Kolejarz Rawicz - Motor Lublin 12.06.11r. g. 17.00
Re: Kolejarz Rawicz - Motor Lublin 12.06.11r. g. 17.00
Obstawiam, ze Stead...
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
- Deflektor, k**wa !!!
Mam nadzieje, ze bedzie info przed meczem, bo trzeba ewentualnie zmieniac typ na zawodnika ;f.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- niespokojny
- Trener
Tylko odpuszczenie Woodwarda byloby jakos uzasadnione.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
jak Suchecki zawali mecz to nie wiem co mu zrobie
Ciekawe czy ta zmiana podyktowana jest problemami z gościem czy wysoką formą Pontusa. A może w meczu wystąpi gość i Pontus??? Ciekawe co wykombinowali.
Pontus da radę!
Nie jedzie ktoś z dwójki: Cam, Baran.
Przynajmniej ja bym tak zrobił;)
Nie jedzie ktoś z dwójki: Cam, Baran.
Przynajmniej ja bym tak zrobił;)
Udało mi się dowiedzieć jakim składem jedziemy:
1. Paweł Miesiąc
2. Zbigniew Suchecki
3. Cameron Woodward
4. Karol Baran
5. Tyron Proctor
6. Mateusz Łukaszewski
7. Pontus Aspgren
Może będzie dobrze. W ostatnich dniach sprzętem Łukaszewskiego zajmowali się mechanicy Balińskiego, powinien być szybszy niż ostatnio, a Sucheckim na prośbę Dzikowskiego zajął się Czernicki i mechanicy z Gorzowa. Obaj powinni być dobrze przygotowani.
1. Paweł Miesiąc
2. Zbigniew Suchecki
3. Cameron Woodward
4. Karol Baran
5. Tyron Proctor
6. Mateusz Łukaszewski
7. Pontus Aspgren
Może będzie dobrze. W ostatnich dniach sprzętem Łukaszewskiego zajmowali się mechanicy Balińskiego, powinien być szybszy niż ostatnio, a Sucheckim na prośbę Dzikowskiego zajął się Czernicki i mechanicy z Gorzowa. Obaj powinni być dobrze przygotowani.
- kmzlublinfan
- Senior
No to oby ten skład dał nam zwycięstwo. Powinno byc dobrze w tym meczu. Coś tak czuje. Może trener miał mało czasu, ale przez ten czas zrobił dużo. Facet jest konkretny i wie czego chce. Oby tak dalej.
Myśle, że duży błąd ze Steadem...
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Pieknie. Stead nie jedzie po raz kolejny. Gratulacje...

"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
znowu nie rozumiem - dlaczego jedzie Woodward a nie Stead?
Dlaczego Stead, a nie Woodward? Jeden karabin - obaj to loteria. W momencie jak nie mamy gościa to chyba nie ma innego wyjścia - ktoś z dwójki Stead/Cam musi odpaść...
Trzeba podziękować Sprawce i Wilkowi, że kadrę złożyli z jednym juniorem.
Trzeba podziękować Sprawce i Wilkowi, że kadrę złożyli z jednym juniorem.
Ciekawy jestem efektów prac nad silnikami Sucheckiego i Lukaszewskiego.
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Deflektor, k**wa !!!
- Deflektor, k**wa !!!
Stead ładnie w Anglii śmiga ostatnio, chyba on ma większe szanse na dużą zdobycz od Woodwarda. Takie moje zdanie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Faktycznie dziwna decyzja, Stead wydaje się pewniejszy niż Woodward. Po kontuzji z każdym dniem może być u niego tylko lepiej, nawet w Krośnie w każdym biegu szarpał a para z nim przecież dawała radę. Woodward w każdym momencie może zrobić 0. No ale z drugiej strony w 2 dni trener nie mógł ogarnąć wszystkiego, a że z polskimi juniorami jesteśmy w czarnej d.. to i pole manewru mniejsze. Jeżeli faktycznie zdążył załątwić pomoc przy sprzęcie dla Sucheckiego i łukaszewskiego to i tak zrobił chyba więcej niż Wilk od początku sezonu.
Trzeba wymęczyć te 46pkt, a po niedzieli można zacząć porządny przegląd kadry i sprzętu
Trzeba wymęczyć te 46pkt, a po niedzieli można zacząć porządny przegląd kadry i sprzętu
A ja powiem tak.. Woodward mniej niż 8 punktów nie zdobędzie. W Lublinie z Piłą tor też widział pierwszy raz na oczy, a i jutro nie będzie musiał rywalizować z Pawlickimi. Poza tym rawicki tor też do najdłuższych nie należy, a więc bardzo w porównaniu z Anglią przestawiać się "optycznie" nie będzie musiał. Co oczywiście nie znaczy, że nie wolałbym, żeby jechał Stead.
Żebyś się nie zdziwił jak przywiezie 0,0,-,- Stead jeździ w Anglii całkiem przyzwoicie więc nie rozumiem dlaczego nie jedzie.
- niespokojny
- Trener
Pewnie latwiej zaufac komus kto ma kilkadziesiat meczow za soba w tym sezonie niz, komus kto ma ich kilka. Chociaz tez bym wolal Steada 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
W tym wypadku to jest tylko i wyłącznie gra na dwa uda. Nie ma absolutnie nic co by zdecydowanie przemawiało za jednym lub drugim. Dziko stawia jak widać na Woodwarda, czy słusznie dowiemy się jutro wieczorem.
- kmzlublinfan
- Senior
Tylko przypominam, żeby nie krytykowac pana Dzikowskiego od razu. Miał mało czasu i nie mógł zebrac wszystkich naszych zawodników i zrobic ogląd.
Stead nie mógł pojechać z Piłą z przyczyn niezależnych ani od niego ani od zespołu. Nie jest też tak że Stead jest obrażony. Nie liczył bym również na zdobycze punktowe Steada w Pile bo jego występ tam też stoi pod znakiem zapytania, więc jeśli Simon nie będzie mógł uczestniczyć w tak ważnym meczu to może i słuszne jest objechać Woodwarda. Mam nadzieję że Pontus pokaże chociaż z raz taką akcję jak z ostatniego meczu Maserny

yamahaR1 pisze:Faktycznie dziwna decyzja, Stead wydaje się pewniejszy niż Woodward. Po kontuzji z każdym dniem może być u niego tylko lepiej, nawet w Krośnie w każdym biegu szarpał a para z nim przecież dawała radę. Woodward w każdym momencie może zrobić 0.
Faktycznie dziwna - wszystkie "może" i "wydaję się" wskazują na Steada
Dla mnie 50/50. Obaj na dzień dzisiejszy gwarantują tyle samo.

To co w końcu z tym Steadem? Nie jest obrażony, ma wolne terminy a niejedzie. O co chodzi?
nie załatwili pewnie gościa, dlatego ktoś musiał wypaść. żeby to odsuwanie Steada się się zemściło jak będzie potrzebny... 
"Życie to jazda"
Miejmy nadzieję, że nie będzie deja vu z zeszłego sezonu po meczu z Krosnem 

Sprawka po meczu z Piłą powiedział że po sezonie powie dlaczego nie było Stead'a na meczu także myślę że jakiś konflikt lub coś w tym stylu i według mnie nie zobaczymy go już w tym sezonie w barwach Lublina.