Żużel w TV
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
Re: Żużel w TV
Haha Chomski nagroda za srebro, dramat
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Rok temu dostał Jacek
Chomski - 29,89%
Ziółkowski 28,9%
Zabrakło niewiele głosów ;)
Ciekawe czy sparodiują jeszcze Leszka Demskiego, że sędzia nie popełnił błędu, ale mógł podjąć inną decyzję.
Ziółkowski 28,9%
Zabrakło niewiele głosów ;)
Ciekawe czy sparodiują jeszcze Leszka Demskiego, że sędzia nie popełnił błędu, ale mógł podjąć inną decyzję.
Rok temu dostał Ziółkowski, bo Eliga się skompromitowała nie nominując Śledzia.
W tym roku najbardziej zasłużył również ten, którego nie nominowali - Maciek Kuciapa
W tym roku najbardziej zasłużył również ten, którego nie nominowali - Maciek Kuciapa
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Zdecydowanie się zgadzam. Maciek jest świetnym fachowcem
Ehh ten Mikkel.. :(
Ehh ten Mikkel.. :(
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Niezły fejczur wyszedł skądś do wielu źródeł, że MM żegna sie z Momotem, któremu dziękuje na gali ze sceny.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Strasznie mi żal , że tegorocznej drużyny już nie ma. Serce boli.
Saeyl pisze:
Dobry wyszedł :) W ogóle ten gość od Demskiego i Golloba top :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Szczerze powiedziawszy to staliśmy jako drużyna na scenie jacyś tacy wypaleni, bez radości. Świetna wypowiedź na końcu Więckowskiego, który wbił szpilę tym szamanom od typowania wyniku w finale ligi.
Sebekmotor pisze:Strasznie mi żal , że tegorocznej drużyny już nie ma. Serce boli.
Ale jest Zmarzlik w nowym sezonie,pojutrze feta z okazji mistrzostwa dla 782 osób.Jest się z czego cieszyć.
- Dragon_Juventino
- Junior
Dało się wyczuć, że tej drużyny już nie ma. W środę się oczy zaświecą...
Jeszcze Jacek i Świderski z Covidem, a Kuba idzie pod nóż. Czyli na pewno ich nie będzie.
Jeszcze Jacek i Świderski z Covidem, a Kuba idzie pod nóż. Czyli na pewno ich nie będzie.

Chłopaki wyszli na scenę jak za karę. Trochę smutno się patrzyło. Na drużynę, której już nie ma. Łezkę uroniłem. Kocham tych chłopaków.
Motor Pany !
Motor Pany !
tej drużyny miało już nie być od 2 miesięcy, a mimo to dźwignęli się po nagonce, po Toruniu i po mocnym knock downie w Gorzowie. Zmiany są nieodłączną częścią sportu i życia w ogóle. Dali nam wielką radość i o tym pamiętajmy ;)
-
Marcin0203
A tymczasem na fb na Speedway Ekstraligi taki komentarz się pojawił (koleś co to wrzucił pochodzi z Ostrowa):

Link dla zainteresowanych: https://www.facebook.com/10669579935997 ... 6MiVYATFl/
Edit: Ehh coś mam problem z wgraniem zdjęcia...

Link dla zainteresowanych: https://www.facebook.com/10669579935997 ... 6MiVYATFl/
Edit: Ehh coś mam problem z wgraniem zdjęcia...
Ostatnio zmieniony 10 października 2022, o 22:43 przez Marcin0203, łącznie zmieniany 1 raz.
Marcin0203 pisze:A tymczasem na fb na Speedway Ekstraligi taki komentarz się pojawił (koleś co to wrzucił pochodzi z Ostrowa):
Nic dziwnego, że jakies brudy wypływają stąd skoro forum jest publiczne ;) Takie screeny już widziałem w paru miejscach z naszego forum.
pytanie za 100 punktów, kto po upadku Woźniaka powiedział do Zmarzlika "Bartek, to jest finał" i usłyszał "No, to dlatego zajmij się tam u siebie"? Kępa, Hampel? :)
papi pisze:pytanie za 100 punktów, kto po upadku Woźniaka powiedział do Zmarzlika "Bartek, to jest finał" i usłyszał "No, to dlatego zajmij się tam u siebie"? Kępa, Hampel? :)
Wydaje mi się ze Kuba
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Chyba Hampel. Wydaje mi się że to był głos Jarka.
Dyskusja była z Hampelem, więc pewnie z nim
To zdaje się Hampel mówił, wcześniej Kępa wparował między nich i zaczął rozdzielać :) zresztą to były zbitki ujęć i wcale nie mam pewności, czy te wydarzenia nastąpiły bezpośrednio po sobie, czy coś tam zostało wycięte :)
No i muszę przyznać, że Maciek Kuciapa znów urósł w oczach po tym filmie. Jak ktoś ma dalej w głowie wizerunek Maćka jako miłego, skromnego i nieśmiałego faceta, to może go już wymazać. Nie piesci się z nikim :)
No i Jarek , który co drugie słowo stosuje przecinek w postaci najpopularniejszego polskiego słowa :)
Powiem, że to będzie naprawdę ciekawa ekipa w parku maszyn po dojściu Zmarzlika.
No i muszę przyznać, że Maciek Kuciapa znów urósł w oczach po tym filmie. Jak ktoś ma dalej w głowie wizerunek Maćka jako miłego, skromnego i nieśmiałego faceta, to może go już wymazać. Nie piesci się z nikim :)
No i Jarek , który co drugie słowo stosuje przecinek w postaci najpopularniejszego polskiego słowa :)
Powiem, że to będzie naprawdę ciekawa ekipa w parku maszyn po dojściu Zmarzlika.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
papi pisze:Zmiany są nieodłączną częścią sportu i życia w ogóle.
Ale to się dzieje bez żadnej wyraźnej przyczyny, jest kompletnie irracjonalne.
Podzielam większość opinii wyrazonych na forum. Również się popłakałem, kiedy Michelsen dostał statuetkę i z niedowierzaniem patrzyłem na rozbitą - nie istniejącą już - drużynę, której w tym sezonie udało się wszystko. Wszystko oprócz ocalenia samej siebie. Co za przedziwny moment.
Najnowszy czarny charakter. Kuchnia dwumeczu finałowego, ale inna od tej, co PGE wcześniej wrzuciła na YT
Kuchnia meczu też chyba trochę pokazuje, że opinie o Maksie, że jest poza drużyną też mocno na wyrost … był z nimi, chciał wcale nie mniej niż inni … nie potrafię pojąć jak po takim sezonie mógł ktoś dopuścić do rozpadu tej ekipy … ja po tych kuchniach .. wcale nie jestem przekonany że Maks taki „be” i chyba nie do końca, że Jarek taki grzeczny i ugodowy.. i wcale nie chodzi o nieparlamentarny język …..
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Co do trenera roku. Chomski moim zdaniem otrzymał zasłużenie... sztuką jest ukręcić z gówna bicz.