Żużel w TV
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Re: Żużel w TV
Masz swoje zdanie ,ja i koledzy inne, ale w mojej opinii to był ostry faul Kasprzaka.
No ja ale przede wszystkim sędzia oraz uczestnik zdarzenia mają inne zdanie.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2022, o 11:08 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
To jeszcze Gelu wrzuć wypowiedź Woryny dla kontrastu i sprawiedliwości jeśli i tak widzisz wszystko zero jedynkowo jak zwykle.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Napisałem że każdy grabi pod siebie. A Woryna trochę krócej jeździ na żużlu i swoje na sumieniu ma. Dlatego cytowanie go nie ma sensu. Powinien zamknąć gaz i nie byłoby tematu.
No tak. To jest ten plularizm ala Gelo. Dziękuję. Woryna jesteś za młody i guwno się znasz nawet nie masz co przedstawiać swojego obrazu sytuacji.
Gówno
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Jasne Kasprzak jeździ dłużej, ale właśnie w tej sytuacji pokazał jaki aktualnie prezentuje poziom. Woryna mógłby zamknąć gaz, ale żeby tak się stało Cysio powinien mu zamknąć drogę pod banda jeszcze w momencie gdy Kacper był całym motocyklem z tyłu. Woryna widział dla siebie miejsce i poszedl na calego. Kasprzak już czuł, że Woryna go minie i zrobił to co zrobił.
No właśnie. Żaden przepis nie mówi jak można blokować a jak nie. Oraz kiedy blokować - czy cały motocykl z przodu czy pół koła. Woryna zobaczył miejsce tam gdzie miejsca nie było. Dlatego został wykluczony.
Gelo pisze:W zeszłym roku na Motoarenie tak samo z naszymi trzy razy pojechał Miedziński.
1. bieg 1 - Miedziak przegrywa start, ścina do wewnętrznej bez kontaktu z nikim i upada na 2 łuku. Pudło
2. bieg 5 - na drugim okrążeniu rzeczywiście zamknął bramę MM, choć był już z przodu, ale powiedzmy 1/3
3. bieg 10 - przegrał start, Wiktora wyprzedził po szerokiej na 4 okrążeniu. Pudło
4. bieg 12 - Wiktor dał się wyprzedzić "po swojemu", pojechał środkiem toru i wpuścił pod rękę, nawet nie byli blisko siebie. Pudło
5. bieg 15 - został na starcie. Pudło. Swoją drogą, ten bieg można oglądać w nieskończoność :)
Że Ci się chciało. Podziwiam
po raz kolejny wskazujesz absurdalne i zmyślone historie żeby potwierdzić swoją rację. Miałem nagrane, zajęło mi to 15-20 minut
Ostatnio zmieniony 22 maja 2022, o 11:36 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ostatnio ktoś pisał chyba Koerber na sf, że dobrym pomysłem mógłby być żużlowy VAR. Łaczy się sędzia z innymi sędziami z niższych lig i wymieniają się spostrzeżeniami. Tych kontrowersji byłoby mniej.
Zobaczymy co o tej sytuacji powie Demski w Magazynie
Zobaczymy co o tej sytuacji powie Demski w Magazynie
Sebekmotor pisze: Woryna mógłby zamknąć gaz, ale żeby tak się stało Cysio powinien mu zamknąć drogę pod banda jeszcze w momencie gdy Kacper był całym motocyklem z tyłu.
Dokładnie!!!
To jest całe sedno tej sytuacji. A, że zaczął wjeżdżać w Worynę, gdy ten był już obok niego to było to zwykle staranowanie przeciwnika.
Trudno Gelu, żeby Kasprzak twierdził w wywiadach, że jest winny wypadku innego zawodnika
papi pisze:po raz kolejny wskazujesz absurdalne i zmyślone historie żeby potwierdzić swoją rację. Miałem nagrane, zajęło mi to 15-20 minut
A Ty poświęciłeś 15 minut swojego cennego życia żeby udowodnić głupotę innemu członkowi forum zuzlowego. Serio podziwiam. Mikas - doskonale rozumiem, że każdy będzie gadał w swoją stronę. To może inaczej. Gdybym ja siedział na wieżyczce też wykluczyłbym Worynę.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2022, o 11:41 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Przynajmniej przyznajesz się do swojej głupoty. Jest progres -:)
Perez pisze:Przynajmniej sie przyznajesz do swojej głupoty. Jest progres -:)
Wbrew powszechnej opinii nie mam z tym problemu żeby się przyznać do błędu. Błądzić jest rzeczą ludzką. Sędziowie też nie są nieomylni.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Szczególnie Ci żużlowi. To jest naprawdę ciężki chleb.
Sebekmotor pisze:Szczególnie Ci żużlowi. To jest naprawdę ciężki chleb.
Piotrka akurat znam. Bardzo fajny i inteligentny facet. Można z nim podyskutować na temat każdej sytuacji torowej i nie odczuwa się, że ma patent na wiedzę i nieomylność.
Wszystko zależy od interpretacji i tego co im Leszek pakuje do głowy na "naukach". Kasprzak był z przodu i sędzia pewnie dlatego wykluczył Woryne. A że są kibice którzy widzą to inaczej jak np. Ja to zawsze tak było jest i będzie. Największe że nie ważyło to na wyniku.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2022, o 12:04 przez Perez, łącznie zmieniany 2 razy.
Paradoks polega na tym, że guru dla sędziów jest gość który jak żaden inny sam sobie zaprzecza, jest niekonsekwentny i zmienia zdanie jak mu pasuje w danym momencie. Woryna wpychał się tam gdzie nie było miejsca to raz. Jest niepisana zasada (podkreślana np. przez Golloba), że to wyprzedzający ponosi odpowiedzialnosc za bezpieczeństwo manerwu wyprzedzania. To dwa. Demski - sędzia mógł wykluczyć zawodnika w kasku żółtym ale błędu nie popełnił.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Bo to jak sam napisałeś zasada niepisana :))) więc Leszek ma rację :)
Pora obiadowa i czas na Zielona Góra - Polonia Bydgoszcz.
Mam nadzieję na emocje dziś przed TV. Czy stać Bydgoszcz na wygraną w ZG? Mam nadzieję :-)
Mam nadzieję na emocje dziś przed TV. Czy stać Bydgoszcz na wygraną w ZG? Mam nadzieję :-)
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Bydzia w Elidze to fajna perspektywa, dobry tor i zapewne ciekawe zawody ale w naszym interesie (mogę się mylić) jest chyba jednak awans kogoś innego :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
ostatnio ktoś narzekał na "ten Lublin". To teraz poleciało "tego Przyjemskiego" i "ten Ragus". Taka to kultura "tych" komentatorów
Bydzia w Elidze to brak Przyjemskiego w Motorze.blajar pisze:Bydzia w Elidze to fajna perspektywa, dobry tor i zapewne ciekawe zawody ale w naszym interesie (mogę się mylić) jest chyba jednak awans kogoś innego :)