Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
perfidia polega na tym, że robisz dwie pieczenie na jednym ruszcie - bierzesz dobrych zawodników wycinając w pień rywala. Ale kto bogatemu zabroni?
Gelo pisze:Gdansk działa perfidnie ale skutecznie - nie ma nic lepszego jak podebrac najgroźniejszemu rywalowi jego liderów. Grudziądz i m odpadł bo tamtejsi liderzy już w Ekstralidze. A czy my bysmy się zrewanzowali Gafurowem? Jakos nie kojarzy mi sie to nazwisko ze spektakularnymi sukcesami.
Dziwisz się ? Grzesio Dzikowski nie próżnuje, a rynek lubelski zna jak mało kto
Ps. Przy okazji pozdrawiam trenera, bo na pewno zagląda na nasze forum
Ano właśnie. A jeszcze ponoć Darka Stenkę mieli namawiać do współpracy. Tak więc wtyki mają solidne 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Myślenie w Gdańsku jest nie głupie .....
Lublin 2012 Gdańsk 2013
1.Miśkowiak Miśkowiak
2.Miesiąc Mroczka
3.Jeleniewski Johnasson
4.Baran Woodward
5.Stachyra Stachyra
6.Łukaszewski Pieszczek
7.Borowicz Szymko
Skoro my składem z 2012 biliśmy się o awans do ostatniego meczu , to skład Gdańska na 2013 z wiele lepszymi zawodnikami na pozycjach 3,4,6, powinien dać awans.
Lublin 2012 Gdańsk 2013
1.Miśkowiak Miśkowiak
2.Miesiąc Mroczka
3.Jeleniewski Johnasson
4.Baran Woodward
5.Stachyra Stachyra
6.Łukaszewski Pieszczek
7.Borowicz Szymko
Skoro my składem z 2012 biliśmy się o awans do ostatniego meczu , to skład Gdańska na 2013 z wiele lepszymi zawodnikami na pozycjach 3,4,6, powinien dać awans.
- MikeMistrz
- Senior
Z tych którzy zostali do wyboru, Gafurow to czołówka. W przeszłości zdarzało mu się zakręcić w okolicach średniej 2,0. Nigdy nie startował w 2 lidze, w obu wyższych miał przeciętne, albo całkiem dobre sezony. Zdecydowanie dobry wybór, nie ma co wybrzydzać w obecnej sytuacji.
Co do Woodwarda, z tego co słyszałem, to w Gdańsku go nie chcą. Jeżeli nie Gdańsk, to myślę że jednak zostanie u nas. Zostało mało zawodników do wyboru, ale też mało klubów będzie jeszcze kogoś kontraktować, bo prawie każdy już pozamykał składy. Dlatego mam nadzieję, że uda nam się ściągnąć któregoś z kangurów, bo nawet nie za bardzo ktoś może o nich walczyć poza nami.
Co do Woodwarda, z tego co słyszałem, to w Gdańsku go nie chcą. Jeżeli nie Gdańsk, to myślę że jednak zostanie u nas. Zostało mało zawodników do wyboru, ale też mało klubów będzie jeszcze kogoś kontraktować, bo prawie każdy już pozamykał składy. Dlatego mam nadzieję, że uda nam się ściągnąć któregoś z kangurów, bo nawet nie za bardzo ktoś może o nich walczyć poza nami.
No to ładnie Sprawka zarabia 7300 netto + samochód służbowy ,telefon za nic nie robienie!!
- Łoptymista
- Trener
Jak to nic.
Udziela wywiadow co drugi dzien i zali sie swiatu na ratusz
Udziela wywiadow co drugi dzien i zali sie swiatu na ratusz
do maxa3 - a ładnie to tak zaglądać komuś do portfela?
co do kontraktów - dzisiaj mamy sie dowiedziec gdzie wyląduje PK - w sensie czy w Ostrowie. Co do reszty klubów- cisza u Witka ale pewnie coś wymyśli - Trojanowski, Szczepaniak, Gustafsson, Dryml, może Jeleniewski. Kwestia o jakikm "olbrzymim wzmocnieniu" piszą w Rawiczu - ale pewnie chodzi o Zorro lub Puzona. Zostaje Skóra i trzech muszkieterów z Rzeszowa - Baran, Miesiąc, Kuciapa.
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2012, o 14:03 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Co do Woodwarda, z tego co słyszałem, to w Gdańsku go nie chcą.
http://sport.wp.pl/kat,104354,title,Chomski-nadal-trenerem-Wybrzeza,wid,15195050,wiadomosc.html
http://www.espeedway.pl/news,klindt_zostaje_we_wroclawiu_dolaczy_batchelor,58779,12.html
Łukaszewski we Wrocku ? oby nie w pakiecie z Jeleniem.
- niespokojny
- Trener
Rabiosa pisze:3.Jeleniewski Johnasson
Kto to jest ten Johnasson? Bo w kazdym Twoim poscie sie pojawia.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych