wiec do Gorzowa tylko z Brhelem wiec juz jestem spokojny o wynik oczywiscie w plecy
a Tomicek jedzie
Lublin_Fan pisze:Czyli wniosek po pierwszych trzech meczach bez limitów obcokrajowców jest taki: za rok kontraktujemy silnych Polaków zamiast różnych norrisów![]()
![]()
Pozdr.
Smirnek pisze:A może by tak zakontraktować silnych Polaków i silnych obcokrajowców? Tylko takich co mieli poprzedni sezon doskonały a nie liczyć że w tym sezonie odzyskają formę.
harry pisze:Smirnek pisze:A może by tak zakontraktować silnych Polaków i silnych obcokrajowców? Tylko takich co mieli poprzedni sezon doskonały a nie liczyć że w tym sezonie odzyskają formę.
Taaaa... I w szkole trzeba być najlepszym uczniem ( średnia min 5,2), i na studiach studentem (średni min 4,6), i mieć najlepszą pracę w promieniu 2km ( min z 15000, 00 zł) tylko jak to wszystko zrobić?
harry pisze:Co do Norrisa to podejrzewam, że Angole z Eastboorne zabronili mu w kontekście kontuzji Adama jak dowiedzieli się o stanie jego zdrowia.
Bo w poniedziałek Norris był zdecydowanie na tak, żeby przyjechać.
hayabusarider pisze:No to może się przeprosimy z T.Piszczem??
Nazir pisze:Ciekawe cz ktoś zostanie solidnie zbesztany za brak umiejetnosci trzymania jezyka za zębami...
Wszakże informacja o tym, że jeden z zawodników rezygnuje z reprezentowania danego klubu nie leży chyba w jego interesie
Åoptymista pisze:Nazir pisze:Ciekawe cz ktoÅ› zostanie solidnie zbesztany za brak umiejetnosci trzymania jezyka za zÄ™bami...
Wszakże informacja o tym, że jeden z zawodników rezygnuje z reprezentowania danego klubu nie leży chyba w jego interesie
A niby czemu?
Poza tym jest dowodem lojalności wobec innych kibiców i było nie było także sponsorów tego klubu. jak napisał DonK. dobrze, że takiego newsa poznałem tu i teraz a nie na stadionie w Gorzowie, na który jechać już za nic w swiecie nie mam zamiaru.![]()
Pierdzielony śluzel...