Junior potrzebny od zaraz!!!
fenoMeN pisze:witam , czytam forum od dawna ale ostatnio postanowilem sie w koncu zalogowac...
Pan kyniak znów na linii hehe. mógłbyś chociaz zmienic pewne niuanse techniczne przy pisaniu swoich wypocin bo jestes rozpoznawalny na pierwszy rzut oka
Widze, że zebrało sie tu całkiem niezłe grono expertów (sztuk 2 lub conajwyżej 3). Znawców od zasranych pieluch i gaci (wiem wiem, ja sie nie znam na zużlu bo jak Dudi chodził na mecze to srałem w pieluchy - bez obaw to sie jeszcze odmieni
Ciekawe od kiedy to sie podatki płaci na klub TŻ Lublin
- Łoptymista
- Trener
Gawrzyk pisze:Åoptymista pisze:Gawrzyk pytanie off topic, ale pwoeiodz mi co trzeba zrobić żeby dostać siÄ™ na jutrzejsze walne. No i gdzie odbÄ™dzie siÄ™ ta impreza. Jak sobie czytam te wszystkie wypowiedzi to nachodzi mnie ochota na wizytÄ™.
zostac czlonkiem stowarzyszenia.
wypelnic deklracje, wplacic skladka (100 zł). jesli chcesz jutro byc to dzis musisz wszystko zalatwic.
A tak w kwestii czysto formqalnej to "ludź" z ulicy nie może przyjść i chociażby posłuchać i popatrzeć. Oratorem nie jestem, a żeby chcieć gadać musiałbym się jeszcze bardziej zagotować. Na razie jestem na dobrej rodze. Pewno się mylę, ale wydaje mi się, że TŻ jest stowarzyszeniem jawnym i każdy głupi może dowiedzieć się co się w nim dzieje.
[quote="Ar2rB"]Pan kyniak znów na linii hehe. [quote]
Chyba jednak sie mylisz. Jednakowe IP to zbyt slaby dowód
[quote="Ar2rB"] (wiem wiem, ja sie nie znam na zużlu bo jak Dudi chodził na mecze to srałem w pieluchy - bez obaw to sie jeszcze odmieni [quote]
Czyli jak ty bedziesz chodzil na zuzel to Dudi bedzie sral w pieluchy?

[quote="Ar2rB"] (wiem wiem, ja sie nie znam na zużlu bo jak Dudi chodził na mecze to srałem w pieluchy - bez obaw to sie jeszcze odmieni [quote]
Czyli jak ty bedziesz chodzil na zuzel to Dudi bedzie sral w pieluchy?
-
fenoMeN
podatki na tz placi sie np tak:
-bilety parkingowe
-wynajmowanie powierzchni handlowej od miasta
-tysiace innych sposobow...
W tym sezonie władze Lublina także przekazały już kilkadziesiąt tysięcy złotych klubowi. Co więcej prezydent obiecał ostatnio kolejne pieniądze. Gra idzie o 50 tysięcy zł.
– Strasznie mnie cieszy postawa wÅ‚adz miasta. W tej chwili wyrastajÄ… one na jednego z głównych naszych sponsorów – przyznaje JarosÅ‚aw Siwek, dyrektor TÅ».
dotarlo?
zreszta nie wiem kim jest kiniak i nie zamierzam udowadniac ze nie jestem wielbladem...
-bilety parkingowe
-wynajmowanie powierzchni handlowej od miasta
-tysiace innych sposobow...
W tym sezonie władze Lublina także przekazały już kilkadziesiąt tysięcy złotych klubowi. Co więcej prezydent obiecał ostatnio kolejne pieniądze. Gra idzie o 50 tysięcy zł.
– Strasznie mnie cieszy postawa wÅ‚adz miasta. W tej chwili wyrastajÄ… one na jednego z głównych naszych sponsorów – przyznaje JarosÅ‚aw Siwek, dyrektor TÅ».
dotarlo?
zreszta nie wiem kim jest kiniak i nie zamierzam udowadniac ze nie jestem wielbladem...
go! pisze:Ar2rB pisze:Pan kyniak znów na linii hehe.
Nie chodzi o IP (do tego nie mam przeciez dostepu). Jest pewien szczegół ktory bezbłędnie go zdradza. Zresztą sam przyjrzyj sie na wpisy wszystkich wcieleń kyniaka - myśle, że szybko wpadniesz co to takiego.
go! pisze:Czyli jak ty bedziesz chodzil na zuzel to Dudi bedzie sral w pieluchy?:lol:
Nie do końca - wtedy kiedy bedę mógł siebie uważać za eksperta i będę mógł mówić do tych co bedą mieli tyle lat co ja teraz: "Jak ja chodziłem na zużel to ty jeszcze w gacie srałeś".
A ktoś tu pisal, że nie licznik przy nicku jest wyznacznikiem "znastwa"
Swoją drogą wyjątkowo mnei śmieszą wpisy dysponentów wirtualnych pieniędzy klubowych których nie ma
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
No no ciekawie siÄ™ robi.
Frustracja i brak zimniej krwi u paru osób jest wg mnie zupełnie zrozumiała. W przyszłym roku mamy jeździć Frankowem, Jeleniewskim, Trumińskim i od xxxx lat niestrudzonym Mordelem. Ręcę opadają. Poza Frankowem te nazwiska kojarzą sie przede wszystkim z LKŻ-ową mizerią do potęgi n-tej oraz kompletnym brakiem profesjonalizmu. Dodać to tego trzeba również problemy z piciem(Mordel), handlowanie(Franków), antywychowawczą osobowość(Trumiński) czy 5 letnia bezskuteczna nauka jazdy na wirażu (Jeleniewski). I TYM LUDZIOM POWIERZYMY NASZ LOS W SEZONIE 2005. Pięknie aż pała mięknie
Z juniorami najgorzej nie bedzie, aczkolwiek kto zagwarantuje iż Dawid przejeździ cały sezon bez kontuzji? No ja sobie wacka na plasterki pociąć za to nie dam. nasza nadzieja to Kacper i jak już mówiłem - nie minie połowa sezonu a Kacper będzie woził Dawida jak sie patrzy.
Dodać to tego trzeba wymiane Karlssona na Jensena i chyba każdy zrozumie, że ludzie są z tego obrotu spraw niezadowoleni. A mają prawo wymagać...... I tutaj kompletnie niedorzeczne są teksty w stylu: "wpłać stówe i rządz". BZDURA. Gdyby był realny przekręt pod tytułem "100 zł i rządzisz klubem" to z samych tych składek byłaby kasa na porządnego seniora
A i dodam jeszcze dla jasności. Ja na zebraniu nie będę
.
Gdy pojawiły się pierwsze myśli o nowym transferach to przysła mi głowy jedna myśli - Robert Kościecha. Ale skoro obecnie na rynku deficyt zawodników a o niego bije się głównie eliga to my niestety odpadamy. Rozumiem to w 100%. I tutaj również ukłony dla GKSŻ za utrzymanie limitu stranierii do jednego w meczu. A gdyby było ich dwóch to wtedy wszystkie obecne polskie skarbonki bez kontraktu popuściłyby w gacie i sytuacja na rynku byłaby normalna.
Uważam, że najlepsze dla nas rozwiązanie to zatrudnianie PRZECIĘTNIAKÓW, którzy mają ambitne podejście do żużla niż cztery wymienione na samym wstępie ofiary losu. Wola walki i ambicja potrafią czasem zdziałać cuda.
Za takiego zawodnika uważam np Stojanowskiego. Byłoby rewelacyjnie, gdyby któryś z obecnych asów wyleciał na zbity pyst na rzecz Stojana.
A propo tego czekania z transferami. Prawie zawsze pod koniec okresu transferowego zostaja zawodnicy, którym nie powiodły się żadne negocjacje. I wtedy mając przed oczami widmo karencji godzą sie na niższe stawki. Czy właśnie tą drogą idziemy?
Po częsci jest ona dobra, ale niestety bardzo ryzykowna. Bo przecież mogą nam sprzątnąć rynek i dupa zbita.
Ps2. Jeszcze takie pytania na które oczekuję rzeczowej informacji:
- czy klub kontaktował sie ze Stojanowskim?
- jeśli tak to jakie stawia warunki? Nie chce znać liczb, ale porównania z innymi zawodnikami.
Pozdr.
Frustracja i brak zimniej krwi u paru osób jest wg mnie zupełnie zrozumiała. W przyszłym roku mamy jeździć Frankowem, Jeleniewskim, Trumińskim i od xxxx lat niestrudzonym Mordelem. Ręcę opadają. Poza Frankowem te nazwiska kojarzą sie przede wszystkim z LKŻ-ową mizerią do potęgi n-tej oraz kompletnym brakiem profesjonalizmu. Dodać to tego trzeba również problemy z piciem(Mordel), handlowanie(Franków), antywychowawczą osobowość(Trumiński) czy 5 letnia bezskuteczna nauka jazdy na wirażu (Jeleniewski). I TYM LUDZIOM POWIERZYMY NASZ LOS W SEZONIE 2005. Pięknie aż pała mięknie
Z juniorami najgorzej nie bedzie, aczkolwiek kto zagwarantuje iż Dawid przejeździ cały sezon bez kontuzji? No ja sobie wacka na plasterki pociąć za to nie dam. nasza nadzieja to Kacper i jak już mówiłem - nie minie połowa sezonu a Kacper będzie woził Dawida jak sie patrzy.
Dodać to tego trzeba wymiane Karlssona na Jensena i chyba każdy zrozumie, że ludzie są z tego obrotu spraw niezadowoleni. A mają prawo wymagać...... I tutaj kompletnie niedorzeczne są teksty w stylu: "wpłać stówe i rządz". BZDURA. Gdyby był realny przekręt pod tytułem "100 zł i rządzisz klubem" to z samych tych składek byłaby kasa na porządnego seniora
A i dodam jeszcze dla jasności. Ja na zebraniu nie będę
Gdy pojawiły się pierwsze myśli o nowym transferach to przysła mi głowy jedna myśli - Robert Kościecha. Ale skoro obecnie na rynku deficyt zawodników a o niego bije się głównie eliga to my niestety odpadamy. Rozumiem to w 100%. I tutaj również ukłony dla GKSŻ za utrzymanie limitu stranierii do jednego w meczu. A gdyby było ich dwóch to wtedy wszystkie obecne polskie skarbonki bez kontraktu popuściłyby w gacie i sytuacja na rynku byłaby normalna.
Uważam, że najlepsze dla nas rozwiązanie to zatrudnianie PRZECIĘTNIAKÓW, którzy mają ambitne podejście do żużla niż cztery wymienione na samym wstępie ofiary losu. Wola walki i ambicja potrafią czasem zdziałać cuda.
Za takiego zawodnika uważam np Stojanowskiego. Byłoby rewelacyjnie, gdyby któryś z obecnych asów wyleciał na zbity pyst na rzecz Stojana.
A propo tego czekania z transferami. Prawie zawsze pod koniec okresu transferowego zostaja zawodnicy, którym nie powiodły się żadne negocjacje. I wtedy mając przed oczami widmo karencji godzą sie na niższe stawki. Czy właśnie tą drogą idziemy?
Po częsci jest ona dobra, ale niestety bardzo ryzykowna. Bo przecież mogą nam sprzątnąć rynek i dupa zbita.
Ps2. Jeszcze takie pytania na które oczekuję rzeczowej informacji:
- czy klub kontaktował sie ze Stojanowskim?
- jeśli tak to jakie stawia warunki? Nie chce znać liczb, ale porównania z innymi zawodnikami.
Pozdr.
Lublin_Fan pisze:No no ciekawie siÄ™ robi.
Frustracja i brak zimniej krwi u paru osób jest wg mnie zupełnie zrozumiała. W przyszłym roku mamy jeździć Frankowem, Jeleniewskim, Trumińskim i od xxxx lat niestrudzonym Mordelem. Ręcę opadają. Poza Frankowem te nazwiska kojarzą sie przede wszystkim z LKŻ-ową mizerią do potęgi n-tej oraz kompletnym brakiem profesjonalizmu. Dodać to tego trzeba również problemy z piciem(Mordel), handlowanie(Franków), antywychowawczą osobowość(Trumiński) czy 5 letnia bezskuteczna nauka jazdy na wirażu (Jeleniewski). I TYM LUDZIOM POWIERZYMY NASZ LOS W SEZONIE 2005. Pięknie aż pała mięknie![]()
Do tego składu brakuje nam jeszcze powrotu z Ostrowa Marka Latosiego, w końcu oni nam sprzątneli Karlika to chociaż niech z powrotem dadzą nam swoją gwiazdę,był u nas jak Motor spadał to i teraz się przyda
I z tegoż samego Ostrowa jeszcze MArek Garsztka do wyjęcia. A w Bydgoszczy trza odnależć Piotrka Pietscha i Maćka Głoda i może uda się ponownie spaśćmikas pisze:Do tego składu brakuje nam jeszcze powrotu z Ostrowa Marka Latosiego, w końcu oni nam sprzątneli Karlika to chociaż niech z powrotem dadzą nam swoją gwiazdę,był u nas jak Motor spadał to i teraz się przyda
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:I z tegoż samego Ostrowa jeszcze MArek Garsztka do wyjęcia. A w Bydgoszczy trza odnależć Piotrka Pietscha i Maćka Głoda i może uda się ponownie spaść![]()
Myśl realnie
Dudi pisze:Czas najwyższy byś odpoczął od wpisów, bo w bezsensownych wypowiedziach nadal brylujesz, ba, jesteś mistrzem!
No i ta Twoja bystrość...nie kompromituj się dalej , bo jestes coraz bardziej zabawny! Bez odbioru!
Mam nadzieje, że tym razem to naprawde będzie Twe "bez odbioru"
- Łoptymista
- Trener
Ar2rB pisze:Dudi pisze:A czy ktoś gawrzykowy szczurze prosił cię o głos? Idź się wysmarkać!
Wyprodukuj sobie dziadku jakiś nowy profil, bo coś się skurczyła lista osób do dyskusji.
Ps. Ide sie wysmarkać.
Panowie/ Panie?
Nie zaniżajmy i tak już nadwątlonego poziomu tego forum walką na smarki.
Szkoda miejsca na serwerze i naszych oczu do czytania. Wiem, że nie powinienm was pouczać, bo mam feler
PS Czy osoby z ulicy mają dostęop na zebranie. Pytałem wcześniej ale jakoś umnknęła mi odpowiedż.
Lublin_Fan pisze:Ps2. Jeszcze takie pytania na które oczekuję rzeczowej informacji:
-Pozdr.
Ponieważ rzeczowe informacje wpływaja czasami na niektórych jak płachta na byka to lepiej ich nie podawać.
Kto powiedział, że nie ma negocjacji z zawodnikami??? I o ile doprowadzanie do szewskiej pasji Dudiego sprawia mi wielką i nieprzebraną radość o tyle gadanie z cynicznymi cwaniakami jest wyjątkowo wkurzające.
Wiadomość ostatnia z rzędu złych. Uzgodniono warunki z Jelonkiem. Bardzo restrykcyjne i motywacyjne. Bedzie sie musiał nieźle napocić.
Podpisuje w przyszłym tygodniu.
Żegnam
P.S. Osoby z ulicy nie mają wstępu. Ale dane finansowe bedą udostepnione.
Przyjść może każdy i każdy może wygłosić swoje zdanie, pod warunkiem, że będzie po myśli...wiadomo.Ale Ty zacny Loptymisto nie Jestes byle kim z ulicy. Pozdrawiam Cię i cieszy mnie Twoja obecność w światku żużlowym. Ja będę rozstawał się z Forum, wpadłem troche namieszałem, trochę naubliżałem i wypadam. Ale będzie radość 
- Łoptymista
- Trener
harry pisze:Lublin_Fan pisze:Ps2. Jeszcze takie pytania na które oczekuję rzeczowej informacji:
-Pozdr.
Ponieważ rzeczowe informacje wpływaja czasami na niektórych jak płachta na byka to lepiej ich nie podawać.
Kto powiedział, że nie ma negocjacji z zawodnikami??? I o ile doprowadzanie do szewskiej pasji Dudiego sprawia mi wielką i nieprzebraną radość o tyle gadanie z cynicznymi cwaniakami jest wyjątkowo wkurzające.
Wiadomość ostatnia z rzędu złych. Uzgodniono warunki z Jelonkiem. Bardzo restrykcyjne i motywacyjne. Bedzie sie musiał nieźle napocić.
Podpisuje w przyszłym tygodniu.
Żegnam
P.S. Osoby z ulicy nie mają wstępu. Ale dane finansowe bedą udostepnione.
Ad. PS. Czemu osoby z ulicy nie mają wstępu. Przecież towarzystwo jako takie prowadzi działalność jawną?
Ad. Jelonek. Cieszę się, że udało się z nim dogadać kontrakt korzystny dla klubu a później zawodnika. Życzę sobie i innym równie owocnych negocjacji w przypadku innych zawodników. Jeśli to jest zła to jakie są dobre wiadomości.
Ad. Cyniczne cwaniaki. Kto cie tak irytuje? A nie sądzisz, że sam dla niektótych stałeś się cynicznym cwaniakiem?
Ad. Fakty. Szewska pasja bardzo ożywia pożycie na tym forum. Lepiej wkurzać się/ cieszyć się z powodu konkretów niż gadać o smarkaniu i robieniu w pieluchę.
No nie dają się rozstać w spokoju! Harry, z całym szacunkiem ale od tych, jak nazywasz cynicznych cwaniaków, wiele Byś się nauczył. Przeraża Cię fakt, że moją wię kszą wiedzę i lepiej kombinują.
No i ... kurcze czepiaja się, wytykają błedy...Zakładam, że o tych samych cwaniakach myślimy.
No i ... kurcze czepiaja się, wytykają błedy...Zakładam, że o tych samych cwaniakach myślimy.