Żużel w TV
Re: Żużel w TV
w ogóle co się dzieje z sędziowaniem w tym roku to jest czarna magia
Z całym szacunkiem, ale Vaculik był ewidentnie do wykluczenia...
dla kogo szacunek?? dla speca Golloba czy sędziego?? obaj żyją w innym świecie ;)
" zgadzam się z Krzysiem, że Vaculik więcej nabroił, ale dla dobra widowiska powtórka w czterech jest dobra". - zabierzecie tego człowieka z budki komentatorskie.
A decyzja sędziego oczywiście chora. Ale to już się idzie przyzwyczaić
A decyzja sędziego oczywiście chora. Ale to już się idzie przyzwyczaić
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Dziś najlepsza żużlowa liga swiata ma gorszy dzień.
z każdym meczem od pierwszej kolejki w tym roku ma coraz gorszy...
oczywiście, bez znaczenia jest fakt, że obaj Panowie są/byli mocno związani z Gorzowem
Mam wrażenie, że sędziowie nie dźwigają presji tego typu meczów. Stali zagląda w oczy widmo trzeciej porażki w sezonie a przecież nie uchodzi żeby tak to wyglądało. Mam przeczucie graniczące z pewnością (acz nieweryfikowalne) że gdyby to Holder tak Vacula wiózł, albo nie daj Boże Zmarzlika to decyzja byłaby zgoła inna.Perez pisze:Sędziowie to mam wrażenie że boją się wykluczać zawodników Stali. Nietykalni po raz kolejny.
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2022, o 20:38 przez Hayden, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor mocny
Nie możemy się do takich szopek sędziów przyzwyczajać bo takie decyzje mogą wypaczać wyniki całych meczów. Coś za dużo tych baboli jak na początek sezonu.
jak 5 sędziów na krzyż sędziuje w całym sezonie to nie ma za bardzo z kogo wybierać i taki jest efekt
Hayden. Mam takie same wrażenie. Odwrotnie to Holder na bank byłby wykluczony. Spółdzielnia ma się dobrze :D brakowało mi teorii spiskowych ale coś w tym wszystkim jest. Widać to od początku tego sezonu. Polscy sędziowie to... xD
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
"jeśli nie popełnisz błędu wygrasz, jeśli popełnisz, przegrasz" T. Gollob :D
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2022, o 20:47 przez Ramian1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Prostozautu
Perez pisze:Hayden. Mam takie same wrażenie. Odwrotnie to Holder na bank byłby wykluczony. Spółdzielnia ma się dobrze :D brakowało mi teorii spiskowych ale coś w tym wszystkim jest. Widać to od początku tego sezonu. Polscy sędziowie to... xD
Może trzeba ściągnąć kogoś z zagranicy
W końcu najbogatsza liga świata
Prosto z autu - to amatorska strona o tematyce spoortowej
Gorzej raczej by nie było. Co mecz to wielbłąd.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Lambo klasa dziś. Kapitalna jazda. Natomiast "Sprawiedliwość Tomasza Golloba" jak to słusznie ujął Krzyś Cegielski, mimo wielkiego szacunku dla Mistrza z rzeczywistą sprawiedliwością raczej mija się na wyjściu z pierwszego łuku...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Ramian1 pisze:"jeśli nie popełnisz błędu wygrasz, jeśli popełnisz, przegrasz" T. Gollob :D
- Co takiego zrobił Thomsen?
- Thomasen jechał...szybko, Bartek najszybciej
Fachowa analiza polskiej legendy odnosnie 13 biegu...
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ramian1 pisze:jak 5 sędziów na krzyż sędziuje w całym sezonie to nie ma za bardzo z kogo wybierać i taki jest efekt
Jak kretyna mają za swojego szefa to podejmują takie decyzje żeby nie wypaść z karuzeli.
otóż to, nic dodać nic ująć Panowie :)
Słuchanie Golloba to masochizm. Już wolę ruski stream
https://m.vk.com/shestakovspeedway. Komentarze ze jestem ruska onucą za 3,2,1...
https://m.vk.com/shestakovspeedway. Komentarze ze jestem ruska onucą za 3,2,1...
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
mema pisze:Ramian1 pisze:jak 5 sędziów na krzyż sędziuje w całym sezonie to nie ma za bardzo z kogo wybierać i taki jest efekt
Jak kretyna mają za swojego szefa to podejmują takie decyzje żeby nie wypaść z karuzeli.
Ale przecież potem ten sam szef jedzie po ich decyzjach w magazynie...
Zresztą ludzie, my tu nie mówimy o sytuacjach typu Pedersen/Miedziński, gdzie rzeczywiście było ile głów tyle opinii, a o sytuacjach wręcz zero-jedynkowych, gdzie kazdy, poza kibicami druzyny "uprzywilejowanej", potrafi podjąc właściwą decyzję po obejrzeniu 1-2 powtórek.
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2022, o 21:04 przez Flagg, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewnie jakbyśmy na kolejkę dopuścili do sędziowania tych Ackroydów, Gardellów i innych parodystów z SGP to szybko zatęsknilibyśmy za naszymi Meyzami i Lisami :DProstozautu pisze:Może trzeba ściągnąć kogoś z zagranicy
W końcu najbogatsza liga świata
Motor mocny
po rusku też mówili, że Vaculik nie zawinił?? ;)
Ależ koncertowo Przedpełski położył mecz Apatorowi
no, dramat, otworzyli Wożniakowi krawężnik koncertowo. Ale sędzia pomógł i komentarz mistrza ;)