Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Dzisiaj piękna odpowiedź,dlaczego pomimo nie najwyższej techniki Artiom jest najmocniejszym z Rosjan. Bo się umiał zaadaptować. Nie kombinuje nieprofesjonalnie jak Grusza i nie odstawia śmiesznych akcji z tunerami jak Emil. Załatwił sobie bana na silniki u połowy środowiska i jest w ciężkiej dupie, mam z tego niekłamaną wielką satysfakcję. dociskanie Świdnickiego do samego płotu...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
No jak Emil ledwo ze Świdnickim daje sobie radę to obstawiam, że będzie pielgrzymka na kolanach do obrażonych tunerów.
edit: zaczyna to wyglądać na wygraną Czewy. To dobrze dla nas? Nie analizowałem tabeli ostatnio.
edit: zaczyna to wyglądać na wygraną Czewy. To dobrze dla nas? Nie analizowałem tabeli ostatnio.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Doskonale
Wysłane z mojego SM-G981B przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G981B przy użyciu Tapatalka
Tak, przegrana Unii byłaby dla nas dużo lepsza, niż przegrana Włókniarza.
Emil miał rację podczas wywiadu w Lublinie, bez sensu to gadanie o silnikach. Dzisiaj widać, że to nie ma żadnego wpływu na jego dyspozycję ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Panie Słupski ostrzeżenie dla Jasona!!! Nie śpimy
Zapeszyłem. Przepraszam.
Richie Faulkner:
Gelo pisze:Panie Słupski ostrzeżenie dla Jasona!!! Nie śpimy
Pan Słupski wie lepiej. Nie ucz ojca dzieci robić.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Nooo, szkoda. Ta wygrana by nam dużo ułatwiła..
To jest k*** kpina. Jak tak to ostrzeżenie za friko, a tutaj Doyle kradnie start, widac to nawet z 10km w masce spawalniczej i jedziemy dalej. Patologia!
Słupski na czele spółdzielni przeciwko nam
Słupski na czele spółdzielni przeciwko nam
Alez Madsen ma te piki opanowane. Jak sie mu kibicuje to nawet nie jest juz irytujace ;)
W Częstochowie jedzie czterech
Lindgren, Madsen, Smektala, Jeppesen
A w Lesznie 3:
Kołodziej, Doyle i Lidsey.
Raczej Włókniarz...
Lindgren, Madsen, Smektala, Jeppesen
A w Lesznie 3:
Kołodziej, Doyle i Lidsey.
Raczej Włókniarz...
No i cześć. Żaden wynik nam się nie układa. Ehh.
Richie Faulkner:
- niespokojny
- Trener
A co ma nam się układać. Sami musimy sobie ułożyć. I tak mamy szczęście, że mecz ze Spartą za nami. Myśle, że jak ktoś ma wygrać w Lesznie to właśnie Wrocław.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
CKM1946
- Zawodowiec
Niestety się nie udało. Powalczyli i tak bardziej niż się spodziewano.
14 bieg to było ryzyko ale dobrze że zaryzykował.
14 bieg to było ryzyko ale dobrze że zaryzykował.
No niestety , tutaj nie szło suszyć maksymalnie toru i polewać tylko parę wiaderek na wewnętrznych polach startowych na 10m...
No i wszystko "zgodnie z planem". Jeśli mamy wyrzucić kogoś z PO to tylko Gorzów. Główny sprawdzian w niedzielę.
-
CKM1946
- Zawodowiec
kibicLBN pisze:No niestety , tutaj nie szło suszyć maksymalnie toru i polewać tylko parę wiaderek na wewnętrznych polach startowych na 10m...
Dalej uważasz że przegraliście przez polewanie ?
Olej takie gadki. No wszyscy spółdzielnie robią przeciwko Motorowi. A to tor nie taki, a to wynik innego meczu nie pod nas. To wcale nie frajersko oddane pkt bonusowe nas wyrzucą z PO. Tylko spółdzielnia i polewaczka w Czewie :)
CKM1946 pisze:kibicLBN pisze:No niestety , tutaj nie szło suszyć maksymalnie toru i polewać tylko parę wiaderek na wewnętrznych polach startowych na 10m...
Dalej uważasz że przegraliście przez polewanie ?
Przegraliśmy, bo byliśmy wyraźnie słabsi, a Kubera pojechał chyba największa padake od 5 lat. Wiesz nie mam jakiegoś ogromnego doświadczenia z wyjazdów, ale aż tak kombinowania z polewaniem nie widziałem. U nas tego nie uświadczysz.
Jak sędzia zarządza polewanie toru po 2 biegu (a nie po 4) a nie jest polewane, to ktoś mimo wszystko trochę leci w kulki.
- Retrospeedway
- Senior
Czepiacie się Laguty i Michelsena że to słabi liderzy,no to Madsen i Lindgren trzy trójki na 10 biegów.Jeśli chodzi o wygrywanie biegów to oni są za naszymi daleko w d...
Ks Toruń w Lesznie też przegrał 47-43 więc my możemy o te 42 punkty powalczyć,pewnie się nie uda ale być może już ten mecz nie będzie miał znaczenia jeżeli nasi rywale przegrają kluczowe mecze.
Ks Toruń w Lesznie też przegrał 47-43 więc my możemy o te 42 punkty powalczyć,pewnie się nie uda ale być może już ten mecz nie będzie miał znaczenia jeżeli nasi rywale przegrają kluczowe mecze.
Albo jedziemy swoje albo odpadamy. I tyle. Wszyscy typują Motor poza PO. Może czas pokazać tym wszystkim środkowy palec?
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Pewnie, wygramy w Lesznie i Toruniu i hop - po medal.