Wanda Kraków - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin 27.06.2010
Re: Wanda Kraków - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin 27.06.2010
Tak zauważyłem sobie, że podczas prezentacji tak średnio zachowali się nasi riderzy. Najpierw małe kółeczko, a później rozleźli się po torze. Co najmniej dziwnie to wygląda...
Cz@rek pisze:Zmiany,zmiany,zmiany...nie tylko na tej funkcji,ale o tym to juz pewnie na najblizszym meczu bedzie sie mozna przekonać
zepsuje 'niespodzianke'
nastepny mecz ma komentowac A. Kwiek, a Mario w odstawke, mam nadzieje, ze wszyscy wspolnie pokazemy swoje niezadowolenie z tej zmiany na stanowisku komentatora/sprawozdawcy
METHANOL ADVENTURE TEAM
No to skoro juz sypnołeś
to jeszcze dodam ze pod taśmą takze zapowiada sie zmiana...
takze kilka ich wsumie będzie...
czyzby Pan Darek z aparatem zmuszony bedzie zalozyc kamizelke i stanac na pierwszym luku?
carpe diem!
Cz@rek pisze:No to skoro juz sypnołeśto jeszcze dodam ze pod taśmą takze zapowiada sie zmiana...
aby wyjsciowe i fajnie ubrane
Pozdrawiam
cz@arkowi chodzi o kierownika startu niestety, a nie podprowadzajace
METHANOL ADVENTURE TEAM
to zadna rewelacja a juz myslalem, szkoda 
Pozdrawiam
a te zmiany to w wyniku jakiejs klotni ? czy po prostu przyszedl na nie czas ?
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
po prostu niektorzy wyczuli kase w klubie
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:po prostu niektorzy wyczuli kase w klubie
czyzby Kasinski wracal na stanowisko dyrektora?:)
carpe diem!
grzesieck pisze:nastepny mecz ma komentowac A. Kwiek, a Mario w odstawke,
Czy to już pewne info 100% KMO?
Jeśli tak to już jutro smarujemy odpowiedni transparent...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
oprocz transparentu to proponuje jakas zmiane dopingu niech wraca stary dobry mario

lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
meesha pisze:grzesieck pisze:nastepny mecz ma komentowac A. Kwiek, a Mario w odstawke,
nie wiem czy pewne 100% czy pewne 100% KMO
ale cos musi byc na rzeczy skoro kilka osob o tym glosno mowilo w Krakowie i drodze do Krakowa...
METHANOL ADVENTURE TEAM
bartosch pisze:grzesieck pisze:po prostu niektorzy wyczuli kase w klubie
czyzby Kasinski wracal na stanowisko dyrektora?:)
... uchowaj Boże !
meesha pisze:grzesieck pisze:nastepny mecz ma komentowac A. Kwiek, a Mario w odstawke,
ehh masakra, to już Kwiek będzie miał 2 fuchy, jedna na Startcie, a teraz (mam nadzieję, że Mario zostanie) na żużlu, Kwiek co najwyżej może sponsorów wymieniać. Mam nadzieje, że Andrzej też społecznie będzie pełnił funkcje spikera zawodów
źle się dzieje...
Radzio pisze:meesha pisze:grzesieck pisze:nastepny mecz ma komentowac A. Kwiek, a Mario w odstawke,
ehh masakra, to już Kwiek będzie miał 2 fuchy, jedna na Startcie, a teraz (mam nadzieję, że Mario zostanie) na żużlu, Kwiek co najwyżej może sponsorów wymieniać. Mam nadzieje, że Andrzej też społecznie będzie pełnił funkcje spikera zawodów![]()
źle się dzieje...
ehh pan Kwiek i te jego relacje w Kurierze to wołają o pomstę do nieba!! Kto w tym bierze udział?? i jaki ma w tym cel??
... i co to ma wspólnego z meczem w Krakowie? 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:... i co to ma wspólnego z meczem w Krakowie?
niby nic ale wiesz jak to jest;) ..rzucić kurom kawałek mięsa....
Świetnie, że Mario "Lubelska Żyleta" Stypuła dostał urlop. Kiepski spiker, często się myli, przeciąga prezentację i gada bzdury. Protestując przeciwko Kwiekowi (który przecież całkiem dobrze sobie radził) zrobicie tylko złą atmosferę na stadionie i wkurzycie niedzielnych kibiców, a chyba nie warto dla mało ważnej funkcji spikera szukać dziury w całym?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:Świetnie, że Mario "Lubelska Żyleta" Stypuła dostał urlop. Kiepski spiker, często się myli, przeciąga prezentację i gada bzdury. Protestując przeciwko Kwiekowi (który przecież całkiem dobrze sobie radził) zrobicie tylko złą atmosferę na stadionie i wkurzycie niedzielnych kibiców, a chyba nie warto dla mało ważnej funkcji spikera szukać dziury w całym?
Kwiek "Bronimy wszyscy" moze robic zla atmosfere na stadionie ale ja nie moge tak?
Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie?
Z tego co wiem to miało być dwóch spikerów ale może cos się zmieniło.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
zaproście kiedyś na mecz MC Dolara
niech fristajluje (chociaż w tłustych leciech to i o OSTRego by można się pokusić)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Czarek pisze:Świetnie, że Mario "Lubelska Żyleta" Stypuła dostał urlop. Kiepski spiker, często się myli, przeciąga prezentację i gada bzdury. Protestując przeciwko Kwiekowi (który przecież całkiem dobrze sobie radził) zrobicie tylko złą atmosferę na stadionie i wkurzycie niedzielnych kibiców, a chyba nie warto dla mało ważnej funkcji spikera szukać dziury w całym?
Jeśli czytał byś jego artykuły w Kurierze to byś był za tym aby był jak najdalej od klubu ...
Swoją drogą gdzie on był jak w klubie grosza za wiele nie było, bo gdzie był Mario każdy wie ...
Dlatego cwaniakom lecącym na kase stanowcze NIE !!! nie dla Kwieka !!!
Edytka : jestem też za jakimś dobitnym napisem na meczu ....
Czarek nie sądze żebyśmy kogokolwiek wkurzyli ... zwłaszcza niedzielnych kibiców ....
Złą atmosfere to robił Pan Kwiek wokół klubu wypisując bzdury a teraz jak jest $ w klubie to się pcha jak świnia do koryta. Czas na rewanż, czas mu przypomnieć jak kiedyś wbijał klubowi nóż w plecy ...
Nie jestem specjalnie za Mariem , ale jestem zdecydowanie przeciw Kwiekowi !
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2010, o 11:58 przez piotr76, łącznie zmieniany 1 raz.
zamiast 500 + program Beryl +
piotr76 pisze:Jeśli czytał byś jego artykuły w Kurierze to byś był za tym aby był jak najdalej od klubu ...
Mi tam jego artykuły generalnie sie podobały.
Swoją drogą gdzie on był jak w klubie grosza za wiele nie było, bo gdzie był Mario każdy wie ...
Właśnie pracował w klubie i też społecznie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:piotr76 pisze:Swoją drogą gdzie on był jak w klubie grosza za wiele nie było, bo gdzie był Mario każdy wie ...
Właśnie pracował w klubie i też społecznie.
Jakoś nic o nim nie słyszałem ale pewnie masz więsze rozeznanie ...
Co do jego pisania cóż rzecz gustu, ale moim zdaniem jednak więcej złego z tego wychodziło niż dobrego ...
zamiast 500 + program Beryl +