Zapowiada sie ciekawy mecz i jak zawsze dywagacje kibicow na zeslaniu, ktorzy po raz kolejny do ostatniej chwili nie beda wiedzieli czy kupowac tego itvl-a czy nie
Motor Lublin - Orzeł Łódź 15.07.2012 godz. 18:00
Re: Motor Lublin - Orzeł Łódź 15.07.2012 godz. 18:00
Dobra napinka nie jest zla, ale Lublin to nie NY, Londyn czy inny Mumbai
Wystarczy wyjsc z domu i mniej wiecej widac co sie dzieje na niebie
Zapowiada sie ciekawy mecz i jak zawsze dywagacje kibicow na zeslaniu, ktorzy po raz kolejny do ostatniej chwili nie beda wiedzieli czy kupowac tego itvl-a czy nie
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2012, o 13:24 przez sadychor, łącznie zmieniany 1 raz.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Ma ktos potwierdzone info co do kontuzji Camerona ,czy tylko zament siejecie???/
Sprawdzalem portale fora konta na fejsie czy twiterze i slowa nie ma na ten temat????????????
Sprawdzalem portale fora konta na fejsie czy twiterze i slowa nie ma na ten temat????????????
mlody26 tak napisał, a to chyba mówi samo za siebie 
sadychor pisze:Dobra napinka nie jest zla, ale Lublin to nie NY, Londyn czy inny MumbaiWystarczy wyjsc z domu i mniej wiecej widac co sie dzieje na niebie
No przepraszam, ale moje oczy nie sięgają 20 km w przód
Za duzo komputera
A tak powaznie, nie pomyslalem, ze jestes spoza Lublina, sorki.
Obecnie brak chmur typowo deszczowych, ot takie cumulsy czy jak tam to sie zwie. Prognozy sa rozne, takze ciezko cokolwiek wyrokowac, do 18tej jeszcze kawalek czasu.
Obecnie brak chmur typowo deszczowych, ot takie cumulsy czy jak tam to sie zwie. Prognozy sa rozne, takze ciezko cokolwiek wyrokowac, do 18tej jeszcze kawalek czasu.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
No podobnie w Łęcznej
, chciałem sie upewnić czy można bazować na tym co jest u mnie
. W każdym bądź razie dzięki za info.
- Egon
- Zawodowiec
Ooo jak jedziesz samochodem to mnie zawiń po drodze
Nie wiem czego się obawiacie aż tak bardzo..po zdecydowanych wygranych z Grudziądzem i Startem to raczej nas powinni się obawiać, a nie my ich. O koncentrację i mobilizację naszych zawodników jestem spokojny i liczę na powrót starego dobrego Barana jak to napisał Dżejkob
Nie wiem czego się obawiacie aż tak bardzo..po zdecydowanych wygranych z Grudziądzem i Startem to raczej nas powinni się obawiać, a nie my ich. O koncentrację i mobilizację naszych zawodników jestem spokojny i liczę na powrót starego dobrego Barana jak to napisał Dżejkob
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Też mam nadzieje,że dziś Karol będzie Karolem z 2009 za to trzymam kciuki
Davv pisze:mlody26 tak napisał, a to chyba mówi samo za siebie
a może po prostu powiedzieli Baranowi, że jedzie na wypadek gdyby Woodward nie dojechał
Jeśli tak zrobili i fochnął się Korniszon to po takim czymś Karol w ramach protestu podpaliłby motor pod siedzibą klubu albo wystrzelił się w kosmos w poszukiwaniu Łajki 
A tak na serio, to wątpie, żeby drugi raz takie cos zrobili, znając Karola zwłaszcza. Brak Cama jeszcze bardziej zmniejsza i tak marne szanse na bonusa z Łodzią, która tak jak wielu pisało jedzie o życie. Wygrać to wygramy raczej spokojnie, ale bonus bedzie prawie cudem.
A tak na serio, to wątpie, żeby drugi raz takie cos zrobili, znając Karola zwłaszcza. Brak Cama jeszcze bardziej zmniejsza i tak marne szanse na bonusa z Łodzią, która tak jak wielu pisało jedzie o życie. Wygrać to wygramy raczej spokojnie, ale bonus bedzie prawie cudem.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Pierdzilita Hipolita. Gniezno czy Grudziądz nie jechały o życie? Dużo silniejsze kadrowo od Łodzi, a spokojnie oba mecze do przodu. Ofkors nie ma co lekceważyć Orzełów, ale też nie ma co srać po porach.
Jechały i skonczylo się 10 i 12, podobnie bedzie pewnie dzisiaj, ale to nam nie daje bonusa niestety.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Biore na klate z pokorą bana na miesiąc, jak ten mecz przegramy
Bardziej boje sie o bonusa
ps.GeloSMT jak bedzie bonus zawleczesz mnie do domu?
Bardziej boje sie o bonusa
ps.GeloSMT jak bedzie bonus zawleczesz mnie do domu?
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
- niespokojny
- Trener
Ciekawe czy Gomolski pojedzie z nimi. Bo go w Tarnowie w awizowanym nie widac.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Mamy złą informacje dla Was. Cameron Woodward we wczorajszych zawodach na długim torze doznał kontuzji i nie wystąpi w dzisiejszym meczu! Za niego pojedzie najprawdopodobniej Karol Baran! Życzymy Camowi szybkiego powrotu do zdrowia.
Lekka reka powinno byc dzis +14. Bonus praktycznie do niczego nam nie jest potrzebny, bo w czworce i tak juz jestesmy. Zaloby nie bedzie jak go dzis nie zdobedziemy, wiec nie ma co sie modlic o deszcz - jak co niektorzy.
I mam nadzieje, ze nikt nie wyskoczy zaraz z tekstem typu, ze bonus potrzebny, bo o awans jedziemy.
I mam nadzieje, ze nikt nie wyskoczy zaraz z tekstem typu, ze bonus potrzebny, bo o awans jedziemy.
To jak nie jedziemy o awans to po co nam zwycięstwo ?
A jedziemy o awans ?
- tezetomaniak
- Trener
Za wywalczenie awansu bogdanka przelewa nam 400tys zł moim zdaniem warto powalczyć o tak wielka premie.
Oficjalnie nie jedziemy, ale "jak się zdarzy" to weźmiemy byka za rogi 
Tak czy inaczej zawodnicy za punkt dostają tyle co wielu z nas za miesiąc tyrki więc niby czemu mieliby nie walczyć o to by ich zdobyć jak najwięcej? :p
Tak czy inaczej zawodnicy za punkt dostają tyle co wielu z nas za miesiąc tyrki więc niby czemu mieliby nie walczyć o to by ich zdobyć jak najwięcej? :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
A tak z innej beczki mam pytanko ,jak Cam nie jedzie to wychodzi na to ze jedziemy tylko POLSKIM
składem.
Kiedy tak ostatnio było?
Kiedy tak ostatnio było?
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
5 lat temu. Taki pierwszy z brzegu przykład:
24.06.07 Motor - Stal G. 54:36 :p
A tak całkiem ostatnio to 7.10. roku pamiętnego, równie pamiętny wp... w Daugavpils
24.06.07 Motor - Stal G. 54:36 :p
A tak całkiem ostatnio to 7.10. roku pamiętnego, równie pamiętny wp... w Daugavpils
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Na Łotwie nie do końca krajówka bo tam był Franek - a to człowiek z innej planety...
Fuck! to juz pewne ze Cam nie jedzie.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/29809 ... w-lublinie
Oby Misiek, Dawid i Jelen dobrze poprowadzili swoje pary.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/29809 ... w-lublinie
Oby Misiek, Dawid i Jelen dobrze poprowadzili swoje pary.