Skład na sezon 2007
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Suchecki u siebie wykręcił statystyki na poziomie 2,5 pkt/bieg. Na wyjazdach było już dużo gorzej, gdzie średnią miał na poziomie 1,40. To jest taki drugi Jeleniewski, tylko że troche lepszy. No i w Zielonce miał warunki cieplarniane. Gdzie by nie podpisał kontraktu - będzie miał gorzej.
Moim zdaniem już zdecydowanie lepszy jest Zorro.
Pozdr.
Moim zdaniem już zdecydowanie lepszy jest Zorro.
Pozdr.
Lublin_Fan pisze: To jest taki drugi Jeleniewski, tylko że troche lepszy.
Pozdr.
Tak samo wczoraj Szpakowski opowiadał( aż zapisałem to sobie):
" Zawodnik Chelsea wygrał ten pojedynek ale połowicznie"
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
meridol
Hi from Russia!
As for russian riders I think Gizatullin and R.Ivanov vill be good choice for Lublin in 2007.
Gizatullin is equal to Gafurov. This season Denis had not good season in Rybnik, but he had good statistics in russian league. As for russian league he won gates with Hampel in Povno, N.Pedersen in Togliatti. And Giza wasnt first in this gates from the start. As for polish extraleague he won Sullivan and others.
Giza said that rybnik club's engines was not good as for lukoil's (russian club) thats why he had not so good statistiks in Poland as he could.
Cherwinsky and Shombersky was SK Turbina's (Russia) riders in 2006. They said both that his russian club's engines was better than rybnik's.
Russian stats (this year we have many polish riders and you can compare):
http://www.sportowefakty.pl/statros.htm
P.S.
E.Sayfutdinov was a surprise for all polish zuzel this year. If Lublin want I try to say you our Balakovo's secret. There is a 15year junior in our team who will be so strong such Sayfutdinov. His name Artem Vodyakov. I think Lublin's team can see him for 2007 and especially 2008 season.
P.Protashevich saw him and said that Vodyakov will be Emil the II.
Please somebody translate my message for polish.
As for russian riders I think Gizatullin and R.Ivanov vill be good choice for Lublin in 2007.
Gizatullin is equal to Gafurov. This season Denis had not good season in Rybnik, but he had good statistics in russian league. As for russian league he won gates with Hampel in Povno, N.Pedersen in Togliatti. And Giza wasnt first in this gates from the start. As for polish extraleague he won Sullivan and others.
Giza said that rybnik club's engines was not good as for lukoil's (russian club) thats why he had not so good statistiks in Poland as he could.
Cherwinsky and Shombersky was SK Turbina's (Russia) riders in 2006. They said both that his russian club's engines was better than rybnik's.
P.S.
E.Sayfutdinov was a surprise for all polish zuzel this year. If Lublin want I try to say you our Balakovo's secret. There is a 15year junior in our team who will be so strong such Sayfutdinov. His name Artem Vodyakov. I think Lublin's team can see him for 2007 and especially 2008 season.
Sereghka pisze:Hi from Russia!
P.S.
Czesc jestem z Rosji!
Jesli chodzi o rosyjskich zawodnikow to mysle, ze Gizatullin i R.Ivanov beda dobrym wyborem dla Lublina w 2007.
Gizatullin jest na poziomie Gafurowa. Ten sezon Denis nie mial zbyt dobrego sezono w Rybniku, ale ma dobre statytyki w rosyjskiej lidze. Jesli chodzi o rosyjska lige to wygral biegi z Hampelem, N.Pedersenem. I Giza nie b yl w tych bieggach pierwszy od startu. Jesli chodzi o polska ekstralige to wgral z Sullivanem i innymi.
Giza powiedzial, ze sliniki z rybnickiego klubu nie byly tak dobre jak te z Lukoilu (klub rosyjsski) dlatego nie mial tak dobrych statystyk w Polsce jakby mogl.
Czerwinski i Szombierski byli zawodnikami SK Turbiny w 2006. Obydwaj powiedzieli, ze rosyjskie klubowe silniki byly lepsze niz rybnickie.
Rosyjskie statystyki (w tym roku mielismy duzo polskich zawodnikow wiec macie porownanie)
ps.
E.Sayfutdinov byl niespodzianka/zaskoczeniem dla wszystkich w polskim zuzlu w tym roku. Jelsi Lublin chce sprobowac/zaryzykowac to powiem wam nasza Balakowska tajemnice. Jest 15letni junior w naszej druzynie, ktory wkrotce bedzie tak silny jak Sayfutdinov. Nazywa sie Artem Vodyakov. Mysle, ze lubelska druzyna moze "zobaczyc"? w sezonie 2007 a zwlaszcza 2008.
P.Protasiewicz go widzial i powiedzial, ze Vodyakov bedzie drugim Emilem.
---
Macie tlumaczenie, moj angielski jest sredni ale chyba wszystko ok.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
-
śliwek
śliwek pisze:Po dzisiejszym memoriale chciałbym taki skład w lublinie:
1.Śledź
2.Stachyra
3.Karlsson
4.Knapp
5.Jensen
6.Kenneth Hansen/klimek
7.Tomicek
8.Jeleniewski
Jak dla mnie pierwsza para troche za słaba. Jeleń nie będzie mógł pod 8. jesli chodzi o nr. 6 to po dzisiejszym memoriale chyba nie ma wątpliwości kto lepszy K.Hansen czy Rafał
Ogólnie troche się zawiodłem jesli chodzi o liczbę ludzi
Ostatnio zmieniony 21 października 2006, o 18:55 przez luckas, łącznie zmieniany 1 raz.
Åšledz
Kościuch
Karlsson
Knapp
Jensen
L.Hansen
K.Hansen
Suchecki/Stachyra/Tomicek
rez. J.Rempala Jelen Klimek
Kościuch
Karlsson
Knapp
Jensen
L.Hansen
K.Hansen
Suchecki/Stachyra/Tomicek
rez. J.Rempala Jelen Klimek
Ostatnio zmieniony 21 października 2006, o 18:57 przez neir1, łącznie zmieniany 1 raz.
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
-
śliwek
luckas pisze:śliwek pisze:Po dzisiejszym memoriale chciałbym taki skład w lublinie:
1.Śledź
2.Stachyra
3.Karlsson
4.Knapp
5.Jensen
6.Kenneth Hansen/klimek
7.Tomicek
8.Jeleniewski
Jak dla mnie pierwsza para troche za słaba. Jeleń nie będzie mógł pod 8. jesli chodzi o nr. 6 to po dzisiejszym memoriale chyba nie ma wątpliwości kto lepszy K.Hansen czy Rafał
fakt zapomniałem.Ale wystarczy po prostu stachyre i jelenia zamienić miejscami.
Mi odpowiadał by taki skład:
1. Peter Karlsson
2. Dariusz Śledź
3. Norbert Kościuch
4. Grzegorz Knapp\Shields\Brhel
5. Jesper Jensen(skoro wiedział że nie wystartuje ale jednak przyjechał to może to coś oznacza)
6. Kenneth Hansen\Messing\Pavlic
7. Lubos Tomicek
8. Dawid Stachyra\Iwanov
trener: Janusz Stachyra
rezerwa:
- Jeleniewski
- L.Hansen
- Polak
- Michaluk
1. Peter Karlsson
2. Dariusz Śledź
3. Norbert Kościuch
4. Grzegorz Knapp\Shields\Brhel
5. Jesper Jensen(skoro wiedział że nie wystartuje ale jednak przyjechał to może to coś oznacza)
6. Kenneth Hansen\Messing\Pavlic
7. Lubos Tomicek
8. Dawid Stachyra\Iwanov
trener: Janusz Stachyra
rezerwa:
- Jeleniewski
- L.Hansen
- Polak
- Michaluk
-
śliwek
Po debiucie Klimka z Gorzowem chyba trochę za bardzo się podnieciliśmy jaki to on nie jest cudowny.Będzie można stwierdzić,że jest niezły jeśli wygra z kimś lepszym niż z Dąbrowskim,który jechał na cudzym torze,albo od głuchego który chwilę przed biegiem z nim upadł i był poobijany,a zwycięstwa nad zawodnikami pokroju Bienia czy Bęben to chyba żadna chwała dla zawodnika którego uważa się za niesamowity talent.Co do meczu w krośnie sprawdza się stwierdzenie,że na twardym torze liczy się szybki sprzęt,bo jeśli to były umiejętności to dlaczego Rafał na przyczepnym torze w Lublinie uciułał tylko 4 punkty.Niech klimek idzie do tarnowa jak chce ja wole hansenów.
JAG pisze:bkapusta pisze:Macie tlumaczenie, moj angielski jest sredni ale chyba wszystko ok.
exactly![]()
Sergiej strasznie poleca nam Gizatullina,twierdzi że jest lepszy niż wspominany przez niektórych forumowiczów w tym wątku R.Iwanow.
A w ktorym miiejscu tak twierdzi
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
jacur78 pisze:JAG pisze:bkapusta pisze:Macie tlumaczenie, moj angielski jest sredni ale chyba wszystko ok.
exactly![]()
Sergiej strasznie poleca nam Gizatullina,twierdzi że jest lepszy niż wspominany przez niektórych forumowiczów w tym wątku R.Iwanow.
A w ktorym miiejscu tak twierdzi
w rozmowach ze mnÄ…
bkapusta pisze:
Czesc jestem z Rosji!
chyba bardziej coÅ› jak:
Pozdrowienia z Rosji.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Oj ludzie ludzie - zobaczyliście dwóch młodych Duńczyków i pięciu gości i wszystkich byście kontraktowali. Ale czym sie podniecać? Jak pisał Gawrzyk - takich Hansenów jest cała masa. Ja osobiście spodziewałem sie, że ktoryś z tej dwójki walnie powyzej dychy (co by nie było wątpliwości w ktorym miejscu jest mistrz świata AD 2008). A Suchecki, Kościuch i Stachyra też nie pokazali niczego rewelacyjnego. Nam potrzebni są zawodnicy będący poza zasięgiem Knappa czy Śledzia - a takich wczoraj nie było. Więc spokojnie - impreza bardzo potrzebna ale z całej obsady ja widzęę tylko dwóch zawodników wartych wiekszego zainteresowania - Karlssona i Śledzia.