Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
W sprawie licencji podzielam zdanie istreda. Spokojnie panowie, czy ktoś z was ma wątpliwości czy dostaniemy licencję? Ja nie mam żadnych. Prawdą jest że panowie z zarządu troche stracili na notowaniach przez tą publikację PZM, ale może część raportów jest przygotowanych, ale nie wysłano ich do PZM.
Co do składu, to na wagę złota byłby kontrakt Słabonia czy Sucheckiego, ale będzie o to baaardzo trudno. Ostrów dzięki temu, że ma Węgrzyka zyskał spory atut.
Co do składu, to na wagę złota byłby kontrakt Słabonia czy Sucheckiego, ale będzie o to baaardzo trudno. Ostrów dzięki temu, że ma Węgrzyka zyskał spory atut.
Ostatnio zmieniony 8 grudnia 2010, o 10:49 przez kibicLBN, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
...Tylko ze niektórzy potencjalni zawodnicy mogą odebrać taką informacje ,że może i jakąs kasę mają,ale profesjonalizmem
nie grzeszą
Przy rozmowach kontraktowych nasi działacze będą się gęsto z tego tłumaczyc zawodnikom mniej zorientowanym w naszej rzeczywistości.
nie grzeszą
- niespokojny
- Trener
Suchecki to juz twierdzil, ze moze w kazdym meczu ekstraligowym robic 7-8 pkt
. Za dwa lata zejdzie na ziemie i jazda w II lidze.
Co do licencji to w ostatnich artykulach Sprawka cos tam mowil, ze pewnie nie dostana licencji wiec na razie nie skladaja papierow. A tlumaczyl sie tym ze w styczniu maja posplacac zaleglosci, bo dopiero wtedy klub dostanie kase od sponsorow. Odwolalnia do 14 lutego wiec nie bylo sensu podpisywac jakis ugod. A bez tych ostastnich i tak by nie dostali wiec... Wiec olali temat do stycznia. Tak to odbieram.
Co do licencji to w ostatnich artykulach Sprawka cos tam mowil, ze pewnie nie dostana licencji wiec na razie nie skladaja papierow. A tlumaczyl sie tym ze w styczniu maja posplacac zaleglosci, bo dopiero wtedy klub dostanie kase od sponsorow. Odwolalnia do 14 lutego wiec nie bylo sensu podpisywac jakis ugod. A bez tych ostastnich i tak by nie dostali wiec... Wiec olali temat do stycznia. Tak to odbieram.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Nie wiem skąd wyjąłeś ten luty.
To chyba mają jeszcze 6 dni. Gratulacje.
Od decyzji Zespołu przysługuje prawo odwołania do Prezydium ZG PZM do dnia 14.12.2010 r.
To chyba mają jeszcze 6 dni. Gratulacje.
Ja bym chciał w Lublinie jeździć... O wiele nie proszę...
Tylko o kurę znoszącą złote jajka i krowę z Milki.
Ramzes na prezesa! On by to wszystko na pewno lepiej poukładał! Kto jest za?
edit: Można komuś coś zarzucić, ale i czasem warto zauważyć, że robi coś dobrze, a kolega widzi tylko jedną stronę medalu. Ciekawe czy w stosunku do samego siebie też jesteś taki krytyczny?
edit: Można komuś coś zarzucić, ale i czasem warto zauważyć, że robi coś dobrze, a kolega widzi tylko jedną stronę medalu. Ciekawe czy w stosunku do samego siebie też jesteś taki krytyczny?
Ale kto i co robi dobrze?
Miał być junior- nie ma.
Miał być Barker- nie ma.
Miała być licencja przynajmniej warunkowa- nie ma.
Stwierdzam fakty i mam prawo czuć się rozgoryczony skoro pie*d*li się za przeproszeniem cały czas o awansie, pogromie, super zespole, a się zapomina o tak ważnej rzeczy jak licencja. Skoro nic w niej nie zrobione to chyba nie ma czego chwalić a należy piętnować.
Miał być junior- nie ma.
Miał być Barker- nie ma.
Miała być licencja przynajmniej warunkowa- nie ma.
Stwierdzam fakty i mam prawo czuć się rozgoryczony skoro pie*d*li się za przeproszeniem cały czas o awansie, pogromie, super zespole, a się zapomina o tak ważnej rzeczy jak licencja. Skoro nic w niej nie zrobione to chyba nie ma czego chwalić a należy piętnować.
Ostatnio zmieniony 8 grudnia 2010, o 19:38 przez Ramzes, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja bym chciał w Lublinie jeździć... O wiele nie proszę...
Weź człowieku bo mi się coś robi jak to czytam.
Junior było mówione że prawdopodobnie w tym tygodniu się wyjaśni a więc do końca tygodnia zostało jeszcze 4 dni, co do Barkera klub nie ujawniał żadnych nazwisk tylko to były spekulacje na forum a co do licencji chyba już sto razy było wałkowane że pieniądze od sponsorów zostaną przelane w styczniu i wtedy zostaną uregulowane wszystkie zaległośći.
Junior było mówione że prawdopodobnie w tym tygodniu się wyjaśni a więc do końca tygodnia zostało jeszcze 4 dni, co do Barkera klub nie ujawniał żadnych nazwisk tylko to były spekulacje na forum a co do licencji chyba już sto razy było wałkowane że pieniądze od sponsorów zostaną przelane w styczniu i wtedy zostaną uregulowane wszystkie zaległośći.
My jesteśmy tu gdzie wtedy,oni tam gdzie stało zomo ;]
Taaaa jest, zrzucic napalm na klub, zaorac, wybatozyc, ekskomunike do siodmego pokolenia wstecz....
Lublin przegral awans w sezonie 2011 juz w grudniu 2010 - juz widze te naglowki gazet..
Wstyd, zgroza, sromota i Krzysztof Krawczyk na Eurowizji.
Ludzie, zajmijcie sie czyms w zyciu

Lublin przegral awans w sezonie 2011 juz w grudniu 2010 - juz widze te naglowki gazet..
Ludzie, zajmijcie sie czyms w zyciu
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
sadychor pisze:Taaaa jest, zrzucic napalm na klub, zaorac, wybatozyc, ekskomunike do siodmego pokolenia wstecz....
Ludzie, zajmijcie sie czyms w zyciu![]()
A może lepiej nabić na pal?
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
Ramzes pisze:Miał być Barker- nie ma.
i cale szczescie
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ja sądzę, że Ramzes jest po prostu sfrustrowany, że nie ma takiej możliwości, aby poprowadzić klub żużlowy w Lublinie. On by to zrobił tak, że teraz bylibyśmy w I lidze, sponsorzy waliliby drzwiami i oknami, a licencje dostalibyśmy jako pierwsi. Nie mówiąc już o składzie, który byłby na kolejny awans, tym razem do ekstraligi. Proponuję powysyłać CV do klubów żużlowych w całej Polsce na posadę dyrektora lub kogoś podobnego. Tylko po co do II ligi, od razu na sam szczyt.
Prawo do narzekań, że klub tych rzeczy nie pozałatwiał ma tutaj ktoś co na co dzień załatwia w urzędach mnóstwo spraw i wie ile to zdrowia kosztuje. Ja na szczęście nie muszę, dlatego też nie narzekam.
Prawo do narzekań, że klub tych rzeczy nie pozałatwiał ma tutaj ktoś co na co dzień załatwia w urzędach mnóstwo spraw i wie ile to zdrowia kosztuje. Ja na szczęście nie muszę, dlatego też nie narzekam.
Crocop pisze: sto razy było wałkowane że pieniądze od sponsorów zostaną przelane w styczniu i wtedy zostaną uregulowane wszystkie zaległośći.
Zaleglosci to nie wszystko, te mnie nie martwia. Papierki z ZUSu tez mnie specjalnie nie strasza. Gorzej sprawa sie ma z licencja. Ten tor i przyleglo urzadzenia sie rozlatuja od kilkunastu lat. I co roku warunkowa i warunkowa... Myslicie, ze ktos dotknal tam palcem od ubieglego roku zeby to poprawic? Ile czasu GKSZ bedzie czekal na spelnienie obiecanek? Wiedza, ze kasa jest w klubie / plynie / przyplynie. Wkurwia sie w przyszlym roku i bedzie albo expresowy remont toru za spora kase, albo figa z makiem.
kibicLBN pisze:Prawo do narzekań, że klub tych rzeczy nie pozałatwiał ma tutaj ktoś co na co dzień załatwia w urzędach mnóstwo spraw i wie ile to zdrowia kosztuje.
Sorry ze post pod postem, ale co ty pieprzysz?
Jak rurka u sasiada z woda peknie i ci sie na leb leje to tylko hydraulik ma prawo narzekac, bo wie ile zdrowia zreperowac taka rurke kosztuje?
Nie do końca mnie zrozumiałeś. Chodzi mi o to że Ramzes wypowiada się tak krytycznie jakby miał w tego typu sprawach spore doświadczenie. I nie mówie, że krytykować nie można czy się nie powinno, ale trzeba zachować przy tym zdrowy rozsądek.
A co do sprawy toru, to faktycznie z tym mogą być problemy i może trzeba będzie przeznaczyć na to pieniądze, a znając życie klub powie, że oni nic nie mogą bo to teren MOSiRu a MOSiR zrzuci na dzierżawcę i odpowiedzialnych za to się nie znajdzie
.
A co do sprawy toru, to faktycznie z tym mogą być problemy i może trzeba będzie przeznaczyć na to pieniądze, a znając życie klub powie, że oni nic nie mogą bo to teren MOSiRu a MOSiR zrzuci na dzierżawcę i odpowiedzialnych za to się nie znajdzie
W tym roku zostal przerobiony "drugi" luk - za to mielismy licencje "warunkowo" od stu lat. Teraz, po awanturach z Wojaczkiem nie obejdzie sie bez gmarania przy tasmie i sygnalizacji swietlnej toru. Oznacza to grzebanie w ziemi (jest raczej zima), reszte opisali co bardziej opanowani.
kibicLBN pisze:Nie do końca mnie zrozumiałeś. Chodzi mi o to że Ramzes wypowiada się tak krytycznie jakby miał w tego typu sprawach spore doświadczenie. I nie mówie, że krytykować nie można czy się nie powinno, ale trzeba zachować przy tym zdrowy rozsądek.
Przepraszam, jesli nie zrozumialem
kibicLBN pisze:A co do sprawy toru, to faktycznie z tym mogą być problemy i może trzeba będzie przeznaczyć na to pieniądze, a znając życie klub powie, że oni nic nie mogą bo to teren MOSiRu a MOSiR zrzuci na dzierżawcę i odpowiedzialnych za to się nie znajdzie.
Wlasnie tu (m.in) przewiduje problemy, ale obawiam sie, ze nawet jak sie znajda pieniadze i odpowiedzialny za stan rzeczy, to zabraknie decyzji kto, za ile i kiedy ma to zrobic. I zaczna sie poszukiwania forumowiczow ze spawarka, pila i szpadlem (!) - chetnych do roboty za darmo, majacych material i wolny czas.
sadychor pisze:W tym roku zostal przerobiony "drugi" luk - za to mielismy licencje "warunkowo" od stu lat. Teraz, po awanturach z Wojaczkiem nie obejdzie sie bez gmarania przy tasmie i sygnalizacji swietlnej toru. Oznacza to grzebanie w ziemi (jest raczej zima), reszte opisali co bardziej opanowani.
O ile sobie przypominam to min. szerokosc toru na luku zostala zmieniona calkiem niedawno i przebudowa tegoz musiala nastapic niezlocznie (moze 1-2 lata zwloki). Reszte opisalem powyzej
To przeciez napisal zem, ze w tym roku
Co niektorzy zapomnieli, kto zostal viceprezydentem tego miasta i komu podlega MOSiR
Co niektorzy zapomnieli, kto zostal viceprezydentem tego miasta i komu podlega MOSiR
- stefanzdzialek
- Senior
Ramzes spytaj swojego informatora co jest z tym kontraktem Trumińskiego.
Ach ten Sprawka niedobry.

Ach ten Sprawka niedobry.
Ramzes pisze:Ale kto i co robi dobrze?
Miał być junior- nie ma.
Miał być Barker- nie ma.
Miała być licencja przyjemniej warunkowa- nie ma.
Powiem wiecej:
Miał być Trumiński - nie ma!
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Czytaj posty niektórych użytkowników można pomyśleć że jesteśmy w sytuacji Wandy Kraków i że zaraz się rozpadniemy, koniec żużla itp
Ludzie opanujcie nerwy, przyjdzie czas na ocenianie mamy dzisiaj 8 grudnia mamy 4 zawodników do podstawowego składu i rezerwowego juniora a tu tylko to źle tamto źle, licencja nie zając nie ucieknie spłacą uporządkują papiery złożą i dostana spokojnie!
Ludzie opanujcie nerwy, przyjdzie czas na ocenianie mamy dzisiaj 8 grudnia mamy 4 zawodników do podstawowego składu i rezerwowego juniora a tu tylko to źle tamto źle, licencja nie zając nie ucieknie spłacą uporządkują papiery złożą i dostana spokojnie!
Ostatnio zmieniony 8 grudnia 2010, o 17:06 przez rAdEk23, łącznie zmieniany 1 raz.
Sipma Lublin

- Łoptymista
- Trener
chyba wyjasnienia maruderow 
Zapowiada się spora zmiana w podejściu władz miasta do sportu w Lublinie
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /846175871
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /846175871
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt: