Przełom w medycynie, doczekaliśmy się.
Lee Richardson
Re: Lee
Chyba z powodu tej tragedii wypada pisac tutaj.
Co za dramat... Dzieki za swietna jazde w Lublinie Lee
.
Co za dramat... Dzieki za swietna jazde w Lublinie Lee
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Nie widzialem tego wypadku w TV, ale mowili o nim w wiadomosciach i nie brzmialo to jakby zycie bylo zagrozone... Nie rozumiem co sie stalo
.
Richie Faulkner:
Jestem w szoku. Wypadek nie wyglądał jakoś mega tragicznie... Owszem, Lee wpadł na bande bez dmuchawek, ale mimo wszystko sam wypadek... Ehh... Strasze, wielki smutek [*]
To jechalismy przez ta Serbie:)
Lee na pierwszym okrazeniu na prostej przeciwleglej zahaczyl o kolo bodaj Lindgrena i na duzej predkosci poniewaz bylo to za polowa prostej uderzyl w bande w czesc nieoslonieta dmuchawcem, fakt nie wygladalo to groznie, uderzenie w bande nie wygladalo na tak mocne co uderzenia o tor, mimo wszystko po tym jak zobaczylem ten upadek bylem przekonany ze karetka odwiezie Lee do parkingu i bedzie kontynuuował zawody. Nie zawinil nikt... niestety Lee poniosl najwieksza cene za uprawienie tego sportu
Lekarz zawodów we Wrocku mówił w wywiadzie że dostał info ze szpitala o krwotoku wewnętrznym w klatce piersiowej i że konieczna jest operacja.. której Lee nie przeżył.
W końcówce meczu Sparty pokazywali tego lekarza jak rozmawiał przez telefon i minę miał niewyraźną.
Tragedia. Był świetnym gościem, podczas jazdy w Lbn można z nim było pogadać jak z normalnym chłopakiem a był wtedy u nas gwiazdą i bożyszczem publiczności. Kroił Pedersena i resztę jak chciał. Pożyczał silniki Andersenowi (który później wszedł na wyższą półkę niż Lee).
Richie zawsze mówił że będzie krótko jeździł na żużlu bo nie chce kończyć jak m.in Ermolenko; podejrzewam że przy takiej formie jaką mam to jeszcze z 2 lata by objeździł a potem zasłużona emerytura. Swoje osiągnął i zarobił, to co teraz jechał to już końcówka kariery by była, bez szans na powrót do GP.
Nie widziałem upadku, ale widziałem jak rzucało w ostatnim biegu Lindgrenem, Walasek i Ułamek się obalili jak dzieci.
W końcówce meczu Sparty pokazywali tego lekarza jak rozmawiał przez telefon i minę miał niewyraźną.
Tragedia. Był świetnym gościem, podczas jazdy w Lbn można z nim było pogadać jak z normalnym chłopakiem a był wtedy u nas gwiazdą i bożyszczem publiczności. Kroił Pedersena i resztę jak chciał. Pożyczał silniki Andersenowi (który później wszedł na wyższą półkę niż Lee).
Richie zawsze mówił że będzie krótko jeździł na żużlu bo nie chce kończyć jak m.in Ermolenko; podejrzewam że przy takiej formie jaką mam to jeszcze z 2 lata by objeździł a potem zasłużona emerytura. Swoje osiągnął i zarobił, to co teraz jechał to już końcówka kariery by była, bez szans na powrót do GP.
Nie widziałem upadku, ale widziałem jak rzucało w ostatnim biegu Lindgrenem, Walasek i Ułamek się obalili jak dzieci.
Czasem zapominamy jak niebezpieczny jest to jednak sport... nieraz po upadkach sa rozne komentarze...jak widac zycie uczy pokory...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Upadek był groźny ale nie wyglądało to aż tak tragicznie... Aż nie chce się wierzyć jak się słyszy takie informacje.
Teraz Lee stanie pod taśmą w niebie razem z Robertem Dadosem, Łukaszem Romankiem, Rafałem Kurmańskim, Antoninem Kasperem, Tadeuszem Tkaczykiem i innymi, którzy oddali życie przez swoją pasję.
Dzięki Lee! Spoczywaj w pokoju. W Lublinie na pewno o Tobie nie zapomnimy.
Teraz Lee stanie pod taśmą w niebie razem z Robertem Dadosem, Łukaszem Romankiem, Rafałem Kurmańskim, Antoninem Kasperem, Tadeuszem Tkaczykiem i innymi, którzy oddali życie przez swoją pasję.
Dzięki Lee! Spoczywaj w pokoju. W Lublinie na pewno o Tobie nie zapomnimy.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Re: Lee Richardson
Dziękuję za wszystkie emocje, które przeżyłem na stadionie dzięki Tobie. Dzięki za piękną jazdę, za wszystkie trójki, za walkę do końca.
Jesteś wielki Lee. Nigdy Cię nie zapomnę.
Spoczywaj w pokoju.

Jesteś wielki Lee. Nigdy Cię nie zapomnę.
Spoczywaj w pokoju.