Treningi
Re: Treningi
Po co ma jechać jak i tak albo nie dojedziemy albo na granicy będą nas trzymać do końca meczu a jak by puścili to i tak na stadion nie trafimy bo nas zasypie, albo któremuś łańcuch się skończy i mecz przegramy:)
Jakie przyatakowanie? Gdzie i kogo? Nie doszukuj się wszędzie ataku. Czasami warto na coś przymknąć oko jak się czyta. Między innymi temu służył ten znak -
Co do wyjazdu to bardzo chętnie pojadę gdzieś na wyjazd, może i do Równego, ale raczej nie będzie to wyjazd zorganizowany. Jakoś za dużo już się ojeździłem wszelkiej maści busami i autokarami, a przy moich warunkach fizycznych to nie jest zbyt wygodna forma podróży.
Radziu wytłumacz mi o co chodzi z kończącym się łańcuchem i co to ma wyjazdu na mecz??
Co do wyjazdu to bardzo chętnie pojadę gdzieś na wyjazd, może i do Równego, ale raczej nie będzie to wyjazd zorganizowany. Jakoś za dużo już się ojeździłem wszelkiej maści busami i autokarami, a przy moich warunkach fizycznych to nie jest zbyt wygodna forma podróży.
Radziu wytłumacz mi o co chodzi z kończącym się łańcuchem i co to ma wyjazdu na mecz??
Chłopie chodzi o to,że jesteś zaje...stym pesymistą widzisz wszystko w czarnych,szarych kolorach.Sam piszesz,że chcesz pojechać na wyjazd ALE i tu się zaczyna:to nie jest wyjazd zorganizowany,a to ci bus przeszkadza,autobus...Powiem ci szczerze jakbyś miał podztawiony samolot to i też byś coś wymyślił.Zapal sobie tawki może zobaczysz wtedy inne kolory... 
Jakie tawki?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Pewnie Dobkowi chodziło o trawkę. I jest w tym sporo racji. Co prawda pesymiści też ludzie i w zasadzie to jest ich ból ale ty wyrosłeś na absolutnego króla wszystkich pesymistów i z tego co się czyta to już zaczyna denerwować powoli wszystkich forumowiczów.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Absolutnie wszyscy uczestnicy tej wycieczki nie mogli zrozumieć i ODŻAŁOWAĆ![]()
![]()
braku naszych juniorów. Ciśnie mi się na usta wiele rzeczy do powiedzenia na ten temat, ale jeszcze się wstrzymam resztką sił.
Nie wstrzymuj się,pisz śmiało co wiesz na ten temat.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
harry pisze:Pewnie Dobkowi chodziło o trawkę. I jest w tym sporo racji. Co prawda pesymiści też ludzie i w zasadzie to jest ich ból ale ty wyrosłeś na absolutnego króla wszystkich pesymistów i z tego co się czyta to już zaczyna denerwować powoli wszystkich forumowiczów.
Przesadzasz.
Regdal pisze:harry pisze:Absolutnie wszyscy uczestnicy tej wycieczki nie mogli zrozumieć i ODŻAŁOWAĆ![]()
![]()
braku naszych juniorów. Ciśnie mi się na usta wiele rzeczy do powiedzenia na ten temat, ale jeszcze się wstrzymam resztką sił.
Nie wstrzymuj się,pisz śmiało co wiesz na ten temat.
Ja też chętnie się dowiem. Jak się powiedziało A to nieładnie nie skończyć...
To moze Regdal nas oswieci? Zawsze to milo poznac info z prawie pierwszej reki 
Manitou pisze:To moze Regdal nas oswieci? Zawsze to milo poznac info z prawie pierwszej reki
Skoro harry pełni rolę informatora, więc niech kontynuuje.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
-
Speedway Fan
- Senior
No ja chetnie bym sie dowiedzial jak przygotowania u Klimka. Czy ma zamiar gdzies na torze pokrecic kolek(u nas warunkow na razie brak) bo z tej strony Klimka nic nie mozna sie dowiedziec bo zero aktualizacji.
- tezetomaniak
- Trener
no i Regdal sie obrazil ;/ zupelnie niepotrzebnie, bo wiele osob by chcialo wiedziec co u naszego polskiego juniora :]
Mnie ciekawi jedna rzecz: czy podjęto jakieś działania w celu przygotowania toru do sezonu np. usunięcie z niego śniegu? Czy może nowy klub chce zacząć sezon od kary finansowej ze strony GKSŻ?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Regdal to Ty masz w podpisie banner reklamujący stronę Rafala. Dobrze wiemy, ze jesli chodzi o sprawy dotyczace Rafala, Ty rowniez mozesz pelnic role informatora. Strona nic nie mowi o tym, ze druzyna Rafala trenowala w Szeged bez niego, i dlaczego tak sie stalo. Oswiec nas, prosimy.
Speedway Fan pisze:No ja chetnie bym sie dowiedzial jak przygotowania u Klimka. Czy ma zamiar gdzies na torze pokrecic kolek(u nas warunkow na razie brak) bo z tej strony Klimka nic nie mozna sie dowiedziec bo zero aktualizacji.
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090319/SPORTS/464640793
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
- Rafał niedawno odebrał silniki [...] Kolejka do mechanika była długa, dlatego nie mogliśmy wcześniej przygotować sprzętu.
No widzisz, do gazety mozna powiedziec, to i tu mozna bylo skrabnac te dwa proste zdania
No widzisz, do gazety mozna powiedziec, to i tu mozna bylo skrabnac te dwa proste zdania
Ale chyba nawet sam harry pisal dlaczego Klimek nie pojechal na Wegry 
edit
Sorki to o Michaluku bylo ale wychodzi na to, ze powod byl ten sam
edit
Sorki to o Michaluku bylo ale wychodzi na to, ze powod byl ten sam
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Dobra, było minęło. Chłopak sam stracił i jak znam życie osobiście nie jest z tego zadowolony.
Teraz dużo ważniejsze czy pojedzie na kolejną sesję treningową do Szegedu czy znowu "coś" stanie na przeszkodzie.

Teraz dużo ważniejsze czy pojedzie na kolejną sesję treningową do Szegedu czy znowu "coś" stanie na przeszkodzie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
No właśnie,oby nic już nie stanęło na przeszkodzie.
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
To Messingi nie wybierają się na Węgry? 
Żenada. Liga lada dzień rusza, a niektórym "kierownica wyrywa się z rąk", niektórzy nie trenują bo silniki u majstra zarobionego po uszy, niektórzy nie mają czasu albo nie ma kasy na pofatygowanie się na wspólne treningi. Jednym słowem profesjonaliści od siedmiu boleści.
Moko to tylko druga liga wiec profesjonalistów unas brak, cud ze jedziemy w tym roku jedyny plus!!!!! ale skoro sponsor strategiczny niebył w stanie wyłożyc tej 1 banki zeby spokojnie odjechac sezon to juz żenada , znowu beda zaległosci chyba ze cos sie zmieni ale nam w Lublinie to nie grozi tutaj niebylo i niebedzie juz normalnie.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Jak walczyliśmy o eligę to sponsor strategiczny nie dawał kwoty nawet zbliżonej do miliona, a Ty oczekujesz tego w drugiej lidze?ale skoro sponsor strategiczny niebył w stanie wyłożyc tej 1 banki zeby spokojnie odjechac sezon to juz żenada ,
Poza tym nie uważacie, że od jakiegoś czasu słowo "żenada" jest trochę nadużywane? Żenadą jest mówienie żenada