Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
Ja nie mówię żeby go brać , daje jedynie przykład że takich zawodników jak Woodward , jest kilku i tak jak on też nie możemy być pewni że są słabsi , jeśli nie jeździli na naszym torze to o nich nic nie wiemy.
Zawsze można podpisać z 5-6 kontraktów warszawskich z takim zawodnikami bo co nam zależy.
Zawsze można podpisać z 5-6 kontraktów warszawskich z takim zawodnikami bo co nam zależy.
Rabiosa pisze:a to że ktoś prześmiewa Kinga , Klindta , BaRkera , Bridgera to mam to w d..... , ot widać jaka jest jego znajomość europejskiego speedwaya.
Nie ma takiego zawodnika Baker. Jest Barker, Barker-zdrój. ZNAFCA EURPEJSKIEGO SPITŁEJA
Woodward, nie dość, że oprócz Anglii jeździ REGULARNIE w Polsce, to jeszcze jarają go długie tory. To jest EUROPEJSKI SPEEDWAY.
Sorry, że Cię notorycznie dissuję ale mam alergie na twoje postulaty.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
truskawa pisze:Rabiosa pisze:a to że ktoś prześmiewa Kinga , Klindta , BaRkera , Bridgera to mam to w d..... , ot widać jaka jest jego znajomość europejskiego speedwaya.
Nie ma takiego zawodnika Baker. Jest Barker, Barker-zdrój. ZNAFCA EURPEJSKIEGO SPITŁEJA![]()
Woodward, nie dość, że oprócz Anglii jeździ REGULARNIE w Polsce, to jeszcze jarają go długie tory. To jest EUROPEJSKI SPEEDWAY.
Sorry, że Cię notorycznie dissuję ale mam alergie na twoje postulaty.
skończ się kompromitować ....
Woodward : 7 spotkań na 16 - regularność ??
Jarają go długie tory : to akurat wada a nie zaleta.
Demokracja to jednak ustrój patologliczny ....
Rabiosa pisze:Ja nie mówię żeby go brać , daje jedynie przykład że takich zawodników jak Woodward , jest kilku i tak jak on też nie możemy być pewni że są słabsi , jeśli nie jeździli na naszym torze to o nich nic nie wiemy.
Juz to przeciez przerabialismy, calkiem niedawno mielismy w skladzie takie europejskie nazwiska jak Complin, Hall, Howe, Lawson, Lahti, Lambert,, a sezon pozniej pzrerobilismy zestaw kontraktow ze sciany wschodniej, Kolodyij, Mielniczuk itd.
Jakies szczegolne wspomnienia?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ale co wy przeżywacie że spadniemy. Na naszym kartoflisku w składzie:
1.Jerzy Mordel
2.Tomasz Piszcz
3.Sebastian Trumiński
4.brak zawodnika
5.Daniel Jeleniewski
6.Marcin Nowak
7.Marcin Bąk
Jesteśmy w stanie pogonić nawet Gdańsk.
1.Jerzy Mordel
2.Tomasz Piszcz
3.Sebastian Trumiński
4.brak zawodnika
5.Daniel Jeleniewski
6.Marcin Nowak
7.Marcin Bąk
Dokładnie skład trzeba zacząć budować począwszy od trenera po zawodnikach, którzy są brani pod uwagę przy ustalaniu składu i bedą nabierząco startować + jeden lub dwoch zmienników i tak samo w kwesti juniorów.
Po co podpisywac warszawskie z jakimiś ogórkami ( chyba, że chodzi o typową przysługę dla zawodnika bo niezdąrzył nigdzie podpisać)
Spokojny zmień pozycje nr 1 bo J. Mordela wiek blokuje co do licencji ;p i zamiast Nowaka proponuje Adriana Ojczenasz!!
Po co podpisywac warszawskie z jakimiś ogórkami ( chyba, że chodzi o typową przysługę dla zawodnika bo niezdąrzył nigdzie podpisać)
Spokojny zmień pozycje nr 1 bo J. Mordela wiek blokuje co do licencji ;p i zamiast Nowaka proponuje Adriana Ojczenasz!!
Extreme pisze:dumbli pisze:Extreme pisze:
Andrzej Lebiediew - już podpisał chyba na Łotwie niestety, a strasznie szkoda, bo rozwija się świetnie i to by był strzał w "10" gdyby go podebrać, zobaczycie jak on już w tym sezonie będzie jeździł, zakład o dobre piwko, że biegowa wyjdzie mu minimum 1,900, jeśli zdrowie dopisze?
Ilja Czałow - wielki talent, zabrał go Ostrów i będzie miał z niego dużo radości, strasznie szkoda, takich talentów wiele nie ma, szczególnie jeżeli nie jest jeszcze dobrze znany i podatny na duże sumki
Andrej Kudrishov jest zawodnikiem wolnym i również gwarantuje na torze sporo walki, do tego dobry kolega Puszkowskiego
Rabiosa pisze:Woodward : 7 spotkań na 16 - regularność ??
Tak
Rabiosa pisze:Jarają go długie tory : to akurat wada a nie zaleta.
Zaleta. Dzięki tym zawodom gość posiadł najszerszy wachlarz ataków ze wszystkich zawodników w historii tworu o nazwie KMŻ Lublin.
Ale ogólnie Rabcia :* lubie cię strasznie, pisz więcej
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
co do waleczności Camerona to nie macie co dyskutować, bo każdy widział jak styl jazdy preferował, chłopak jeżdzi widowiskowo i czesto dzięki jego atakom para Jeleń - Cam wychodziła na 5-1.
- niespokojny
- Trener
No trzeba brac Woodwardow i Kildemandow. Jakby sie dalo to Romka Powaznego i Jelenia. I zakladajac ze w Łodzi wieksza bryndza niz u nas to powinnismy sie utrzymac.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
spokojny pisze:Ale co wy przeżywacie że spadniemy. Na naszym kartoflisku w składzie:
1.Jerzy Mordel
2.Tomasz Piszcz
3.Sebastian Trumiński
4.brak zawodnika
5.Daniel Jeleniewski
6.Marcin Nowak
7.Marcin Bąk
Staszek by wrócił, mówił, że nawet jeszcze gdzieś w garażu posiada kask z czasów jak zdobywał licencję żużlową! Jest kolejny
Tja, dodałbym jeszczę Rafała Chińskiego, dawno nie było jego tematu na naszym forum. Szkoda, że póki co jedyną koncepcją budowania składu na kolejny sezon są ironia i sarkazm kibiców.
a Mariusz Franków zostanie ostatnim Secret Man'em! 
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/32960 ... rza-rawicz
jak tak dalej sprawy pójdą , to nawet rawicz będzie ciężko u nas objechać.
jak tak dalej sprawy pójdą , to nawet rawicz będzie ciężko u nas objechać.
- kmzlublinfan
- Senior
W każdym bądź razie sytuacja u nas jest bardzo nieciekawa jeśli patrzeć na to co się dzieje w innych klubach. Mam nadzieję, że się to szybko zmieni. Jeśli nie to będzie ciężko
.
To wygląda na jakiś sabotaż ze strony Sprawki. Brak negocjacji z zawodnikami, jakieś żale do prezydenta w prasie. Jak się czyta te nazwiska które padają na forum w kontekście wzmocnienia na przyszły sezon to się odechciewa żużla. Apetyty rozbudzone, klimat na żużel jakiego dawno nie było, nowi kibice!!! Miało być tak pięknie, miał być awans,a tu cały trzon KMŻ 2012 już niemal podkupiony. Jeśli prezes umie liczyć to niech sobie wyliczy ile straci jeśli KMŻ będzie walczył o utrzymanie. Szacuję, że na stadion przyjdzie o 2/3 mniej kibiców niż w 2012. Sponsorzy się odwrócą z Bogdanką włącznie. Nie takiego produktu oczekują darczyńcy. To już nie są żarty.
Sprawka co zrobisz za rok jak Bogdanka odejdzie !!!!!! Nikt nie da pieniędzy na klub ,ktory walczy o utrzymanie!!!!!
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2012, o 14:13 przez max3, łącznie zmieniany 1 raz.
Może coś się ruszy, radni przyjeli projekt budżetu na 2013r.
----- FORZA JUVE -----
Witam z Gniezna,
nie ma co panikować tak sobie siedziałem i jeszcze możecie zbudować całkiem ciekawy składzik:
1. A.Dryml - 6,50
2. P.Miesiąc - 6,73 ----------- A.Skórnicki - 6,32 --------------- D.Adamczak - 6,00
3. R.Gafurov - 6,50
4. D.Jeleniewski - 7,43
5. M.Max - 7,64
6. M.Łukaszewski - 3,79
7..................................
KSM: 38,59
Inne ciekawe opcje:
R.Schlein - 6,50
K.Baran - 6,75
A.Skórnicki - 6,32
D.Adamczak - 6,00
nie ma co panikować tak sobie siedziałem i jeszcze możecie zbudować całkiem ciekawy składzik:
1. A.Dryml - 6,50
2. P.Miesiąc - 6,73 ----------- A.Skórnicki - 6,32 --------------- D.Adamczak - 6,00
3. R.Gafurov - 6,50
4. D.Jeleniewski - 7,43
5. M.Max - 7,64
6. M.Łukaszewski - 3,79
7..................................
KSM: 38,59
Inne ciekawe opcje:
R.Schlein - 6,50
K.Baran - 6,75
A.Skórnicki - 6,32
D.Adamczak - 6,00
Stachyra w Gdańsku! Radni mogą tylko zaśpiewać łabędzim głosem! Pozostał Misiek! ale to kwestia czasu.
Zapisy z budżetu na 2013 rok:
Promocja poprzez sport (promocja miasta podczas międzynarodowych i ogólnopolskich
wydarzeń sportowych, w których biorą udział sportowcy reprezentujący Lublin
w dyscyplinach indywidualnych i sportach zespołowych) – 700.000 zł,
wspieranie kultury fizycznej 1.200.000 złz tego:
na dotacje dla podmiotów niezaliczanych do sektora finansów publicznych – 800.000 zł,
stypendia dla zawodników za osiągnięcia sportowe wraz z pochodnymi – 360.000 zł oraz
nagrody za osiągnięcia w sporcie – 40.000 zł.
I najlepsze:
objęcie akcji w spółkach sportowych (Motor Lublin S.A. oraz SPR Lublin
Sportowa Spółka Akcyjna) 2.000.000 zł
Promocja poprzez sport (promocja miasta podczas międzynarodowych i ogólnopolskich
wydarzeń sportowych, w których biorą udział sportowcy reprezentujący Lublin
w dyscyplinach indywidualnych i sportach zespołowych) – 700.000 zł,
wspieranie kultury fizycznej 1.200.000 złz tego:
na dotacje dla podmiotów niezaliczanych do sektora finansów publicznych – 800.000 zł,
stypendia dla zawodników za osiągnięcia sportowe wraz z pochodnymi – 360.000 zł oraz
nagrody za osiągnięcia w sporcie – 40.000 zł.
I najlepsze:
objęcie akcji w spółkach sportowych (Motor Lublin S.A. oraz SPR Lublin
Sportowa Spółka Akcyjna) 2.000.000 zł
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
ale się uśmiałem...Dario i jego śmieszne stowarzyszenie roz...bało lubelski żużel...a grajkowie dostaną niemałą kasiorkę...ech żenada...
Przejrzałem cały budżet w części "Wydatki" i szczerze powiem, że nie przewinęło mi się KMŻ... Mogłem coś przeoczyć bądź nie zauważyć. W poprzednim poście zamieściłem to co "wyłowiłem"...
Ciekawostka: Teatr NN dostał 2.400.000 zł...
Ciekawostka: Teatr NN dostał 2.400.000 zł...
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2012, o 15:18 przez Maxx, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
efeneJGH pisze:ale się uśmiałem...Dario i jego śmieszne stowarzyszenie roz...bało lubelski żużel...a grajkowie dostaną niemałą kasiorkę...ech żenada...
Utworzenie S.A. przez KMZ nie gwarantuje tego, ze miasto od razu stanie sie udzialowcem takiej spolki. Co wiecej Zuk jakis czas temu mowil, ze miastu juz wystarczy tych sportowych S.A. i do nastepnych nie zamierzaja wchodzic. Wiec nie wiem co Cie tak rozbawilo?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:efeneJGH pisze:ale się uśmiałem...Dario i jego śmieszne stowarzyszenie roz...bało lubelski żużel...a grajkowie dostaną niemałą kasiorkę...ech żenada...
Utworzenie S.A. przez KMZ nie gwarantuje tego, ze miasto od razu stanie sie udzialowcem takiej spolki. Co wiecej Zuk jakis czas temu mowil, ze miastu juz wystarczy tych sportowych S.A. i do nastepnych nie zamierzaja wchodzic. Wiec nie wiem co Cie tak rozbawilo?
lubię ten tok myślenia: skoro utworzenie S.A. nie gwarantuje że miasto wejdzie do spółki to po co to robić...
pomyślałeś kiedyś o tym że stworzenie spółki akcyjnej daje na to szansę a jej brak nie daje?