... wyjazdowicze ze śledzika by się na pewno ucieszyli 
Motor mocnyj!
Zly, bo pod te wszystkie sledzie flaszki nie dali 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji