Żużel w TV
Re: Żużel w TV
mieli remis w kieszeni dramat
Flagg pisze:Ależ koncertowo Przedpełski położył mecz Apatorowi
A ostatnio z tego co mi się wydaje to Przedpełski miał patent na Bartusia.
Trudno. Torun będzie nagrzany aby z nami wygrać.
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2022, o 21:17 przez Perez, łącznie zmieniany 1 raz.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Fajny mecz, Toruń pokazał, że jest mocny.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
A ta noga Woźniaka to co tam robiła? Wszystko w porządku było według sędziego?
wszystko cacy, jakby się położył Paweł to na pewno udałoby się to jakoś wytłumaczyć.
PS. podrzucanie po ostatnim biegu, sztuczne ognie, to już mają mistrza, koniec sezonu?? :D
PS. podrzucanie po ostatnim biegu, sztuczne ognie, to już mają mistrza, koniec sezonu?? :D
Ten pokaz fajerwerków niczym po mistrzostwie Polski to z okazji zwycięstwa czy coś tam innego świętują?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
fajerwerki były pewnie gotowe na mecz z nami ale ups, wynik odbiegł od oczekiwanego...
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
No jak to co, zwycięstwo nad For Nejcze Soluszyn ;))
Słuchanie Golloba autentycznie sprawia ból. Niech go zdejmą z tej anteny zanim stanie się totalnym pośmiewiskiem dla młodych kibiców, którzy nie widzieli go na torze...
Już kiedyś pisałem, że Tomek mógłby poopowiadać o sprzęcie, jak to się łączy, co i na co ma wpływ, jak dane ustawienie ma się do geometrii toru czy twardości nawierzchni. Tymczasem telewizja niestety robi z niego idiotę :(
Toruń niby mocny, ale w kluczowych biegach nie podołali. Jack i Przedpełski jacyś niepewni. Każdy ich senior jest w zasięgu Mikkela, Maksa i Domina zarówno w Lublinie, jak i na MotoArenie. Jeśli pojedziemy w pełnym składzie i ograniczymy ich juniorów do 1 punktu (Hampel nie może się wygłupić) to otworzy się szansa na zwycięstwo. Bez Dominika nie damy rady.
Już kiedyś pisałem, że Tomek mógłby poopowiadać o sprzęcie, jak to się łączy, co i na co ma wpływ, jak dane ustawienie ma się do geometrii toru czy twardości nawierzchni. Tymczasem telewizja niestety robi z niego idiotę :(
Toruń niby mocny, ale w kluczowych biegach nie podołali. Jack i Przedpełski jacyś niepewni. Każdy ich senior jest w zasięgu Mikkela, Maksa i Domina zarówno w Lublinie, jak i na MotoArenie. Jeśli pojedziemy w pełnym składzie i ograniczymy ich juniorów do 1 punktu (Hampel nie może się wygłupić) to otworzy się szansa na zwycięstwo. Bez Dominika nie damy rady.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Jeszcze jedno. Autentycznie dziwię się C+, że akceptuja te wygłupy gości z wieżyczki. Ja ja bym płacił taki słony hajs i widział, że pewnie z 50% jak nie więcej aktywności w SM na temat mojego flagowego produktu, to krytyka i naśmiewanie sie, to bym sie lekko wk***ł i domagał się konkretnych reakcji od włodarzy. No ale może to ja jestem dziwny.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Z każdym meczem i wypowiedzią lubię Woźniaka coraz mniej.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
śmigam na żużel, od ponad 20 lat, przyjeżdżał RKM Rybnik, Włókniarz Malma Częstochowa, był dreszczyk, głośno, zapach metanolu, można było wejść po meczu do parku maszyn, 0-0 w meczu z Wandą. Teraz mamy gówniane sędziowanie, mikroruchy, cuda wianki z sędziowaniem, przytkane tłumiki i pewnie trylion innych dziwnych rzeczy łącznie ze "stołowymi" torami. Takie gówno w złotym papierku. Wolałem gówno bez papierka, w czystej żużlowej postaci...
Znamienna rzecz w magazynie.
Siedzi dwóch byłych zawodników i dwóch gości, którzy nie siedzieli na motocyklu żużlowym. Zawodnicy mówią jedno, ci goście mówią drugie. Szef sędziów podziela zdanie tych gości i standardowo już duka coś naokoło zamiast odpowiedzieć na proste pytanie. Dopóki jakiś konkretny facet nie zmieni tej galarety Demskiego na stanowisku, nie ma żadnych szans na ujednolicenie i polepszenie jakości sędziowania.
Siedzi dwóch byłych zawodników i dwóch gości, którzy nie siedzieli na motocyklu żużlowym. Zawodnicy mówią jedno, ci goście mówią drugie. Szef sędziów podziela zdanie tych gości i standardowo już duka coś naokoło zamiast odpowiedzieć na proste pytanie. Dopóki jakiś konkretny facet nie zmieni tej galarety Demskiego na stanowisku, nie ma żadnych szans na ujednolicenie i polepszenie jakości sędziowania.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Faul Vaculika oczywisty i z premedytacją. To był ruch kolesia, który panuje nad maszyną, a nie jakiś uślizg tylnego koła.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Ramian1 pisze:zapach metanolu
Nie ma takiego zapachu.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
a ataku Woźniaka to nie mają zamiaru oceniać? Banda błaznów
Słuchajać dzisiaj Demskiego jedna rzecz rzuca się w oczy. On coś tam mówi, że sedzia zastosował ten punkt regulaminu, a nie inny. Potem w trakcie dyskusji mówią o interpretacji. I tu jest clue. Zapisy regulaminu powinny determinować decyzję sedziego, a tymczasem intepretacje regulaminu dostosowujemy do decyzji sędziego...
ale Demski nie brał w tym udziału.
Jabol świetne pytanie do Demskiego, gdzie leży granica w jechaniu meczu w deszczu? Jakby ktoś miał jaja to powiedziałby, że po ósmym biegu żeby można było zaliczyć zawody i nie szukać wolnego miejsca w programie
Jabol świetne pytanie do Demskiego, gdzie leży granica w jechaniu meczu w deszczu? Jakby ktoś miał jaja to powiedziałby, że po ósmym biegu żeby można było zaliczyć zawody i nie szukać wolnego miejsca w programie
- niespokojny
- Trener
Ci wszyscy sędziowie to się do tarcia chrzanu nadają. Nagminne wypaczanie wyników w tym sezonie bo większość meczów na styku. W zeszłym Słupski nawet spuścił Falubaz, przez co płakać nie będę ale chciałoby się, żeby decydował sport a nie interpretacja w zależności od kierunku wiatru gościa z wieżyczki.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
kdsz pisze:Ramian1 pisze:zapach metanolu
Nie ma takiego zapachu.
ok, zapach spalin z silników motocykli żużlowych, lepiej? to skrót myślowy, używany przez wielu, jak ktoś wie co to za zapach krzywdy nikomu nie robi :D
Canal od zawsze dawał swój komentarz do skrótów piątkowych meczy? Nie mogą korzystać z komentarza Eleven? Trochę się to sztuczne wydaje, takie dodawane emocje w komentarzu, gdy już znasz wynik biegu.
Kargolo pisze:Znamienna rzecz w magazynie.
Amen.