TŻ Lublin - Stal Gorzów
Re: Tż Lublin - Stal Gorzów
czyzby jednak Joonas nie zrezygnowal z GP? : D
METHANOL ADVENTURE TEAM
yrastanisław pisze:awizowany skład Stali:
1. Matej Ferjan
2. Kim P. Jansson
3. Magnus Zetterstroem
4. David Ruud
5. Jesper B. Jensen
6. Thomas H. Jonnasson
7. Adik Szewczykowski
8. Paweł Hlib
są do zjedzenia, dwóch zawodników meczu nie wygra a Hlib to już nie ten Hlib z 2003 czy '04

Tylko trochÄ™ lepszy 
sportowefakty.pl pisze:W awizowanym zestawieniu zabrakło Joonasa Kylmaekorpiego, który ostatnio lepiej prezentuje się w ligach zagranicznych, jednak tego samego dnia startuje w zawodach na długim torze.
Jensen napewno pyknie komplecik, Ferjan jak zwykle w jego stylu wpakuje kogoś w płot
w pierwszym łuku, Zetterstroem może z 10-cza przywiezie, Ruud także dorzuci pare ładnych oczek.Hlib będzie nie do ugryzienia przez juniorów, także mecz będzie Baaaaaaaaardzo ciężki do wygrania z naszej strony. Wyniki Gorzowa same mówią za siebie!!.
No ale cóż trzeba walczyć do końca sezonu!!. Skład mamy jaki mamy na utrzymanie (bez kontuzji któregoś punktującego naszego zawodnika) powinien wystarczyć.
Ale co będzie jak któryś złapie kontuzję??? lub najlepszy sprzęt się rozleci w drobny mak,
nie chcę nawet myśleć.
w pierwszym łuku, Zetterstroem może z 10-cza przywiezie, Ruud także dorzuci pare ładnych oczek.Hlib będzie nie do ugryzienia przez juniorów, także mecz będzie Baaaaaaaaardzo ciężki do wygrania z naszej strony. Wyniki Gorzowa same mówią za siebie!!.
No ale cóż trzeba walczyć do końca sezonu!!. Skład mamy jaki mamy na utrzymanie (bez kontuzji któregoś punktującego naszego zawodnika) powinien wystarczyć.
Ale co będzie jak któryś złapie kontuzję??? lub najlepszy sprzęt się rozleci w drobny mak,
nie chcę nawet myśleć.
ja sie moge zalozyc, ze JBJ nie pyknie kompleciku : )
METHANOL ADVENTURE TEAM
Uuu janku trochę przesadzasz- pamietaj, że my jedziemy u siebie i w jakiej dyspozycji są nasi zawodnicy. Jeżeli 3 panów D. pojedzie na swoim poziomie (około 10 pkt) Tomek i Sebek dorzucą coś jeszcze (żeby razem mieli gdzieś 12 pkt.) Rafał na pewno pojedzie Jonassona, a jak wyjdzie spod taśmy dobrze to i Hliba! Liczę, że Kenneth też pojedzie Jonassona. A Ferjan to na pewno nie pojedzie kompletu, bo wg, mnie nie ma szans na to, aby zdążył.
Nie taki Gorzów straszny jak go malują !!
Ps. obstawiam iż pojedzie Sebek i Kenneth, oczywiście to tylko moje mniemanie
Pozdrawiam
Nie taki Gorzów straszny jak go malują !!
Ps. obstawiam iż pojedzie Sebek i Kenneth, oczywiście to tylko moje mniemanie
Pozdrawiam
- Lukas507
- Kontakt:
Panwie i panie nie chodzi tu o komplety tylko ot żeby jechać parą najlepiej na pierwszym i drugim miejscu i przywożąc biegowe zwycięstwo może nawet w stosunku 4;2 ale zwycięstwo jest.
A czy Ferjan będzie miał komplet kto wie to tylko gdybanie.
1. Matej Ferjan -> zawodnik którego nam zazdroszczą. Chłopak jedzie nie ważne na jakim torze czy to beton (Gdańsk) czy przyczepny (Gorzów) czy tez motoccros (Poznań, Lublin)
2. Kim Jansson -> dziura w składzie
3. Magnus Zetterström -> zawodnik potrafiący walczyć
4. David Ruud -> w ubiegłym roku zaprezentował sie przyzwoicie na waszym torze tylko kontuzja go dobiła nie wiadoma ???
5. Jesper. B. Jensen _. forty zloty jak na niego mówią w Gorzowie lider Gorzowa i statystyk w pierwszej lidze pokładam w nim nadzieje na mecz niedzielny i może być ojcem zwycięstwa w Lublinie
6. Thomas H Jonasson -> komplet punktów z Poznaniem na gorzowskim torze w P-niu tez pokazał klasę tor podobny w nawierzchni tylko długość inna i czy pod tym numerem wystąpi wątpię
7. Paweł Hlib -> wojownik nie ważne jaki tor on ma wygrywać z drugą linią i juniorami !!!
8. Adrian Szewczykowski -> chłopak ma papiery ale tylko na juniora wiec w meczu się nie pojawi prócz próby toru
Jutro (tj. czwartek) na gorzowskim torze jest przeprowadzany trening wiec za któregoś seniora może w skoczyć kapitan Stali Gorzów na bank za Kima Jonssona
Wiec skład jest obfity w zawodników z pierwszej dziesiątki rankingów pierwszej ligi.
Od razu mówię nie napinam się bo nie do takich należę tylko stwierdzam fakty.
Speedway to jest sport wiec wynik zobaczymy na torze życzę powodzenia swojej drużynie oby wygrała a wam w sumie też. Jaki będzie wyniki zobaczmy ok. 18:25
STAL i MOTOR oooooooooooeeeeeeeeeeeeeee ( wtajemniczeni wiedzÄ… o co chodzi )
POZDRAWIAM
( wojownik z forum http://www.StalGorzow.pl ujawnij się i sorry ze o tobie zapomniałem ale jest mi wiadome że jesteś z Lublina )
A czy Ferjan będzie miał komplet kto wie to tylko gdybanie.
1. Matej Ferjan -> zawodnik którego nam zazdroszczą. Chłopak jedzie nie ważne na jakim torze czy to beton (Gdańsk) czy przyczepny (Gorzów) czy tez motoccros (Poznań, Lublin)
2. Kim Jansson -> dziura w składzie
3. Magnus Zetterström -> zawodnik potrafiący walczyć
4. David Ruud -> w ubiegłym roku zaprezentował sie przyzwoicie na waszym torze tylko kontuzja go dobiła nie wiadoma ???
5. Jesper. B. Jensen _. forty zloty jak na niego mówią w Gorzowie lider Gorzowa i statystyk w pierwszej lidze pokładam w nim nadzieje na mecz niedzielny i może być ojcem zwycięstwa w Lublinie
6. Thomas H Jonasson -> komplet punktów z Poznaniem na gorzowskim torze w P-niu tez pokazał klasę tor podobny w nawierzchni tylko długość inna i czy pod tym numerem wystąpi wątpię
7. Paweł Hlib -> wojownik nie ważne jaki tor on ma wygrywać z drugą linią i juniorami !!!
8. Adrian Szewczykowski -> chłopak ma papiery ale tylko na juniora wiec w meczu się nie pojawi prócz próby toru
Jutro (tj. czwartek) na gorzowskim torze jest przeprowadzany trening wiec za któregoś seniora może w skoczyć kapitan Stali Gorzów na bank za Kima Jonssona
Wiec skład jest obfity w zawodników z pierwszej dziesiątki rankingów pierwszej ligi.
Od razu mówię nie napinam się bo nie do takich należę tylko stwierdzam fakty.
Speedway to jest sport wiec wynik zobaczymy na torze życzę powodzenia swojej drużynie oby wygrała a wam w sumie też. Jaki będzie wyniki zobaczmy ok. 18:25
STAL i MOTOR oooooooooooeeeeeeeeeeeeeee ( wtajemniczeni wiedzÄ… o co chodzi )
POZDRAWIAM
( wojownik z forum http://www.StalGorzow.pl ujawnij się i sorry ze o tobie zapomniałem ale jest mi wiadome że jesteś z Lublina )
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2007, o 19:03 przez Lukas507, łącznie zmieniany 2 razy.
DMP–7z,11s,3b
MDMP–2z,3s,3b
IMP–6z,7s,10b
MIMP–6z,3s,1b
MPPK–8z,4s, 6b
MMPPK –3z,4s,2b
MDMP–2z,3s,3b
IMP–6z,7s,10b
MIMP–6z,3s,1b
MPPK–8z,4s, 6b
MMPPK –3z,4s,2b
Lukas507 pisze:motoccros (Poznań, Lublin)
U nas nie ma toru motocrossowego- mogę Cię zapewnić o tym. W porównaniu z poprzednim sezonem to mamy bardzo odbry tor, o którym świadczą czasy biegów.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Nie przesadzajmy już z tym motocrossem w Lublinie. Ostatnio po dosypaniu glinki nasz tor bardziej przypomina już ten żużlowy, a nie motocrossowy 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Spoko, ze zdradzacie Gorzowiakom zmiany na naszym torze. Nie lepiej zeby przyjechali nastawieni na motocross?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Toś mi poprawił humor 
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- Lukas507
- Kontakt:
Przeglądając wasze zdjęcia z tego sezonu szczerze tor nie odbiega od tego co w ubiegłym roku ale dzięki za inf. jutro przekaże komu trzeba może cos z tym zrobi nasz trener
DMP–7z,11s,3b
MDMP–2z,3s,3b
IMP–6z,7s,10b
MIMP–6z,3s,1b
MPPK–8z,4s, 6b
MMPPK –3z,4s,2b
MDMP–2z,3s,3b
IMP–6z,7s,10b
MIMP–6z,3s,1b
MPPK–8z,4s, 6b
MMPPK –3z,4s,2b
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Nie ! Nie rób tego... bo będziemy mieć mecz w plecy

Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Leć leć natychmiast - jest to konieczne, bo macie tak słabych zawodników, że z pewnością po próbie toru nie zauważą że jest równo.
- Lukas507
- Kontakt:
Gelo wybacz <lol> ale jeśli trener Stali Gorzów jest kumatu a ostatnio wykazuje że jest to i moje informacje bede mu nie potrzebne pozdro i do zobaczonka w niedziele
Pozdrawiam
Pozdrawiam
DMP–7z,11s,3b
MDMP–2z,3s,3b
IMP–6z,7s,10b
MIMP–6z,3s,1b
MPPK–8z,4s, 6b
MMPPK –3z,4s,2b
MDMP–2z,3s,3b
IMP–6z,7s,10b
MIMP–6z,3s,1b
MPPK–8z,4s, 6b
MMPPK –3z,4s,2b
Witam wszystkich!
Widzę, że Lukas507 jest nieco osamotniony, więc przybywam ze wsparciem.
Szczerze mówiąc sądzę, że mimo niepełnego składu jaki jest awizowany z naszej strony na niedzielny mecz, to 3 meczowe punkty pojadą do Gorzowa. Obie drużyny mają w tym roku odmienne cele i wnioskując po dotychczas rozegranych meczach - Stal odniesie kolejne zwycięstwo. Wcale nie jest powiedziane, że mecz będzie łatwy, lekki i przyjemny, bo przecież to Wy będziecie gospodarzami tego pojedynku i szczególnie w początkowej fazie pojedynku ciężko jest spodziewać się dominacji gości.
Co do naszego składu to zapowiada się, że ten awizowany nie ulegnie zmianie. Hlib zapewne pojedzie pod numerem 8, aby w razie bardzo prawdopodobnej niedyspozycji Janssona wskoczyć w jego miejsce.
Pozdrawiam i do zobaczenia w niedzielÄ™.
Widzę, że Lukas507 jest nieco osamotniony, więc przybywam ze wsparciem.
Szczerze mówiąc sądzę, że mimo niepełnego składu jaki jest awizowany z naszej strony na niedzielny mecz, to 3 meczowe punkty pojadą do Gorzowa. Obie drużyny mają w tym roku odmienne cele i wnioskując po dotychczas rozegranych meczach - Stal odniesie kolejne zwycięstwo. Wcale nie jest powiedziane, że mecz będzie łatwy, lekki i przyjemny, bo przecież to Wy będziecie gospodarzami tego pojedynku i szczególnie w początkowej fazie pojedynku ciężko jest spodziewać się dominacji gości.
Co do naszego składu to zapowiada się, że ten awizowany nie ulegnie zmianie. Hlib zapewne pojedzie pod numerem 8, aby w razie bardzo prawdopodobnej niedyspozycji Janssona wskoczyć w jego miejsce.
Pozdrawiam i do zobaczenia w niedzielÄ™.

ulotki oraz plakaty(ktore jeszcze ciagle sa) beda do odebrania dzisiaj w klubie od 15 do 16, natomiast po godz. 16 beda do odebrania w barku. a pro pose gazeto-programow to nie bedzie to tak jak informowalem wczesniej gazeta "Fart", a nowy po przeksztalceniu z niej "KUPSPRZEDAJ" (http://www.lublin.kupsprzedaj.pl). zapraszam do lektury!!! pozdrawiam!
carpe diem!
Ge(L)o pisze:Tylko trochÄ™ lepszy
z całą pewnością wagowo
niedługo ze "złotym dzieckiem" w jednej kategorii poleci

gazeta ogloszen "KUPSPRZEDAJ" funduje opony dla najlepszego zawodnika lubelskiej druzyny w meczu ze Stala Gorzow. to tak na dobry poczatek wspolpracy...
carpe diem!
Lukas507 pisze:
Może i jest dobry ale bez przesady, gdyby tak było że nie ważne gdzie jedzie czy tutaj czy tam to już by dawno był mistrzem świata do tego w GP by jeżdził.
Ja uważam że po wczorajszym IMP w krośnie to chłopaki nasi zjedzą go
Pozdro
-
yrastanisław
55-37 oczywiście dla Lublina.
Wiadomo czy Kus może wystąpić? Myślę, że nie zwiedzie.
Wiadomo czy Kus może wystąpić? Myślę, że nie zwiedzie.
harry pisze:W Terenzano zawody zaczynają się o 21. Znając Włochów to nie skończą przed północą. To Ferjan będzie musiał pobić rekordy prędkości tym busem, aby zdążyć do nas na 16. Ja jeździłem około 15 godzin. Ale kompresorem. O Klingbergu nawet nie wspominam bo Szwedzi jeżdżą zgodnie z przepisami i na poniedziałek by nie zdążył.
pierwszy gorzowiak już dał przykład
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4&k1_id=45&k2_id=101&dzial_id=361&news_id=200749

-
Smirnek_
- Senior
Wiadomo już czy w meczu wystąpi Kenneth Hansen?