Motor Lublin - GKM Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30
Re: Motor Lublin - GKM Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30
Nasi komentatorzy zapewnią Grudzioncowi super rozryfke.
13. Dawid Stachyra
<facepalm>
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Kto ten skład ustala? Przecierz od początku sezonu Stachyra męczy się niemiłosiernie z juniorem. Zastanawia mnie czy Woodward jest wogółe brany pod uwagę? Walczymy wogółe o coś czy już olewka?
No to Dawid musi się sprężyć. Pytanie tylko czy jest w stanie, bo na osiołkach i Gollob nie ujedzie, a nie od dzis Dawid mowi ze nie ma silników na Lublin i kombinuje co mecz. Nie wiem dlaczego Wardzała dalej wystawia go z juniorem, zwłaszcza ze mecz z Loko pokazał, ze nasi juniorzy troszke obnizyli loty, zwłascza Łukaszewski i moze to sie konczyc 1-5. Chyba liczymy jednak ze beda w stanie przywozic chocby 3-3, a robote maja zrobic pozostałe dwie pary zwłaszcza Misiek z Miesiącem. Oby sie nie przeliczyc...
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Jelen powinnien jechac z juniorem bez dwoch zdan, pierwszy strzal w stope. Kolejna sprawa trzeba zrobic tor taki w RZ ! Skoro niedzielny sedzia nie mial do tej pory zastrzezen, to nie sadze, zeby nagle odmienilo mu sie o 360 stopni.
Masi pisze: Nie wiem dlaczego Wardzała dalej wystawia go z juniorem, zwłaszcza ze mecz z Loko pokazał, ze nasi juniorzy troszke obnizyli loty, zwłascza Łukaszewski i moze to sie konczyc 1-5
Zauważ że nikt tak jak Dawid nie dba o juniorów w trakcie biegów. Misiek z Jaleniem jadą na hejnał, a Dawid zawsze poczeka, współpracuje.
Ale ostatnio Dawid nie radzi sobie u nas SAM ZE SOBĄ a co tu mówić o jakimś pilnowaniu juniora? Chyba, że będzie pilnował, żeby na trzecim miejscu przed nim dojechał. Obym się mylił...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Dwa pierwsze biegi Dawida w meczu z ogorkami z Dauga nie napawaja optymizmem. Ledwo sobie z wyprzedzeniem Lukaszewskiego poradzil...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ostatnio pilnował zeby Łukaszewski go przypadkiem nie minał jak było 1-5. Lepiej było dac Jelenia przynajmniej prawie na bank 3-3, a moze lepiej jak junior cos ugra. A tak niepewnosc.
Korzen - jak mu sie zmieni o 360 stopni to nie bedzie problemu
Korzen - jak mu sie zmieni o 360 stopni to nie bedzie problemu
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
- Łoptymista
- Trener
No to mamy już emocje na kilka dni przed meczem
Ustawienie wygląda jakby stworzone po to, aby mecz w Gnieźnie nie miał już dla nas znaczenia. Może ktoś jest w stanie ogarnąć jakie były powody takiego zestawienia. Ja nie potrafię.
Ustawienie wygląda jakby stworzone po to, aby mecz w Gnieźnie nie miał już dla nas znaczenia. Może ktoś jest w stanie ogarnąć jakie były powody takiego zestawienia. Ja nie potrafię.
Łoptymista pisze:No to mamy już emocje na kilka dni przed meczem![]()
Klub nie chce awansu w tym sezonie. Cytat: " Pobijmy rekord frekwencji na OSTATNIM meczu sezonu 2012 w Lublinie!!!" mówi wiele.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Ale co wspolnego ma najprawdopodobniej ostatni mecz w Lublinie z Twoja opinia, ze klub nie chce awansowac?
Motor mocny
Dokladnie, równie dobrze mozna odebrac to w ten sposób ze licza na bezposredni awans. 
ech Czarek, Czarek. Po prostu dyrektor nie ogranicza się do planu minimum, tylko chce pojechać po bandzie 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
W barażach możemy pojechać tylko wtedy gdy zremisujemy w Gnieźnie i wygramy z bonusem z Grudziądzem, czyli szanse minimalne. Jak do tego dojdzie to Czarek jest największym znafcą spitłeja.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Mad pisze:Nasz meczyk z Grudziądzem na telebimie na Hallera 4Trzeba się sprężyć i nie dać siary my jako zawodnicy i kibice
Tzn w garniturach mamy przyjsc
Ostatnio wyszlo, ze "mlyn" reaguje na nieodpowiedni przyspiewki, sprezac sie nie trzeba szczegolnie. Poza tym nic nie rusza Zygmuntowskich z krzeselek tak jak aktywna grupa przyjezdnych. Kurcze, to bedzie pierwsza "wojna" bez Mario
A co do transmisji na telebimie... Niech maja. Nam nie jest dane ogladac relacji z Grudziadza i Gniezna, w kwestii tv live oni sa mentalnie sto lat za murzynami.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Kibice GKM-u organizuja wyjazd do Lublina na ten mecz wiec ( o ile dojdzie do skutku ) bedzie dodatkowa motywacja zeby poderwac tylek z krzeselka. 
sadychor pisze:A co do transmisji na telebimie... Niech maja. Nam nie jest dane ogladac relacji z Grudziadza i Gniezna, w kwestii tv live oni sa mentalnie sto lat za murzynami.
Jak się ma w składzie same 'gwiazdy' to sępi się $$$. No ale że tv live jest dla kibiców to niech mają
Karol powinien na ten mecz pożyczyć silinik od zawodnika extraligowego z taką dyspozycją i z tymi silnikami to może być 0,0,1..
No, od Pedersena najlepiej. Chociaz od Holdera tez moze.
Motor mocny
- niespokojny
- Trener
Kuciapa ma wolne 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Mozna by tez ewentualnie pogadac z Zbyszkiem Sucheckim. Moze zdecyduje sie wspomoc kolege z bylej druzyny w tak waznym meczu. 
Pary moim zdaniem ustawione są dobrze bo.............trener wierzy w swoich zawodników w przeciwieństwie do kibiców a jeśli ta wiara przełoży się na Dawida to z juniorem tylko ów zawodnik coś zdziała.
Co do Karola to ja jestem pewien,że jak kibice zechcą się złożyć po 1000zł to sam zawodnik chętnie pożyczy "furmanki" od Nickiego
Co do Karola to ja jestem pewien,że jak kibice zechcą się złożyć po 1000zł to sam zawodnik chętnie pożyczy "furmanki" od Nickiego
No już niech Cię nie ponosi. Owszem pomysł pożyczania nie jest idealny, ale czemu proponujesz kibicom płacić za to? Karol chyba dostał pieniążki na sprzęt i powinien sam zapewnić sobie odpowiednie silniki/motocykle, a czy to będzie fura Pedersena, Hampela czy Klimka to już kibiców nie powinno interesować.
Tak samo myślę,że jaka to nie będzie fura Nas kibiców nie powinno to interesować a czytaj kilka postów wyżej każdego jednak interesuje więc proponuje zrzutę po 1000 !
A na poważnie ja jestem pozytywnie nastawiony na ten mecz i mam nadzieje,że chłopaki dadzą radę chodź Grudziądz ostatnio poczyna sobie niebezpiecznie (jak dla nas) dobrze
A na poważnie ja jestem pozytywnie nastawiony na ten mecz i mam nadzieje,że chłopaki dadzą radę chodź Grudziądz ostatnio poczyna sobie niebezpiecznie (jak dla nas) dobrze