niespokojny pisze:Wymienisz tych 10 lepszych od Griszy?
Ja wymienię.
Zmarzlik, Woffinden, Janowski, Madsen, Doyle, Artiom, Emil, Vaculik, Zagar, Lindgren.
niespokojny pisze:Wymienisz tych 10 lepszych od Griszy?
Gelo pisze:Klasyfikację GP polecam
Gelo pisze:No nie. Lindgren od wielu lat utrzymuje się w GP, jest aktualnie czołowym zawodnikiem świata, to co jechał 3 lata temu na początku sezonu to poezja. My mamy max challenge albo dzikie karty. Realia chłopie realia
Gelo pisze:Chciałbyś. Ja też bym chciał żeby Michelsen wreszcie robił po 12 oczek zawsze i jechał jak na mistrza Europy przystało.Tak po prostu nie jest.
Gelo pisze:No nie. Lindgren od wielu lat utrzymuje się w GP, jest aktualnie czołowym zawodnikiem świata, to co jechał 3 lata temu na początku sezonu to poezja. My mamy max challenge albo dzikie karty. Realia chłopie realia
istred pisze:Oj, nieładnie tak obrażać innych użytkowników. No, no... taki duży, a tak się denerwuje.
Po raz kolejny idziesz w zaparte z jakąś absurdalną tezą i nie wiesz jak z tego wybrnąć.
Bo pasuje pod z góry założoną tezę.Nie wiem dlaczego tak się uparłeś na te porównania wyników w GP i jakie to ma znaczenie w lidze.
istred pisze:Ja kiedyś chciałem, żeby Masters jechał jak przystało na mistrza Australii... i się kurde nie doczekałem