Maciek Michaluk

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Koper
Trener
Kontakt:

Re: Maciek Michaluk

#176 Postautor: Koper » 14 czerwca 2007, o 01:39

InDorka pisze:Ja oceniam meskie dyskusje na tym forum.
Ciekawy podział, meskie/damskie dyskusje:) Jak dla mnie to forum przede wszystkim dla dyskusji zuzlowych :)

Taki podzial na czesc męska/damską został zastosowany na stronie sponsora Jasona Crupmpa :wink:
http://penigra.pl

Nasze forum zuzlowe jednak wole bez takiego podziału:)

Pozdrawiam:)

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#177 Postautor: InDorka » 14 czerwca 2007, o 09:45

To oczywiscie zart z tym podzialem.Czasem jednak nie da sie ukryc,ze czuje sie na forum niezrozumiana na tej cieniutkiej granicy odczuwania rzezcywistosci przez dwie plcie.
Napisalam o Waszych meskich sporach w temacie Macka,bo licho mnie bierze jak znajduja sie tacy,ktorzy musza zabrac mu radosc ze zdobytego punktu.Godzinami trwaja dyskusje czy jeden punkt to sukces czy porazka,bo zdobyty na slabych przeciwnikach.
Suchy 1613 wyzerował moja intuicje w obronie męzczyzn nie zauwazajac,ze w sprawie Michaluka jestem po jego stronie. Ale nic to.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#178 Postautor: kdsz » 14 czerwca 2007, o 10:01

InDorka pisze:Napisalam o Waszych meskich sporach w temacie Macka,bo licho mnie bierze jak znajduja sie tacy,ktorzy musza zabrac mu radosc ze zdobytego punktu.Godzinami trwaja dyskusje czy jeden punkt to sukces czy porazka,bo zdobyty na slabych przeciwnikach.
Rzeczywiście nie zrozumiałaś ;) Pozdrawiam
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#179 Postautor: InDorka » 14 czerwca 2007, o 10:40

Oczywiscie zrozumiałam ,ale nie chcialam wytykac palcem Ciebie,Papiego i Grzesiecka.
Chłopak dopiero zaczyna sezon,a tu dyskusje czy to punkt cenny czy bezcenny,a co by bylo gdyby.....licytujecie sie jak dzieciaki :)
~~~~~~~~
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#180 Postautor: kdsz » 14 czerwca 2007, o 10:45

Dyskusja nie dotyczy Maćka, tylko informacji na jego stronie. Informacji już odpowiednio zmodyfikowanej, za co brawa dla newsmana.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#181 Postautor: InDorka » 14 czerwca 2007, o 10:51

Zatem publicznie zwracam honor......:) wszystkim wytknietym ,a bez grzechu. :lol:
~~~~~~~~
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#182 Postautor: boxing » 14 czerwca 2007, o 19:37

InDorka pisze:

(...)czy jeden punkt to sukces czy porazka,bo zdobyty na slabych przeciwnikach(...)

InDorka, mozna sie licytowac o "sile" punktu zdobytego "na slabych przeciwnikach", ale tu chyba istota sporu bylo to, ze Maciek ten "cenny punkt" zdobyl na koledze z druzyny. I dlatego cenna wartosc mial on w zasadzie wylacznie dla... zdobywajacego - jak cenna? Ile wart byl ten punkt - tyle, ile ma Maciek punktowki :D Wartosc punktu przywiezionego za plecami obu przeciwnikow wzroslaby nieznacznie, gdyby np. Matej mial defekt i groziloby nam 0:5. Nie wiem, czy dobrze wyjasnilem istote sporu.

Aha, i nie musisz sie bronic przed usunieciem z forum, bo nikt Cie (chyba :D ) nie zamierza stad usuwac. To forum bez Ciebie nie byloby takie same :D Mimo wszystko calkiem przyjemnie czyta sie Twoje posty - bez wulgaryzmow, bez nasycenia jadem, ani zbyt wieloma bledami. W kazdym razie pozdrawiam i zostan z nami! (albo jak napisalby jataman: z Nami) :D
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

ivan.m

#183 Postautor: ivan.m » 14 czerwca 2007, o 22:47

boxing poczytaj czasem uwazniej to forum. kdsz wyjasnil na czym polegala dyskusja. a ty wlasnie napisales o tym co bulwarsowalo indorke

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#184 Postautor: boxing » 14 czerwca 2007, o 23:39

ivan.m pisze:kdsz przy wyniku 50-40 kazdy punkt jest cenny. Skoro uważasz że jest innaczej gdyby nie ten punkt, 2 kusa i jascze franek zdobylby same zera. to mecz w plecy

"Gdyby nie ten punkt", to Kus mialby 3 punkty. Wynik - dalej 40:50.

Punkty zdobywa sie na przeciwnikach. Jak za plecami jest pusto albo jedzie tylko kolega z druzyny - to jeden punkt sie po prostu dowozi.

ivan.m - zycze Mackowi sukcesow - serio, takich prawdziwych punktow, zdobywanych na przeciwnikach. Wtedy nie bedziesz musial bronic Mackowych osiagniec - bo obronia sie same.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#186 Postautor: boxing » 14 czerwca 2007, o 23:48

Oby. Tylko troche ryzykowna sprawa, jak nasi juniorzy walcza miedzy soba o jeden punkt. Jak podejmowac ryzyko - to w walce z przeciwnikiem.

meesha
Trener