Występy byłych zawodników lubelskiego klubu
Re: Występy byłych zawodników lubelskiego klubu
a tam, pechowo, że stało się to po prostu w ostatnim biegu, zabrakło punktu do remisu, tylko kto powiedział, że koniecznie Daniela... pomijając fakt, że przed sezonem nikt w 15 biegu Daniela by nie widział... Ważne, że zapomniał już o tragicznym początku sezonu i zdaje się rozkręcać, czekamy jeszcze na wyjazdowe sukcesy.
Fatalna postawa Daniela??? Oczywiście ,że gdyby nie jego postawa na początku meczu to Wrocław by dzisiaj został znokautowany. Przecież był drugim zawodnikiem Wrocławia! I tylko dzięki niemu Atlas miał nadzieję na wygraną. Zabrakło punktów Jelonka i po meczu
. A gdzie Nicholsy i Watty?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Na sf jest błąd - w 3 biegu Daniel zrobil 1+1 bo przyjechał za Nichollsem.
- tezetomaniak
- Trener
Re: Występy był�h zawodników�ubelskiego klubu
Mecz był wyrownany, poniewaz wszyscy pojechali na miarę swoich mozliwości, oprocz zwycięscy GP Europy Jasona Crumpa (10 pkt), który przyzwyczail kibicow do zdobywania kompletu punktow.
to Crump zawalil mecz
Ostatnio zmieniony 11 maja 2009, o 12:19 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Crump, Nichols, i Watt. Ogór też nie pojechał na oczekiwanym poziomie. Jednak nie zmienia to faktu, że Danny dał ciała w 15.
Pamiętajmy z kim jechał Jeleniewski. To był Chris Holder, w tym sezonie absolutny wymiatacz. Chłopak, jak tak dalej pójdzie, będzie za kilka lat w ścisłej czołówce GP (mówię o Holderze, nie Jeleniewskim ;P)
A ja widze ze po finale impu Jelen idzie dokladnie w tą samą strone co u nas 5 lat temu - u siebie potrafi wygrywac z kazdym - na wyjazdach dętka.
i idąc tą drogą za rok, może za dwa dorobi się statusu solidnego extraligowca, to jest taki typowy przykład ambitnego, sportowego rzemieślnika. Szkoda, ze to tak naprawde jedyny nasz wychowanek w profesjonalnym żużlu
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
truskawa pisze:i idąc tą drogą za rok, może za dwa dorobi się statusu solidnego extraligowca, to jest taki typowy przykład ambitnego, sportowego rzemieślnika. Szkoda, ze to tak naprawde jedyny nasz wychowanek w profesjonalnym żużlu
mam nadzieje, ze za rok lub dwa bedzie sie mogl ubiegac o status najwyzej pierwszoligowca.
Występy byłych zawodników lubelskiego klubu
Nadzieja matką głupich mawiają.
Ale matka wszystkie swoje dzieci kocha.
A Gelo po prostu patrzy pod kątem ew powrotu Jelenia do Lbl i wzmocnienia naszej kadry po awansie
A Gelo po prostu patrzy pod kątem ew powrotu Jelenia do Lbl i wzmocnienia naszej kadry po awansie
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
a jakie to wzmocnienie, jezeli zawodnik osiaga regres 
Co jak co, ale w 1 lidze Jeleniewski to pewnie niezły wymiatacz by był.
Davv pisze:Co jak co, ale w 1 lidze Jeleniewski to pewnie niezły wymiatacz by był.
E tam nie ma reguly.
Nie to zebym mu nie zyczyl ale ciezko powiedziec - teraz to juz w naszych ligach nie ma nic pewnego
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Dlatego napisałem "pewnie". Bjarne, Ułamek, Kołodziej.... to nie są amatorzy, ale Daniel też już nie jest lubelskim średniakiem.
Davv pisze:Dlatego napisałem "pewnie"
A co znaczy: "pewnie" ?
to samo co zapewne w tym kontekście 
Gelo pisze:truskawa pisze:i idąc tą drogą za rok, może za dwa dorobi się statusu solidnego extraligowca, to jest taki typowy przykład ambitnego, sportowego rzemieślnika. Szkoda, ze to tak naprawde jedyny nasz wychowanek w profesjonalnym żużlu
mam nadzieje, ze za rok lub dwa bedzie sie mogl ubiegac o status najwyzej pierwszoligowca.
czytuje forum od poczatku istnienia i az do teraz miałem szacunek do twojego zdania, jak mało kogo. Jak można życzyć porażki jakiemukolwiek uczciwemu sportowcowi?!
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Gelo ma uraz podchodzacy pod nienawisc, wynikly z wystepu Daniela w Dynenburgu
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- tezetomaniak
- Trener
głupio tak zle zyczyc zawodnikowi... szczegolnie Jeleniowi, ktory tyle punktow natrzaskal dla TŻ.
a czasami los ; ) jest tak zlosliwy ze temu 'zle zyczacemu' sie zle dzieje...
a czasami los ; ) jest tak zlosliwy ze temu 'zle zyczacemu' sie zle dzieje...
Ale zabraklo tych najwazniejszych w Daugavpils. Ja tam mu zle nie zycze, ale tamtego wystepu nie zapomne, bo nie moge zrozumiec jak mozna tak dac ciala po calosci.
- tezetomaniak
- Trener
najlepiej siadac na motor i jechac, latwiej sie zrozumie.
edit: nie
edit: nie
Ostatnio zmieniony 11 maja 2009, o 21:08 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Widze, ze nie dostrzegasz roznicy miedzy kibicem, a zawodnikiem. A bulke od chleba odrozniasz ?
Na moj gust to krytykowanie Jelenia za Daugavpils ma w sobie cos podobnego do skandowania "wypier***" po jego przegranej w XV biegu z Toruniem. Choc skala oczywiscie inna.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
No pewnie, ze inna. I tu nawet nie ma co porownywac. Mimo tego ostatniego wyscigu, Jelen zapunktowal calkiem niezle. Zabraklo punktow Watta i Nicholsa, ktory znowu pewnie mial bad day.
Ale i tak niech sie kibice Sparty nie martwia. Spadek im nie grozi, Wybrzeze poleci z hukiem. A oni beda walczyc, zeby uniknac barazy. I pewnie skutecznie.
Ale i tak niech sie kibice Sparty nie martwia. Spadek im nie grozi, Wybrzeze poleci z hukiem. A oni beda walczyc, zeby uniknac barazy. I pewnie skutecznie.