Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
artii to na legie sie wybierasz ze na tej zylecie siadasz ? jak tak to dam Ci wskazowke graja w sobote.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
-
Pirat
Artii nie siadaj na żylecie bo sobie dupe potniesz;)
ale wracając do tematu to myśle że trzeba tak zrobic ubrać koszulki i siąsc wszyscy razem!
ale wracając do tematu to myśle że trzeba tak zrobic ubrać koszulki i siąsc wszyscy razem!
oj czepiacie sie "żylety" i tak każy wie o co chodzi 
-
Pirat
spoko.mysle ze musimy dopingowac naszych -potrzebuja tego tak samo jak my zwyciestwa. wiec panowie pełna mobilizacja powtorzmy to co zrobilismy w Łodzi pod wzgledem kibicowania oczywiscie;)
niech Wojciechowski znowu Nas wychwali
a sponsorzy zobacza ze warto inwestowac w ten sport
a jeszcze mam taki pomysl jak by kazdy kibic mial jakies kartki np w formacie A4 w 3 kolorach klubowych moglo by to fajnie wygladac 
Artii pisze:a jeszcze mam taki pomysl jak by kazdy kibic mial jakies kartki np w formacie A4 w 3 kolorach klubowych moglo by to fajnie wygladac
kup, rozdaj i podziwiaj efekty. nic trudnego.
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
Artii pisze:a jeszcze mam taki pomysl jak by kazdy kibic mial jakies kartki np w formacie A4 w 3 kolorach klubowych moglo by to fajnie wygladac
Było już tak chyba na meczu z Łodzią i wygladalo super.
To były folie, a nie jakieś kolorowe kartki A4.
Naczelny obrońca Karola Barana.
-
Morgenstern
http://www.youtube.com/watch?v=KGnutdOoLMU
Może zrobimy coś takiego w naszych barwach? Oczywiście wszystko załatwię i przygotuję
Może zrobimy coś takiego w naszych barwach? Oczywiście wszystko załatwię i przygotuję
-
speedway20
A może na ten mecz dodatkowo pasy byśmy wzieli ?
Te folie czy papier na prezentacje a pasy np w przerwie lub na odwrót.
Te folie czy papier na prezentacje a pasy np w przerwie lub na odwrót.
W sercu MOTOR od małego !
A pasy wręcz odwrotnie - stały się jednością czy flagą (tą, która "chodziła" w Łodzi po sektorze) 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Kto szył? Na ostatni mecz w Lublinie będzie trzeba zrobić ładną oprawę 
Jakby potrzebne były jakieś środki to mogę się dorzucić
Jakby potrzebne były jakieś środki to mogę się dorzucić
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
-
Pirat
można by zorganizować jakąs zrzute na materiały i wykonanie
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
EDYTUJ ziomek posty, nie jeden pod drugim
Pirat pisze:można by zorganizować jakąs zrzute na materiały i wykonanie
Zorganizuj w takim razie.
-
Pirat
jest jeden podstawowy problem...brak doświadczenia w organizacji w takim czyms i z tego co sie orientuje sa tu lepsi i obeznani w takim czyms wiec im zwracam chonor i z tego co tu widze wszyscy wobec mnie sa wrogo nastawieni...
Taki juz urok tego forum
A Ty dajesz idealna pozywke, wiec nie zwracaj juz "chonorow" itp i przypomij sobie, czy przypadkiem nie zamawiales koszulek, a co lepsze, czy za nie nie zaplaciles.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
-
Pirat
moze i zamawiałem ale nie bylo zadnej odpowiedzi wiec za nia nie zapłaciłem
Pirat pisze:jest jeden podstawowy problem...brak doświadczenia w organizacji w takim czyms i z tego co sie orientuje sa tu lepsi i obeznani w takim czyms wiec im zwracam chonor i z tego co tu widze wszyscy wobec mnie sa wrogo nastawieni...
Ale dla tych co robili jakiekolwiek akcje tez kiedys byl ten pierwszy raz i nie mieli doswiadczenia. Kwestia podjecia meskiej decyzji. Mam pomysl to go realizuje a nie czekam na innych.
Meesha kiedys pierwszy raz organizowal wyjazd, ja kiedys pierwszy raz robilem koszulki, pozniej Gizmo czy Egon pierwszy raz organizowali swoje akcje i jeszcze kilka innych osob robilo rozne rzeczy. Kazda z tych osob miala pomysl i go realizowala, nie kazala zabierac sie za to innym tylko brala sprawy w swoje rece. Nikt nie mial doswiadzenia, wiec i Ty majac pomysl spokojnie mozesz podjac meska decyzje i pomysl zrealizowac, a nawet jak nie wyjedzie w 100% jak powinno to zawsze to doswiadczenie na przyszlosc.
...i stworzył potworaMeesha kiedys pierwszy raz organizowal wyjazd
Przy okazji - ktoś coś planuje na Rybnik? Mnie po tych przekładankach wychodzi, że nie będę mógł w ogóle pojechać więc i też nic nie zorganizuję. Szukam następcy
P.S. Jeszcze Wojtas szaliki kiedyś zrobił. Pamiętacie takiego typa?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:P.S. Jeszcze Wojtas szaliki kiedyś zrobił. Pamiętacie takiego typa?
nooo dobry sikut z niego byl, szaliki robil, na wyjazdach bywal, w pilke gral, z tequili zdarzylo mu sie na czworaka wychodzic...
METHANOL ADVENTURE TEAM