Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
Umysłowe komuchy z giekaesżeta. Bohatersko zwalczają problemy nieznane w żadnej innej dyscyplinie 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Żenada!... już były wcześniej kuriozalne wypowiedzi tzw. ważnych osób żużla, że zawodnicy powinni zrezygnować z pomocy swoich ojców w teamach bo to tylko przeszkadza w osiąganiu sukcesów. Po czym jeden z żużlowców szybko sprowadził na ziemię tą wysoko postawioną personę żużla - czy Pan był w naszych boksach widział Pan jak to wygląda...i temat został zakończony.
Teraz ten kolejny absurd. Zakaz startów w Ekstralidze dla zawodników 45+.
Najgorsze w tym wszystkim jest to iż osoby z otoczenia ważnych person tylko potakują w takich działaniach i te absurdy o rany
są brane na poważnie.
A czy ktoś w ogóle pomyślał:
- jaki wpływ mają ci zawodnicy 45+ na młodych ile cennych wskazówek im udzielają
- jaką istotną rolę pełną w drużynie szczególnie w meczach wyjazdowych
- że są wizytówką ekip, często są to wychowankowie (przykład Protasiewicza), którzy planują jeździć w klubie do końca kariery
- nie powinno się karać zawodników 45+ zsyłaniem do 1.ligi gdyż często są w dobrej formie i wbrew pozorom nikt za zasługi nie dostaje miejsca w składzie Ekstraliga weryfikuje all gdy ktoś się nie nadaje/jest za słaby nie jedzie
...
można tak wymienić kilkanaście punktów jak nie więcej.
Ale cóż skoro gadające ważne głowy wiedzą lepiej, a osoby z otoczenia(tzw. słupy bez zdania i charakteru) tylko potakują...
Teraz ten kolejny absurd. Zakaz startów w Ekstralidze dla zawodników 45+.
Najgorsze w tym wszystkim jest to iż osoby z otoczenia ważnych person tylko potakują w takich działaniach i te absurdy o rany
A czy ktoś w ogóle pomyślał:
- jaki wpływ mają ci zawodnicy 45+ na młodych ile cennych wskazówek im udzielają
- jaką istotną rolę pełną w drużynie szczególnie w meczach wyjazdowych
- że są wizytówką ekip, często są to wychowankowie (przykład Protasiewicza), którzy planują jeździć w klubie do końca kariery
- nie powinno się karać zawodników 45+ zsyłaniem do 1.ligi gdyż często są w dobrej formie i wbrew pozorom nikt za zasługi nie dostaje miejsca w składzie Ekstraliga weryfikuje all gdy ktoś się nie nadaje/jest za słaby nie jedzie
...
można tak wymienić kilkanaście punktów jak nie więcej.
Ale cóż skoro gadające ważne głowy wiedzą lepiej, a osoby z otoczenia(tzw. słupy bez zdania i charakteru) tylko potakują...
Politechnika bierze się za tuning silników motocykli żużlowych?!?!
https://www.dziennikwschodni.pl/lublin/ ... 40692.html
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
blajar pisze:Politechnika bierze się za tuning silników motocykli żużlowych?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
Jak nic otworzą nowy kierunek i będą przyznawać doktoraty honoris causa tunerom ;)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
tck pisze:jakież przemyślenia OstafińskiegoPS: Za nami romantyczny wieczór z Speed Car Motorem Lublin. Zgadzam się z Grzegorzem Zengotą, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale myślę, że wszyscy tego potrzebowaliśmy. Mnie osobiście w tym wszystkim najbardziej urzekła determinacja zawodników Motoru, ich serce do walki. Tam było nie 100, ale 200 procent zaangażowania. Myślę, że wielu powinno brać z tego przykład.
WP docisnęło pewnie Dariusza i jak tylko przeszła mu sraczka po niedzielnej wygranej Motoru to spłodził jakieś cztery słowa pozytywne o Motorze, na który pluł całą zimę i jesień.
Teraz to niech sobie je wsadzi - dla mnie jest Ostafiński jest... (cenzura)
DON'T THINK!!! DRINK!!!
cenzura niepotrzebna, admin udaje ze nie widzi jak wrzucamy na Ostafinskiego ;)
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ja w takich chwilach mam nieskrywaną radochę z tego, jak tzw. "eksperci" mając poczucie, że zrobili z siebie niezłych idiotów starają się jakoś wybrnąć z sytuacji bez uszczerbku dla swojej eksperckiej reputacji. A kibice będą pamiętać kilkumiesięczną nagonkę na Motor - Ostafińskim, Krzystyniakom i tym podobnym...
Ale sam słusznie piszesz gdzie indziej, że dziś już niczego w żużlu nie da się tak naprawdę przewidzieć, więc ekspertem od prognozowania wyników może być tylko wróżka.
Należy przede wszystkim pamiętać, że wyszydzane tu na forum informacje Ostafińskiego o planowanych kontraktach sprawdziły się co do joty, wbrew zapewnieniom przedstawicieli Klubu. I właśnie tu błysnął wiedzą, której inni nie mieli. A że nie przewidział, że Miesiąc z Lampartem wygrają mecz w Ekstralidze, to ja do niego żalu nie mam.
Należy przede wszystkim pamiętać, że wyszydzane tu na forum informacje Ostafińskiego o planowanych kontraktach sprawdziły się co do joty, wbrew zapewnieniom przedstawicieli Klubu. I właśnie tu błysnął wiedzą, której inni nie mieli. A że nie przewidział, że Miesiąc z Lampartem wygrają mecz w Ekstralidze, to ja do niego żalu nie mam.
Dokladnie Torsen. Kto przewidzial 12 pkt Lamparta niechaj pierwszy rzuci kamieniem. Kto po kontuzji Jonssona twierdzil ze wygramy tez.
Czyli to że nie przewidział dobrej jazdy Lamparta i Miesiąca upoważniało go do tego żeby jechać po nas jak po burej suce przez całe okienko transferowe ? ;)
Problem z panem Ostafińskim nie był taki, że nie przewidział dobrej jazdy kilku naszych zawodników, ale taki, że wypowiadał się o nich (i o klubie) bardzo lekceważąco kategorycznie przesądzając o ich losie i wynikach w ekstralidze. Nie zostawił sobie właśnie miejsca na te "nieoczekiwane zwroty akcji", które w sporcie zdarzyły się, zdarzają i zdarzać się będą.
Torsen pisze:Ale sam słusznie piszesz gdzie indziej, że dziś już niczego w żużlu nie da się tak naprawdę przewidzieć, więc ekspertem od prognozowania wyników może być tylko wróżka.
Ja informacji co do kontraktów nie wyszydzałem - widocznie miał swoje wtyki lepsze niż inni. Zrobił tylko z siebie idiotę swoimi subiektywnymi opiniami, że nie wygramy żadnego meczu, że nasze wyjazdowe mecze to będzie klęska dla transmisji telewizyjnych, że desperacko próbujemy podkupić komuś zawodnika - zupelnie tak, jakbyśmy byli jedyni w lidze, a proponowanie zawodnikowi lepszych warunków niż w innym klubie było czymś niespotykanym i wręcz niemoralnym. Przez 3 miesiące jechał po naszym klubie, a bywało, że popełniał kilka tekstów dziennie. Dzielnie wtórował mu Krzystyniak, który ewidentnie "ma coś" do Motoru czy Puka z PS. Na szczęście dostali pstryczka w nos już w pierwszym meczu. I zabawne jest to jak próbują ominąć temat wyjścia na idiotę lukrowaniem ambicji naszych zawodników.