Żużlowy happening pod lubelskim ratuszem
Re: Żuż�wy happening pod lubelskim ratuszem
Moim zdaniem warto byloby sie zastanowic co my bedziemy wlasciwie na tym happeningu robic. Tzn. opracowac jakis scenariusz itd. (wreczenie biletu preziowi, zablokowanie Krolewskiej:), kiedy rzucamy petardy:P itd.). Zeby nie bylo kichy i zeby sie cos przez ta przykladowa godzine dzialo. Moze by p. Zdzicho przyjechal koparka pod ratusz, wysypal troche piachu i cementu i zrobilibysmy happening pod tytulem "Budujemy nowy tor" 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Re: Żużlowy happening pod lubelskim ratuszem
Radziu popraw swoją ulotke. Nie "DANIEJ" tylko Daniel Jeleniewski 
Naczelny obrońca Karola Barana.
pisałem już wcześniej, że będzie poprawiona jutro bo czekam na aktualną listę startową.
Na razie coś takiego.
Czekam na dużo większe zdjęcie.

Na razie coś takiego.
Czekam na dużo większe zdjęcie.

Koniecznie musi się tam znaleźć słowo "niedziela" a godzina w formacie "godz. 15:00". Niby szczegóły, ale istotne 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Koniecznie musi się tam znaleźć słowo "niedziela" a godzina w formacie "godz. 15:00". Niby szczegóły, ale istotne
Zgadza sie. Te 2 rzeczy musza byc poprawione.
A ode mnie do Radzia tylko jedna uwaga. Prosba wlasciwie. Zrezygnuj z tego wszechobecnego, brzydkiego Ariala. Nie wiem jakim prawem ten font stal sie tak popularny. Jesli juz ma byc cos w tym stylu, ale duzo lepiej wykonane to uzyj Helvetica'e. Ale jak najbardziej sama forme i pomysl popieram. Wreszcie cos prostego, czytelnego, nie silacego sie na pokazanie wszystkich mozliwosci corela i spektrum kolorow jakie moze uzyskac drukarnia na paru metrach kwadratowych
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Żuż��appening pod lubelskim ratuszem
Ktoś chetny do przygotowania projektu ZAPROSZENIA dla Prezydenta Lublina od kibicow na zawody ktore bedzie wydrukowane w duzym formacie, powiedzmy 70cm x 100 cm? Mozemy miec to wydrukowane gratis tylko potrzebny jest projekt.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Żuż��appening pod lubelskim ratuszem
Mam propozycje, spotkajmy sie dzis wszyscy ktorzy chca jakos bardziej zaangazowac sie w organizacje happeningu. Np. o godzinie 20.00 (miejsce do uzgodnienia). Jutro planuje zaniesc do urzedu Miasta Zawiadomienie o planowanym zgromadzeniu publicznym. Majac juz zaklepany termin bedzie mozna podjac dzialania typu informacja mediow o tym happeningu, proba wypozyczania na konkrenty dzien plazmy itd.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Ja nie za bardzo wiem, jak moglbym pomoc, bo nie mam ani plazmy, ani nie umiem rysowac plakatow, no ale jakbyscie uznali, ze przyda wam sie w jakis sposob do pomocy mlody, inteligentny, przystojny i silny chlopak, to mozecie mi przydzielic jakies zadanie:) Na spotkaniu dzis nie moge byc, bardziej jutro.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ja jutro o 20 będę ratował lubelskie trolejbusy pod Trybunałem Koronnym więc odpada. Ale dziś chętnie 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Ja też bym był za jutrem... Dzisiaj niestety jestem zajęty wieczorem...