Wanda Kraków - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin 27.06.2010
Re: Wanda Kraków - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin 27.06.2010
Ale on by kasy wtopil w bukmacherce 
mecz wygrany i tyle. Co do Darkina to mimo wszystko powinien na trening razem z Siterą przyjechać i powalczyć. Jak bedzie Rymel to nie ma o czym mówić. Martwi mnie troszkę Tomek R. Nie oszukujmy się, wygrać w Krakowie to był obowiązek.
4 punkty Rempały nie powinny martwić. Dzisiejszy dorobek Rempały jest jak najbardziej porównywalny z 8 punktami z ostrowa. Dzisiaj TR jeździł z liderami, którzy na całe szczęście jechali jak na liderów przystało, stąd dla Rempały mniej w puli zostało. Jak by nie patrzeć w 3 startach na 4 para z Rempałą wygrała. Nie mogą wszyscy zdobyć 12 pkt

Mnie zaskoczyło 5:1 w 2 biegu.
Bardzo pozytywnie. Niestety później było gorzej, Sweetman, lekko mówiąc nie zachwycił. Dobry wynik Sitery bardzo mnie cieszy - będzie rywalizacja w składzie, no i jak się spasuje u nas to moze byc mocnym punktem, jak Darkin z poczatku sezonu. Myslę, ze sprawdzi go Ostrów. Wtedy będziemy mądrzejsi co do jego zdolności. No i czekam na relacje wyjazdowiczów. 
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Bardzo dobry wynik, niby planowy, ale..ja bynajmniej obawy miałem, znając "możliwości" wyjazdowe naszych;) Nikt nie zawiódł,cały zespół pojechał w miarę równo, no i juniorzy przywieźli nam piątkę (nie na byle kim w końcu). Czekam na relacje "naszych" z Krakowa: Jak zaprezentował się Sweetman? Czy była widoczna duża różnica sprzętowa pomiędzy nami a Krakowem?Czy Sitera jechał "przed siebie" czekając na błąd rywala (bo z relacji na Syfach wynika, że wyprzedzał na trasie), czy też "kombinował" coś na torze?
Z góry dziękuję za odpowiedzi 
o to chodziło
wygrana bardzo cieszy, ale też nie oszukujmy się Wanda jest najsłabszą drużyną w lidze. Troszkę zawiódł mnie Sweetman(ale 1 mecz w Polsce-wybaczamy
) no i Rempała. Z dobrej strony pokazał się Sitera. Reszta na swoim poziomie. Oczywiście oceniam po suchych wynikach. Zobaczymy jak to będzie wyglądało w kolejnych meczach. Obyśmy powrócili do 1 ligi
Czekamy na relacje naszych z Krakowa 
Cooper pisze:tezetomaniak pisze:, a Wande pyknąc powinni bez problemu nawet z (0,0,-,-,-) Filipa.
No pewnie,
do tego wystarczy:
1. Karol Baran - 8+3 (1,2*,2*,1,1*,1)
2. Lukas Dryml- 11 (0,3,3,3,2,d)
3. Tomasz Rempała - 8+1 (3,2,1,-,2*)
4. Filip Sitera -0 (0,0,-,-)
5. Mariusz Puszakowski - 9+1 (3,1,1,1*,3)
6. Tadeusz Kostro 1+1 (1*,0,0)
7. Richard Sweetman 3 (2,1,0)
No,Richarda trafiłeś idealnie
pozdrowienia z trasy, z lublina w krk ok. 220 osob 
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:pozdrowienia z trasy, z lublina w krk ok. 220 osob
OOO Ładny doping, łatwa wygrana naszych
Szczerze to myślałem że będzie naszych około setki a tu 220, nieźle
No wyjazd udany bardzo, choć co do ochrony na stadionie w Krakowie można mieć 'pewne' zastrzeżenia, np. użycie gazu bez powodu w stosunku do naszego kibica, próby wciśnięcia nas do 'klatki' zarośniętej trawą po pas czy trzymania nas 20 minut po meczu jakbyśmy szykowali najazd zaciężny na Wawel...
Ale może ja się nie znam, suma sumarum ważne że wygraliśmy.
A co do samego meczu,to:
Karol, wreszcie na swoim zeszłorocznym poziomie
Tomek, gdyby nie akcja Puzona w 5 biegu to miałby 2 pkt mniej
Puzon, wynik mówi sam za siebie, strasznie szybki
Sitera, jak na pierwszy występ to bdb,8 + 2 bonusy, oby tak dalej
Lukas, ładnie pięknie, ino trochę wolny był, ale nie żebym narzekał
A co do młodzieżowców to nie pamiętam kiedy wygraliśmy juniorski bieg 5:1, szok:)
Ale może ja się nie znam, suma sumarum ważne że wygraliśmy.
A co do samego meczu,to:
Karol, wreszcie na swoim zeszłorocznym poziomie
Tomek, gdyby nie akcja Puzona w 5 biegu to miałby 2 pkt mniej
Puzon, wynik mówi sam za siebie, strasznie szybki
Sitera, jak na pierwszy występ to bdb,8 + 2 bonusy, oby tak dalej
Lukas, ładnie pięknie, ino trochę wolny był, ale nie żebym narzekał
A co do młodzieżowców to nie pamiętam kiedy wygraliśmy juniorski bieg 5:1, szok:)

Dziwny był ten mecz.Wygladało tak jakby to my jeździlibyśmy u siebie a Krakusy na wyjeździe. Za nic nie mogli się spasować a już to zrobili to było po meczu. Pod koniec pokazali lwi pazur ale było już po rybach.
Nasi liderzy na początku super, później trochę słabiej.
Tomek katastrofa. W ogóle nie wyjeżdżał ze startu. Tą dwójkę to zawdzięcza Stróżykowi, który wywiózł Iwanowa i siebie w bandę i dzięki temu Tomek bez problemu przejechał koło nich.
Sitera pozytywne zaskoczenie. Naprawdę dzielnie walczył o miejsce w składzie.
Juniorzy na początku bardzo ładnie. Tadzio wyszedł rakietowo ze startu w 2 biegu a Sweety powalczył ładnie o drugą pozycję.
Później już obydwaj słabiej.
Tor na początku bardzo twardy i równy jak stół
. Chyba to zaskoczyło Krakusów. Później jak trochę się zrobiło piachu na torze to zaczęli jechać.
Szczęście sprzyjało dzisiaj lepszym.
Nasi liderzy na początku super, później trochę słabiej.
Tomek katastrofa. W ogóle nie wyjeżdżał ze startu. Tą dwójkę to zawdzięcza Stróżykowi, który wywiózł Iwanowa i siebie w bandę i dzięki temu Tomek bez problemu przejechał koło nich.
Sitera pozytywne zaskoczenie. Naprawdę dzielnie walczył o miejsce w składzie.
Juniorzy na początku bardzo ładnie. Tadzio wyszedł rakietowo ze startu w 2 biegu a Sweety powalczył ładnie o drugą pozycję.
Później już obydwaj słabiej.
Tor na początku bardzo twardy i równy jak stół
Szczęście sprzyjało dzisiaj lepszym.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Harry a jak sie spisywał nasz nowy junior?
Ciekawe co z Lukasem po upadku w ostatnim biegu i gdy wyszedł do nas podziękować trzymał się za ręke miejmy nadzieje że to tylko stłuczenie.
My jesteśmy tu gdzie wtedy,oni tam gdzie stało zomo ;]
Sweety powalczył w pierwszym biegu później nie wychodził dobrze ze startu.
Lukas na szczęście tylko poobijany.
Lukas na szczęście tylko poobijany.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
jogibabu
co to za akcja była z tym szalikiem?jakaś fama poszła na stadionie
To tylko pogłoski, sam tego nie widziałem, ale mówili, że dwóch ochroniarzy złapało jednego od nas, zerwali mu szalik i spalili, ale to była jego wersja, nie wiem jak to traktować prawdę mówiąc, w każdym razie szalika w trakcie meczu już nie miał na sobie.

Jaka fama? Pierwsze słyszę.
Wyjazd elegancki, ostatni raz widziałem tyle osób na wyjeździe do Rzeszowa, widać, że jest potencjał w narodzie;)
Ochroniarzy trochę poniosło z tym trzymaniem nas po meczu :O
Sam mecz trochę nudny, bo jednostronny. Nie będę opisywał tu jazdy każdego z osobna, bo zrobił to już Harry, a ja lepiej tego nie zrobię na pewno;P
Wyjazd elegancki, ostatni raz widziałem tyle osób na wyjeździe do Rzeszowa, widać, że jest potencjał w narodzie;)
Ochroniarzy trochę poniosło z tym trzymaniem nas po meczu :O
Sam mecz trochę nudny, bo jednostronny. Nie będę opisywał tu jazdy każdego z osobna, bo zrobił to już Harry, a ja lepiej tego nie zrobię na pewno;P
Fakt fama to za dużo powiedziane, po prostu pewien kibic twierdził, że zaistniała taka sytuacja z nim w roli głównej, czy też drugoplanowej.

martwi mnie, że drugi mecz wyjazdowy z rzędu i ostatni bieg moczymy 1:5. Takie biegi mogą być bardzo potrzebniutkie w niedalekiej przyszlosci.
- tezetomaniak
- Trener
syfy pisze:Widzów: ok. 2500 (w tym gości z Lublina - ok. 100)
Jak zwykle debile z syfów nie mają kompletnie pojęcia o ilościach ludzi na stadionie.
Naszych było grubo ponad 200 osób a autochtonów trochę ponad tysiąc góra półtora.
Naszych było grubo ponad 200 osób a autochtonów trochę ponad tysiąc góra półtora.
Jeśli przyjąć, że kibice z Lublina to były te osoby przetrzymywane na stadionie przez 20 minut po meczu to policzyłem, że było ich około 220-230. Czuwaj 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Wesołe busy już w Lublinie 
Fajne zawody ze 2 góra 3 mijanki na torze a tak jak wyszli ze startu tak dojechali.
Puszakowski - Super. Starty miał bombowe a na trasie bawił się jednym kółkiem
Rempała - Cienizna
Baran - Ostatni bieg nie wyszedł a tak mijanka i starty bombowe.
Sitera - Bardzo ładnie jak na dzień dobry
Dryml - Mimo 10 pkt nic szczególnego
Kostro - Mogło być lepiej
Sweetman - Jak wyżej
Ogólnie gorąco, ludzi ponad 200 głów i środkowy palec dla ochrony.
Fajne zawody ze 2 góra 3 mijanki na torze a tak jak wyszli ze startu tak dojechali.
Puszakowski - Super. Starty miał bombowe a na trasie bawił się jednym kółkiem
Rempała - Cienizna
Baran - Ostatni bieg nie wyszedł a tak mijanka i starty bombowe.
Sitera - Bardzo ładnie jak na dzień dobry
Dryml - Mimo 10 pkt nic szczególnego
Kostro - Mogło być lepiej
Sweetman - Jak wyżej
Ogólnie gorąco, ludzi ponad 200 głów i środkowy palec dla ochrony.
tezetomaniak pisze:syfy pisze:Widzów: ok. 2500 (w tym gości z Lublina - ok. 100)
<sciana>
METHANOL ADVENTURE TEAM
meesha pisze:Jeśli przyjąć, że kibice z Lublina to były te osoby przetrzymywane na stadionie przez 20 minut po meczu to policzyłem, że było ich około 220-230. Czuwaj
Część kibiców z Lublina nie była tylko tam gdzie był sektor dla gości, siedzieli na trawie na 1 łuku. Znaczna też grupa kibiców z Lbn wyszła zaraz po 15 biegu, żeby nie być przetrzymywanym przez "ochronę" i białymi kaskami na siłę na stadionie.
----- FORZA JUVE -----