wiem, że dobrze jem !
Lublin-Miskolc, 19.04.2009 r., godz. 15
- tezetomaniak
- Trener
Re: Lublin-Miskolc, 19.04.2009 r.
wiem, że dobrze jem !
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090414/SPORTS/185450390
Wygląda na to, ze zobaczymy Richarda 19 kwietnia.
Wygląda na to, ze zobaczymy Richarda 19 kwietnia.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Gawrzyk pisze:A tak na koniec to uwazam ze mozna Lodzi wklepac na ich torze. Beton straszny, jak ze startu tak i na mecie. A starty nasze chlopaki maja calkiem calkiem. Rece na takim betoniku nie powinny sie otwierac po 3 kolku. Kto lepiej spasuje sie do toru ten wygra. Nie stoimy na straconej pozycji w Lodzi. Gustafson bedzie mocny ale np. Saitfudinow na betonie traci sporo na wartosci. Skoro Franek robi tam komplet Rempala tez moze
W Łodzi walka będzie toczona nie tylko o wygraną ale też o punkt bonusowy.
Drużyna, która w obydwu meczach z przeciwnikiem w danej części rozgrywek
zdobędzie większą sumę punktów meczowych lub większą sumę punktów
biegowych przy równości punktów meczowych, otrzymuje punkt bonusowy,
dodawany do punktów meczowych.
Skrzydlewski w ogole ma ciekawe koncepcje. Choc jak juz zycie pare razy pokazywalo rozne rzeczy mowil a pozniej w praniu roznie to wychodzilo. teraz twierdzi ze pojada w optymalnym skladzie jeszcze pare meczow i jak bedzie w lidze w miare spokojnie przestana jechac na maxa bo i po co? w play ofach zaczynaja wszyscy od zera. A w playoffach chocby mialo to kosztowac kilka milionow to wejda do pierwszej ligi i koniec. Ale najciekawsze jest to co dalej. Oto po awansie zuzel w Lodzi ..... skonczy sie. Stadion idzie pod jakas inwestycje, zuzlowcy nie beda mieli gdzie jezdzie. Miasto dostanie w prezencie awans do pierwszej ligi i spory problem...
A tak na koniec to uwazam ze mozna Lodzi wklepac na ich torze. Beton straszny, jak ze startu tak i na mecie. A starty nasze chlopaki maja calkiem calkiem. Rece na takim betoniku nie powinny sie otwierac po 3 kolku. Kto lepiej spasuje sie do toru ten wygra. Nie stoimy na straconej pozycji w Lodzi. Gustafson bedzie mocny ale np. Saitfudinow na betonie traci sporo na wartosci. Skoro Franek robi tam komplet Rempala tez moze
Od kilku juz lat jest tak (co wielokrotnie podkreślali kibice Orła) - że ich zawodnicy lepiej sobie radzą na wyjazdach niż u siebie. Oczywiscie w tym roku mają zupelnie inną druzynę - ale to tak jak u nas. Dla mnie taki Jacek powinien trzaskac po 13 oczek WSZĘDZIE i mam nadzieje ze tego doczekam. Nie sadze zebysmy wygrali tam 14 punktami ale sezon jest długi a to jest żużel, w ktorym wszystko może sie zdarzyc. Martwi mnie tylko to co pisza kibice i zawodnicy po meczu Rawicz - Krosno. Dziura na dziurze to nie jest dobra wiadomosc dla Rempałów i dla Karola po kontuzji. Z drugiej strony moze wystarczy wypalac ze startu i trzymac kraweznik. Nowaczyk to jednak nie Gustafsson.
Martwi mnie tylko to co pisza kibice i zawodnicy po meczu Rawicz - Krosno. Dziura na dziurze to nie jest dobra wiadomosc dla Rempałów i dla Karola po kontuzji. Z drugiej strony moze wystarczy wypalac ze startu i trzymac kraweznik.
Z tego co czytam to na taką nawierzchnię narzekali przede wszystkim zawodnicy... gospodarzy. Podejrzewam wiec, ze do nastepnego meczu cos z tym zrobia :p Z oprocz trzymania kraweznika trzeba jeszcze trzymac gaz zeby dziury nie byly takie grozne...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Martwi mnie tylko to co pisza kibice i zawodnicy po meczu Rawicz - Krosno. Dziura na dziurze to nie jest dobra wiadomosc dla Rempałów i dla Karola po kontuzji. Z drugiej strony moze wystarczy wypalac ze startu i trzymac kraweznik.
Z tego co czytam to na taką nawierzchnię narzekali przede wszystkim zawodnicy... gospodarzy. Podejrzewam wiec, ze do nastepnego meczu cos z tym zrobia :p Z oprocz trzymania kraweznika trzeba jeszcze trzymac gaz zeby dziury nie byly takie grozne...
Bylismy na treningu, widzielismy ze wlasnie z tym jest najwiekszy problem, zwlaszcza na 3/4 okrazeniu
http://foto.sportowefakty.pl/index.php? ... =2690&z=10
-
tmaciuszczak
To Rymel w koncu przyjedzie czy nie ? 
-
Speedway Fan
- Senior
Zadzwon do Miskolca i sie zapytaj
Sam sobie dzwon jak masz ochote ;]
Sam sobie napisz jak masz ochote 
Już pisalem, ale w innej sprawie :]
Naczelny obrońca Karola Barana.
owen1989 pisze:To Rymel w koncu przyjedzie czy nie ?
O tym dowiemy sie dopiero przed meczem.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
cos mi sie wydaje, ze w niedziele zobaczymy dwoch Kirylow. drugi bedzie reprezentowal Miszkolc i nazywa sie Kiril Tsukanov.
carpe diem!
moze cos przywiezie ? 
Tak sie zastanawiam czy dobrym pomyslem jest ustawianie w jednej parze Filinowa i Halla, ktory tez jest podobno walczakiem a starty ma dosc mizerne. Moga sobie nawzajem przeszkadzac no i jest obawa przed tym zeby nam sie gdzies na trasie nie polamali jak beda probowac gonic 
no wlasnie. moze lepiej by bylo tak:
9.Rempala
10.Filinow
11.Rempala
12.Hall
?
9.Rempala
10.Filinow
11.Rempala
12.Hall

A w ogole to mozna zmieniac ustawienie par z awizowanego skladu ?
Chyba nie. Mozna tylko wprowadzic dwoch zawodnikow ktorych nie bylo w awizo. Tak wiec po herbacie. A szkoda, bo moim zdaniem pierwsze dwie pary są nieciekawie zestawione. A w zasadzie wszystkie 3 bo Messing to zaden lider i z Klimkiem wiele nie wyszarpią.
1.Messing, 2.Filinow, 3.Hall, 4.J.Rempała, 5.T.Rempała - takie zestawienie by mi przypadlo do gustu. Ale na zuzlu nie jezdzilem, nie wiem tyle co trener, gówno się znam wiec trzeba uznać to co jest ;d
A mecz i tak wygramy
1.Messing, 2.Filinow, 3.Hall, 4.J.Rempała, 5.T.Rempała - takie zestawienie by mi przypadlo do gustu. Ale na zuzlu nie jezdzilem, nie wiem tyle co trener, gówno się znam wiec trzeba uznać to co jest ;d
A mecz i tak wygramy
Mi sie jednak wydaje, ze pare razy bylo tak, ze sklad w programie (awizowany) trzeba bylo calkowicie przekreslac, bo zmienilo sie ustawienie par. ale reki nie dam uciac 
od kiedy pamiętam w awizownaym składzie mozna dokonać tylko dwóch zmian. Gdyby było inaczej to po co byłoby drukowanie w programie nazwisk zawodników, skoro kibice musiliby we wszystkich biegach wpisywac obsade od nowa.
Każdemu jego Everest...
Sober pisze:Mi sie jednak wydaje, ze pare razy bylo tak, ze sklad w programie (awizowany) trzeba bylo calkowicie przekreslac, bo zmienilo sie ustawienie par. ale reki nie dam uciac
Można dokonać zmiany dwóch zawodników z awizowanego składu natomiast
nie ma możliwości zamiany numerów startowych poszczególnych zawodników .
Sam pamiętam sytacje z kreśleniem prawie całych programów ale widocznie były drukowane ze znacznym wyprzedzeniem zanim awizowane składy zostały oficjanie podane .