I Runda PlayOff Tż Lublin - Stal Gorzów 46:41

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mario

#126 Postautor: Mario » 17 lipca 2004, o 10:13

Myślę, że w niedzielę będzie LIPA. Liczę tylko na CUD!!!!

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#127 Postautor: Scream » 17 lipca 2004, o 10:18

Gelo pisze:Wstałem normalnie (lewą nogą ;)) i wnioskuję po Twoich wpisach ze nie jesteś zwolennikiem Seby. Skoro jednak tak nie jest, to nie rozumiem pytań o trenowania na siłowni, i komentarzy jego postawy z Gnieznem. Nie wiem - czy retorycznymi pytaniami chcesz go skrytykować czy chodzi o co innego, np. żeby pojechał Jurek ;). Ja równiez nie jestem wybitnym fanem Seby ale wybór jest żaden. Jest w tej chwili zdecydowanie lepszy od Jurka, tak jak napisał Gawrzyk - na treningu prezentował się niegorzej od Darka.

nie jestem ani jakims szczegolnym fanem Sebastiana ani jego przeciwnikiem. za rzadko pojawia sie na torze :) moim celem nie byla tez krytyka (jej juz bylo wystarczajaco duzo wczensiej) a jedynie zarysowanie prawdy.
Regdal pisal ze "chyba juz pora...." a prawda jest taka ze pora ta przeciez juz nastapila w meczu z Gnieznem (niepodwazalny fakt) wiec taki zwrot jest nie na miejscu. Pozniej dodal o "mysleniu" i "wyciaganiu wnioskow". Nikt samym mysleniem mistrzem swiata nie zostal i Sebastianowi to rowniez nie grozi. Dopuscil sie on powaznych zaniedban i przez trzy tygodnie (od meczu z Gnieznem) niewazne ile by o nich nie myslal to ich nie nadrobi. zle mowie?
Odnosnie meczu zycia to chyba ani ty ani nawet zagorzali fani Seby nie wierza ze z Gorzowem poprawi swoj wyczyn z Rybnika? to nei krytyka tylko moja opinia.
I wreszcie stwierdzenie Gawrzyka ze smiga jak Darek. tylko dlaczego tak smiga? dlatego ze nagle po 3 tygodniach zrobil sie taki zajebisty? chyba troche za malo czasu? czy moze po prostu Darek tak znizyl loty ze teraz mozna go porownac do Truminskiego? i tutaj wlasnie chodzi bardziej o Sledzia i jego rowery niz o Sebastiana.

ale juz zeby tak calkowicie skonczyc z podejrzeniami ze chce znowu walczyc o miejsce w skladzie dla Mordela mowie wszem i wobec ze jestem za tym aby z Gorzowem pojechal Trumisnki. nie to ze tak w niego nagle uwierzylem ale dlatego ze mamy wiekszy problem przed niedziela niz to ktory z tych panow wyjdzie do prezentacji. a kto (ktorzy) jest tym problemem wszyscy wiedza.

Marek Kepa do klubu ! Motor do nazwy ! i wracamy na szczyty !!

rks

RKS

#128 Postautor: rks » 17 lipca 2004, o 15:49

MORDEL,SLEDZ,PISZCZ.STACHYRA,KEPA,STADION,BARWY-WSZYSCY MOTOR
W TABELI I W SERCU TYLKO MOTOR!!!!!!!!!!
W LUBLINIE JEST TYLKO MOTOR JEST TYLKO MOTOR W LUBLINIE JEST TYLKO MOTOR!!!!!!

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#129 Postautor: $korzen$ » 17 lipca 2004, o 19:00

Maxx pisze:Jak dla mnie jego czas minÄ…Å‚...

..... Juz dawno temu ......

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

Re: RKS

#130 Postautor: jacur78 » 17 lipca 2004, o 20:07

rks pisze:MORDEL,SLEDZ,PISZCZ.STACHYRA,KEPA,STADION,BARWY-WSZYSCY MOTOR
W TABELI I W SERCU TYLKO MOTOR!!!!!!!!!!
W LUBLINIE JEST TYLKO MOTOR JEST TYLKO MOTOR W LUBLINIE JEST TYLKO MOTOR!!!!!!

A gdzie tam :)

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#131 Postautor: KubuÅ› » 17 lipca 2004, o 20:18

Awizowane skaldy obu druzyn na jutrzejszy mecz podane na stronie http://www.przegladzuzlowy.pl

TÅ» Sipma Lublin
9. Dariusz Śledź
10. Mariusz Franków
11. Peter Karlsson
12. Jerzy Mordel
13. Grzegorz Knapp
14. Dawid Stachyra
15. Daniel Jeleniewski

Stal TeleNet Strabag Gorzów
1. Piotr Paluch
2. Marcin KozdraÅ› (Kamil Brzozowski?)
3. Marek Hućko
4. Robert Flis
5. Magnus Zetterstroem
6. Michał Rajkowski
7. Paweł Hlib

A jednak w awizowanm jest Mordel a nie Seba, i jeszcze po dzisjejszym spieciu Truminskiego ze Stachyra to na 99% jutro pojedzie Jurek.

Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

#132 Postautor: mcprzemek » 17 lipca 2004, o 20:43

Zorro postanowił zwiedzić Lublin i przyjechał dzisiaj do naszego pieknego miasta. :wink: Widziałem go po 16 na deptaku (widocznie chce być wypoczęty przed jutrzejszym meczem przciwko nam).

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#133 Postautor: dilucio » 17 lipca 2004, o 20:44

"Po dzisiejszym treningu trener Janusz Stachyra podjął ostatecznie decyzje, że w jutrzejszym meczu wystąpi Jerzy Mordel a nie jak wczoraj mówiono Sebastian Trumiński. Dzisiaj lepiej od Trumińskiego prezentował się Jerzy Mordel i to miało wpływ na decyzję trenera. W parku maszyn doszło do wymiany kilku ostrych słów pomiędzy Januszem Stachyrą a Sebastianem Trumińskim."
no to wszytsko jasne

JAG
Senior

#134 Postautor: JAG » 17 lipca 2004, o 21:26

znowu nic nadzwyczajnego nie zobaczyłam,zaczynają mnie nudzić te treningi,amatorzy jeżdżą tyle co zawodnicy,w międzyczasie młodzież-czyżby szykowali ją do końcówki sezonu.
za mało tej jazdy i jakoś tak bez pomysłu.za dużo osób postronnych przy tym wszystkim(nie mam na myśli zwykłych jak ja kibiców ale tych kręcących się po murawie i parkingu)
zdecydowanie za mało jazdy zawodników desygnowanych na mecz,a Frankow za postawe nie powinien już jeździć!!!!!!!!!!!!szkoda paliwa

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#135 Postautor: maestro76 » 17 lipca 2004, o 23:09

witam,
panowie nie zalamujcie mnie....
jeszcze mi kac po rzeszowie nie przeszedl a wy mowicie ze wygrana jutro bedzie cudem....jak tu sie zmusic i sie cieszyc na mysl o meczyku??
mam nadzieje ze najwyzszy czuwa i min 10 rozjedziemy juniorow z gorzowa :)
pozdr
never ride faster than your angel can fly

Gość

#136 Postautor: Gość » 17 lipca 2004, o 23:18

Optymistycznie 50:40 . Pesymistycznie 41:49 !!!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#137 Postautor: mikas » 17 lipca 2004, o 23:29

Ja po treningu dzisiejszym jestem pesymistą, ale optymistycznie obstawiam 50:40, jednak serce silniejsze niż rozum 8)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#138 Postautor: maestro76 » 17 lipca 2004, o 23:36

moze jakas ciota:"obserwator"byla na meczu i nasi na pol gwizdka jezdzili....?
juz nie wiem jak sobie tlumaczyc ze bedzie ok.....
pozdr
never ride faster than your angel can fly

harry
Trener

#139 Postautor: harry » 18 lipca 2004, o 00:00

mikas pisze:Ja po treningu dzisiejszym jestem pesymistą, ale optymistycznie obstawiam 50:40, jednak serce silniejsze niż rozum 8)

A właściwie to dlaczego jesteś pesymistą? jakieś mistyczne odczucia czy chłodne spojrzenie na dokonania naszych jeźdźców?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#140 Postautor: mikas » 18 lipca 2004, o 00:24

harry pisze:
mikas pisze:Ja po treningu dzisiejszym jestem pesymistą, ale optymistycznie obstawiam 50:40, jednak serce silniejsze niż rozum 8)

A właściwie to dlaczego jesteś pesymistą? jakieś mistyczne odczucia czy chłodne spojrzenie na dokonania naszych jeźdźców?

Głównie dlatego,że Franek po raz kolejny nie potrenował i znów nie wiadomo czego sie po nim spodziewać. A Darek też nie zachwycił, szczególnie gdy startując z pod bandy na starcie odjechali mu wszyscy przeciwnicy, fakt że potem jakiś defekt czy cos ale jednak na starcie został. Później niby cos jeżdził, ale jakoś mnie nie przekonał. Mam nadzieję, że się pomylę bo z regułu jestem wielkim optymistą i sam nie wiem do konca dlaczego mam aż takie wielkie obawy przed jutrzejszym meczem. Nie pozostaje nic innego jak przekonać sie jutro jak będzie.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

harry
Trener

#141 Postautor: harry » 18 lipca 2004, o 00:32

Na starcie został bo spaliło mu sie sprzęgło. Później latał na piszczowym silniku i go sobie chwałił. Franek na koniec treningu zrobił ten silnik i nawet on idzie. Za to Knapp i juniorzy doskonale.
Ja mimo ogólnego zniechęcenia jestem umiarkowanym optymistą.

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#142 Postautor: arek200 » 18 lipca 2004, o 00:35

Powiem szczerze, że jakoś nie bardzo stresuję się przed tym meczem. Oczywiście chciałbym, żeby nasi wygrali wysoko, ale jak mają przegrać to też nie będzie tragedii, bo wreszcie może pogonią ego Śledzia i Frankowa, którym wg mnie nie zależy na awansie, tylko na tym żeby mieli gdzie jeździć w przyszłym roku. Myślę, że niezależnie od wyniku coś się zmieni w tym klubie.

harry
Trener

#143 Postautor: harry » 18 lipca 2004, o 00:39

Bardzo bym się zdziwił gdyby ten skład został na przyszły rok!!!

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#144 Postautor: wojtek_78 » 18 lipca 2004, o 01:41

harry pisze:Bardzo bym się zdziwił gdyby ten skład został na przyszły rok!!!

Należy postawić na zawodników, którzy wiedzą w którym klubie zarabiają pieniądze, a nie na gwiazdy, które szukają kasy u konkurencji. :lol:

Awatar użytkownika
istred
Trener

#145 Postautor: istred » 18 lipca 2004, o 01:56

harry pisze:Bardzo bym się zdziwił gdyby ten skład został na przyszły rok!!!

Zawodnicy, których mamy w składzie na pewno mogliby spokojnie wywalczyć awans. Sęk w tym, żeby chcieli to zrobić. Należy rozliczać zawodników z pieniędzy, które klub dał na sprzęt przed sezone (nie bedzie wtedy sytuacji, że ktoś kupuje np. busa).
Jestem za tym, żeby obecny skład starać się zatrzymać, chyba że któryś zawodnik wybitnie nie nadaję się na jazdę u nas. Jeśli wywalimy pół składu to też nie mamy pewności, że ci co przyjdą to będą lepiej jeździć... poza tym nie widzę obecnie wielu zawodników, którymi nasz klub mógłby się wzmocnić, nie liczę oczywiści obcokrajowców, którzy prawdopodobnie w przyszłym roku będą mogli jeździć w Polsce praktycznie bez ograniczeń, ale to już jest zupełnie inny temat.

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#146 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 18 lipca 2004, o 02:05

ja tam bylbym za ty aby zostawic wiekszosc. Mam tu na mysli wszystkich oprocz mordela i sledzia sciagnac dwuch za nich i juniora jakiegos dobrego tylko kto sprzeda dobrgo juniora?? obcokrrajowca za stefaniego i mamy sklad zajebisty.

Awatar użytkownika
_R@fi_

#147 Postautor: _R@fi_ » 18 lipca 2004, o 11:05

panowie trzeba byc optymistycznie nastawionym iziemy dzis na emcz swojego klubu :!: musimy im kibicowac musimy w nich wierzyc oczywiscie ze zachwiali nasza wiare w nich wiare w zwyciestwo i jakze upragniony awans do ekstra ktory juz jest tylko teoretyczny dzis nasi bada chciali zmazac ten blamaz z Rzeszowem ja osobiscie stawiam wynik 47-43 dla nas Peter 13 Knapp 12 Sledz 8 Frankow 8 Jelen 4 Mordel 2 Dawid 0 moze i tak bedzie chce zeby tak bylo :) i mocno w to wierze :!: :!: :twisted:
Obrazek
NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNIMY ROBERT !!!![*]

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#148 Postautor: DonKamizi » 18 lipca 2004, o 11:14

Ten mecz trzeba wygrać....ale żadne tam 47:43 czy 50:40.Żeby myśleć realnie o barażach tu musi byc pokaźna zaliczka przed meczem w Gorzowie.Marzy mi się wynik 55:35 tylko czy te marzenia są realne :?: :?:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
_R@fi_

#149 Postautor: _R@fi_ » 18 lipca 2004, o 11:17

no raczej nie jest to realne ale chociaz to tylko sport :) gdyby byl piszczyk to kto wie :(
Obrazek

NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNIMY ROBERT !!!![*]

Awatar użytkownika
istred
Trener

#150 Postautor: istred » 18 lipca 2004, o 11:20

Tomek pewnie pojedzie na rewanż do Gorzowa. Tylko w jakiej będzie formi i czy będzie miał o co jechać ?